perjantai 30. heinäkuuta 2010

Music..











Heipä hei lukijat !


Oon huomannu muuten että lukija määrä on lisääntynyt huomattavasti, kiitos siitä :)
Olen nyt saapunut tornioon, perheen kanssa, vähän pois mun arkielämästä..
Halusin vaan kertoa teille että eilen klo 7 lähti Even lentokone kanadaan, joten siksi on ihan hyvä että lähdettiin tänne tornioon. Ikävöin Eveä jo nyt todella todella paljon, huomenna tai sitten kun tulen täältä kotiin teen Evestä ja minusta ja meidän ystävyydestä postauksen teille. En tiedä onko kukaan teistä koskaan joutunut kestämään parhaan kaverin muuton.. mutta voin sanoa tämä on IHAN perseestä.. Joka asia mitä ajattelen siitä tulee mieleen Eve ja meidän yhteiset hetket suomessa. Vaikka Eve ei kuollut, silti se lähti niin kauas etten nää Eveä niin usein kuin ennen.. Eve on minulle todella tärkeä joten siksi teen sen postauksen teille, että tekin voitte samautua siihen miten tärkeä hän on minulle. Mutta juu kun kuvia ei nyt tule kun ei ole kameran johtoa mukana, niin tein teille tälläsen musiikki jutun ! Eli tossa listasin sellasia biisejä jota tällä hetkellä kuuntelen. Vaikkei joka ikinen ole 2010 niin silti minusta ne on hyviä.. :)

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

lights



HEyy

Moro moro, mä nyt lisäilin jtn rändöm kuvia näistä lähi päivistä.. en jaksais nyt alkaa selittelee kauheesti mitään koska oon menossa just Even ja Niilan kanssa stadiin katteleen ja osteleen.. Tai siis Eve ostaa mä katon.. :D Mä en nimittäin saa ostella mitään ainakaan hetkeen aikaan.. Mut juu ! lisäilen jotain parempia kuvia joku toinen päivä ja sitten kerron kans enemmän mitä oon tehny.. Nää kuvat on nimittäin aika lame .. Mut yks tärkee noist kuvista on toi kypärä kuva !! Nimittäin sain kypärän synttärilahjaks eilen. Toivoin kypärää koska tiiän etten saa mopoa.. Jepa jepa, mut nyt mä meen ! heipsu !


with love 
Juuli 

lauantai 24. heinäkuuta 2010

OSTOKSET, Mallorca

Terve
Tää kirjottelu jää vähän vähäseks tällä kertaa.. Joten siis lisäilin näitä mun ostoksia tänne, sori ku ne ei oo mitää IHAN parhampii.. koska kello on kumminki 2 nyt .. Nii joten saatte parempiiki joskus tai jtn. 
Mut toivottavasti tykkäätte, koska mä ainaki tykkään mun ostoksista ihan hirmusesti !

Uudet bikiinit, Roxy 40 €
Uudet Wesc kuulokkeet, 50 €
Gladiaattorit ( en tiiä merkkiä ) 20 €
( siis mainostin nyt mun sortsei ) Eli uudet sortsit Pepe Jeans 39 €
toppi NewYorker 6 €
Syksy takki NewYorker ( kai ) 15-20 €
Laukku ( ei mitää hajuu merkistä ) 15 €
Synttäri lahja laukku ! ostettu EL CORTESista
Evelle ostamani housut Zarasta
Huivi NewYorker 3 e 


yks puuttuu vielä ! :) Mut nyt nukkuu öitä !! 


with love
Juuli 

torstai 22. heinäkuuta 2010



Heipsu lukijat !

