maanantai 31. toukokuuta 2010

Drop it low

HEIPSU !

moikka moi ! Nyt on kyl sika jees viikko tulos :) Kaikkee kivaa koulus vaa, ja sit joka päivä loppuu nii aikasin. Tiistaina on tiedossa klo 10 minigolf, ja leikkejä niityllä koulu päättyy klo 13, keskiviikkona norm koulupäivä ja illalla klo 18-20 tanssiaiset koulussa ( apua apua mitä laitan päälle.. ) öö.. torstaina muistaakseni alkaa 9 ja loppuu klo 12. Ja perjantai meneekin kevätjuhlia harjotellessa ja lauantaina on sitten kevätjuhlat. AND THEN.. tun tun tun.. SUMMEERR !!!!!!!!!!! hoohoooo :) tää viikko on mun mielest koko vuoden paras viikko monestakin syystä ! ( toivottavasti )  No juu.. huomenna koulun jälkeen mennään äitin kanssa ( taas vaihteeks ) helsinkiin kaupoille ettiin mulle rippimekkoa :) Haluisin sellasen jota kellään muulla ei olis.. mut se on luultavasti mission impossible.. ellei sitä mekkoa teetä, mut se tulis tosi kalliiks, enkä mä kumminkaan naimisiin oo menos. Ei tää nii tärkee tilaisuus oo ( kai ) :D
No mut täs on pari kuvaa tälläsestä ihanasta mekosta jonka ostin hetki sitten. Niinkuin ootte varmaanki huomannu et mulla on ollu tällänen "shopping addikti " ku jokaisessa postauksessa on et "täs on tällänen  mun uus ... " mut nyt on tullu vaa niin paljon niitä "pakko saada" vaatteita :) 


Tein sellasen pikku virheen.. ja ostin M kokosen, ja se on mulle iso.. joten jouduin laittaa sinne sisälle hakaneulat kummallekkin puolelle tota mekkoa. Kun löysin tän nii siinä hyllyssä oli vaan kaks M kokosta ja ajattelin ettei pienempiä ole, joten otin tän siks. No joo mut, kai mä pienennän sitä vähän. 

Kun tällänen pikku ilkimys olen niin vein äitiltä sen työ laukun ja otin sen "lainaks" :D Ja sitten lainailen aina välillä siltä tota IHANAA kaulahuivia :) Ite ainaki rakastuin siihen.. Äiti joskus ostaa jotain niiiiiiin ihania vaatteita, ja sitten mun on ne pakko saada. Niinkuin tänään aamullakin kun tulin aamupalalle, äiti seisoo siellä laittamassa leipää SEN upeissa uusissa DGn farkuissa. YHYY pakko saada :( :D

Ainiin ja tässä on tää mun ystävä joka ottaa ne mun kuvat. Eli kolmijalka, asetan kameran siihen itselaukasimelle ja painan nappia ja se sitten kiltisti ( yleensä ) ottaa musta kuvan. Kätevä laite. 


With love
Juuli 

torstai 27. toukokuuta 2010

paint the sky, as sunny as you can

Moikka lukijat !

Mul on ollu tänään joku MAILMAN huonoin päivä.. tälläsiä päivä mulla tulee harvoin. 
Kouluun mennessä ei ollu sellanen tunne, että tästä päivästä ois tullu näin ärsyttävä ja katastrofinen.. :D
Koulun jälkeen saan kuulla aika ärsyttävän uutisen kaverilta. Sen jälkeen lähettiin Pepin kanssa kävelemään kohti iso omenaa. Ulkona oli niin rapanen ja suoraan sanottuna paska keli. Kirottiin sitä hetken aikaa siinä kunnes tajuttiin, että hei tuolla tulee bussi, koitetaan keretä siihen. Juostaan siihen niiiiin kovaa kun jaloista lähtee. Kun päästään just siihen bussin eteen seistään ovien edessä ja hakataan siihen oveen jotta bussi kuski älyis avata ovet meille. MUTTA tietenkin SE kusipää kuski ei huomaa mitään, vaan lähtee ajaan pois. SIIS kuka tahansa joka kulkee bussilla ja jolle on tapahtunu jotain vastaavanlaista tietää miltä se tuntuu. Siis se alkaa niiiiiiiiiiin ottaan päähän.. Sitte me Pepin kanssa kävellään sateessa ja kirotaan sitä bussikuskia ja keliä. Kun me päästään iso omenaan, mennään kierteleen kauppoja. Kunnes hetken päästä tajuan kattoa missä mun kännykkä on. Kaivan mun laukkua vaivasesti ja heittelen mun koulu kirjoja, karkkipusseja, meikkejä yms. pitkin poikin kauppaa ettien mun typerää kännykkää.. Juoksentelen joka ikisessä kaupassa kattomassa kaikkien hyllyjen alta, missä mun kännykkä on. No sittenhän mä en tietenkää löydä sitä. VARMASTI tajutte kuinka paljon siinä vaiheessa otti päähän. Mua sen verran alko kyrsiin et oli pakko lähtee sieltä, joten mentiin kattoon meille bussi. Tajuttiin et hei bussi lähtee kolmen minuutin päästä. JA taas me juostaan bussipysäkille pää kolmantena jalkana. Kun me päästään bussipysäkille huomataan ettei se bussi tuu, joten otetaan sellane bussi joka jää vähän kauemmaks, meijän kotoa. Bussissa se saakelin nappi ei sitte toimi ja muuten siinäki meinas palaa pinna. Kun me sitte siitä bussista noustiin pois lähettiin käveleen kohti kotia. Matkalla puhun äitille puhelimessa ja kerron kadottaneeni mun puhelimen. Samaan aikaan ohi menee iso musta maasturi JA heittää mahtavasti kaikki kurat meijän päälle. Minä Eve ja Peppi ollaan kaikki ihan läpi märkiä. Kun me ollaan päästy meille, me valmistaudutaan lähteen soukan ostarille sodeen suorittaan jonku ripari jutun. JA taaaaaaaaaas kerran juostaan siihen bussiin. Tähän kerettiin onneks. Ainiiiiiiiiiiiiiiin tossa välissä siis ku me päästiin kotiin mä sain tietää et mun kännykkä oli löydetti ! THANK GOD :D no mut joo sen jälkee mun epä onni ei jatkunu :) Siinä mun shittinen päivä.. :D 
Illalla kotona maalailin yhtä mun pienois mallia. Ja otin tielle myös kuvat mun tekemistä kuvistöistä koulussa. 



UUS PAITA + uudet korut!!! 


paita = VERO MODA 7,50 €
korut = H&M 3 € 


with love
Juuli 



tiistai 25. toukokuuta 2010

I love the dollar bill, i like that

They call me quiet
but im a riot
they call me girl
they call me her 
they call me stacy
thats not my name
thats not my name


Heiiiiiijjdo !
NYT ON KAIKKI KOKEET ESITELMÄT YMS OHI !! whohooo.. Siitä pitkään stressatusta hissan esitelmästä tuli siis "very good plus" eli suomennettuna H+ ( hyvä +) kai. Mä olin taas tänään siellä intiaanin hoidossa ( siis sillä lukihäiriötä hoitavalla lääkärillä. Sanon sitä intiaaniks koska se käyttää ihan ihme juttuja mun hoitoon ). Tällä kertaa se painelu ja venyttely sattu enemmän ku koskaan.. Se myös sano kaikenlaisia juttuja silleen, että mua melkeen alko pelottaan et oonko mä ollenkaa kunnossa ? Se myös puhu jostain menkka kivuista, et siel on joku juttu joka painaa kohtuun jotenki et tekee mun menkka kivuista kovemmat ja joka myös vaikuttaa siihen että mulla on jääkylmät jalat. Mä en osais selittää näitä juttuja niin selkeesti ku se selitti, koska en osaa mitään lääkäri termejä yms. Joten tää saattaa kuulostaa teille IHAN älyttömän tyhmältä. Mut tosiaan ku se hoitaa mua niin sen pitäis hoitaa menkka kivut kokonaan pois, migreenin pois, lukihäiriön pois, sekä mun verenkierron normaaliks. Ennen näitä hoito kertoja olin huomannu et mun oikee keuhko puolisko tulee enemmän ulos, sekä mun oikeen puolinen solisluu. Se korjautu yhes vaihees hetkeks pois, niin että ne solisluut oli saman kokoset mutta sitte ne tuli taas yhtäkkiä erinkokosiks. Mut silti vaik nää hoidot kuulostaa IHAN oudoilta ja tyhmiltä taikauskosilta jutuilta, silti uskon niihin jollain tavalla, ja silti suosittelen kaikille jolla on jotain näistä edellä mainituista vaivoista ( migreeni, kovat menkka kivut, lukihäiriö yms. ) Sain taas muuten uusia lääkkeitä. Otan niitä joka aamu, ja jatkan myös samaa purkin pitelyä.. mutta tällä kertaa eri paikoissa. Juu.. No mutta sen hoidon jälkeen me äitin kanssa juututtiin kaupoille :) Niissä uusissa kaupoissa Monkissa ja sitte siinä toisessa jonka nimee en nyt muista. Monkista oisin voinu ostaa jotain niinkuin oisin voinu sieltä toisestakin. Mutta en kerenny kattoo sen verran et oisin löytäny jotain IHANAA :D H&M:ssä kun käytiin niin sieltä löysin pari juttua, joista teille otin kuvat ja laitoin ne tähän alapuolelle. 
Haaremi housut, ruskehtavan vihreä paita, ja valkoinen toppi/ tunika. 

Haaremi housut 9,95 €
paita 29,95 €
toppi/ tunika 9,95 €






^ Tää kyseinen biisi on jo vissiin vuoen vanha :D mutta EI se mitään, se on must tavallaan
hyvä mut tavallaan aika jänskä :D


Arvatkaa mitä .. Oon älyttömän ilonen et mul on tollasii ihanii lukijoita jotka tätä mun 
blogia jaksaa lukee. Koska en usko et tänne paljon kirjottelisin jos teitä ihania lukijoita 
ei ois. Mä oon tosi ilonen, että ootte jaksanu kasvaa mun kanssa ja elää mun kirjotus
virheiden kanssa. Ja must on nii ihana lukee niitä kommentteja jossa mulle kerrotaan
useesti että on ylpee musta vaikkei tuntiskaan mua. Must se on jotenki tosi liikuttavaa.
Se on nii kiva ku näkee et joitain kiinnostaa oikeesti ! Ja tykkään niin paljon kirjottaa tänne
nimittäin tää on mulle ku päiväkirja, ilman niitä äärettöman yksityisiä juttuja mun 
elämästä. Te lukijat ootte vaa niin ihania !! Kiitos kaikille lukijoille jotka jaksaa lukee !!
Kunnian osoitus Jassulle koska se oli mun eka lukija ;) MUT KIITOS !
Mun mielest se ois sika siistii jos te anonyymitki joita en välttämättä tiiä, rohkaisisitte
joskus ittenne ja tulisitte juttelee jos tykkäätte tai ette tykkää mun blogista ! Mä aina
tykkään et mulle tullaan juttelee. Varsinki kerran ku pelattiin pesäpalloo ja 
seisoin just siin pesäl, ja mun vieres oli se "pesävahti" ja tää tyttö ( Laura P.) 
sano mulle NIIN älyttömän kivasti et "mä tykkään sun blogista !" 
( ja jtn mut en muista tarkalleen miten se sano sen ) Mut must se oli jotenki 
tosi liikuttavaa ja ihana kuulla !! :) joten ISO kiitos kaikille !

with love

Juuli

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Enjoy the sunset


Hey 

Hey hey.. No siis viikonloppu alkoi ihanasti kun aurinko paistoi, ja muutenki oli tosi lämmin ja ihana keli. Mutta sitte lauantai päivällä alkoi sataa :( Not nice.. ja sitte koko sunnuntai on ollu aika tollasta harmaata. Whats better than enjoying the sunset with the people you love :) 
Oltiin nuottaniemen venesataman rannassa med Kaisa Enja Eve Niko Peppi ja Anis. 
Illemmalla me valuttiin sieltä viel matinkylän rantaan ja jonnekki. Illan kohokohta pääsin ekaa kertaa Aniksen skoban kyytiin :) Oon aikasemmin ollu kyl mopon kyydis mut en muistanu yhtään kuinka kivaa se on :D Mulla ei ollu mitään erityista kerrottavaa teille tällä kertaa :) Mut ajattelin vaan päivitellä koska en nyt hetkeen oo päivittäny. Tosi usein käy niin että mä en oo se jolla on kamera joten saan ne kuvat aina vähän myöhässä, joten im sorry that you have to wait. 
TIESITTEKÖ MITÄ ? mulla on nyt 71 lukijaa ! eiks oo aika mahtavaa ! kiitos kaikille ihanille lukijoille jotka jaksaa lueskella tätä mun blogia ! Toivottavasti tykkäätte !

Minä ja Anton
Minä ja Anton 

now on my playlist : 

Chillin' - Wale ft. Lady Gaga
Over - Drake
Life of a superstar - David Guetta ft. Akon
D.O.A - Jay-Z
Holla at me - Tyga ft. Chris Brown 
Finally in love - Mclean
fuck the bullshit - Young Money


with love 
Juuli

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

baby let me love you

Heipä hei !
Nautiskellen auringosta, tänäänkin oli aika kiva päivä :) Koulussa tajusin vastaavaa
- Olen mailman huonoin heittämään palloa ( pesiksessä )
- ei kannata juosta IHAN täysiä jos on väsyny ja ei oo venytelly
- ei kannata istua valkosilla sortseilla hiekassa..
- Olen vajaa ja sanon joskus juttuja jotka en edes tajunnut olevan hauskaa 
- kemiakin ois kivaa jos siitä älyis jotain
- ei kannata syödä liikaa käärretorttua koska siitä tulee paha olo :D

noin, siinä mun päivän havainnot koulussa :D Tänään koulun jälkeen menin palauttaan mun kirjat ja leffat kirjastoon.. Ne oli mun tapaan myöhässä.. Sen jälkeen lähdettiin evelle lukeen ruotsin kokeisiin ja ottaan aurinkoo :) Ja sit illal Even äiti heitti meijät sellaseen ripari konsertti juttuun ? :D hohoo siel oli joku koomikko, ja mä nauroin sille melkee koko ajan :D mut enemmänki siks koska olin aika väsyny ja sit kaikki oli hauskaa.. Mut silti, oli sil jotai hyviiki juttui kai ? :DD

Tossa on mun peri uutta käsikorua :) ostin ne viimeviikonloppuna stadista.