Eilen siis mentiin serenaan, aluksi meitä oli Juulia Kaisa Enja Peppi ja minä. Mutta Evekin liittyi seuraan kun oli saanut rokotuksen. Me ( Peppi Enja Kaisa ja Juulia ) olimme suunnitellut Evelle yllätys juhlia, joten päätimme järjestää ne serenan jälkeen ilman, että Eve ei tietäisi mitään. Yritimme salailla sitä koko serenan reissun eikä Eve huomannut mitään. Ehdotin että Eve tulisi meille viettämään iltaa, ensin Eve ei ollut suostumaisillaan koska hänen piti siivota kotona. Ja minä fiksuna menin "vessaan" ja soitin even äitille ja vakuuttelin että Even täytyy tulla meille. Ja näin sitten kävi, sain Even suostuteltua tulemaan meille. Juulia Kaisa Enja joutuivat lähtemään "kotiin". Ja minä Peppi ja Eve jäimme serenaan, sillä aikaa kun muut tytöt kävivät kotona ja menivät meille äitini kanssa valmistelemaan iltaa. Kun olimme matkalla serenasta kotiin, jouduimme viivytellä Eveä aikalailla, nimittäin muut tytöt olivat vähän myöhässä aikataulusta :D Joten keksimme kaikista typerimpiä tekosyitä viivyttelyyn. Esim minulla oli "vessahätä" ( taas) ja etsimme keskiespoosta minulle vessaa.. maksoin euron melkein turhaan vessa käynnistä :D ja sitten otimme kaksi bussia kotiin että aikaa menisi mahdollisimman paljon. Kun olimme juuri kävelemässä koti tietä ylös, sain kuulla etteivät he olleet vielä valmiita. Yritin keksiä hyviä tekosyitä ettemme menisi niin nopeasti meille.. Ja kunigas idea oli että sanoin "Niila kertoi että äiti on vähän vihainen, niin viivytellään vähän" :DDDD se oli hyvä koska tiedän ettei Eve halua tulla jos MUN äiti on vihanen.. No sitte saatiin vähä aikaa kulutettua siinä.. Se oli tosi hauskan näköstä kun käveltiin meijän takapihalle suoraan.. ja .. YYLLÄTYYSSSS !! Juulia Kaisa ja Enja pomppaa nurkan takaa, Eve oli niin yllättynyt.. Hymy loisti Even naamalla kuin aurinko ! Even ensimmäinen kommentti "Mitäääääääääää ??? " ja toka "Mitä.. miten te täällä ootte ? :D apua en älynny yhtään !! :D" about jtn tollasta. Mut ilta meni sitten syödessä, kuvaillessa ja rupatellessa ! ja nyt sitten lisään niitä kuvauksia. 


Järjestän myöhemmin sen "mitä ostin mallorcalta postauksen " ! :) nyt moikka !! 

with love
Juuli 

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Mallorca

Heipsu ystävät ! Jos jotkut siis ihmetteli minne katosin päälle viikoksi, niin tässä vastaus Mallorcalle. Kerroin jo vähän aikasemmissa postauksissa lähdostäni mutta jotkut eivät huomanneet kai niitä.. Mutta aiheesta toiseen, Mallorcalla oli SUPER hauskaa ! Mulla ja mun perheellä oli tosi kivaa, maattiin auringossa, lueskeltiin kirjoja ja lehtiä.. Siitä puheen ollen kun kerroin alottaneeni kirjan houkutus aloitin siis kirjan lukemisen Mallorcalla ja loman lopuksi sain luettua puoleen väliin eli noin 200 sivulle ! Joillekkin se saattaa kuulostaa säällittävältä koska en ole niin nopea lukemaan, ja jotkut jopa pystyy lukemaan kirjan viikossa. Mutta en lukenut IHAN koko ajan, luin vaan ainakun huvitti.

Olen itsestäni todella ylpeä koska yleeensä jätän kirjan kesken ennen puoltaväliä.. Ja muuten kirjasta, en ole koskaan fanittanut twilightia.. enemmänkin aloin vihata sitä koska joka paikasta tunki twilight kirjoja, elokuvia, fanikrääsää, ja muutenkin kaikki puhuvat siitä.. Joten minulla oli ihan mittä täynnä siitä koko jutusta. Kunnes, menin katsomaan sen epäillyksen Kaisan ja Enjan kanssa, innostuin koko jutusta. Kun isä sanoi, että minun pitäisi joku kirja Mallorcalle ottaa mukaan ettei aika kävisi pitkäksi, päätin siis lainata kaisalta
houkutuksen. Ja nyt voin sanoa että se tosiaan on hyvä kirja, nimittäin ne hahmot ja ne kaikki kirjan lausahdukset ja asiat pyörii päässäni aina kun en sitä kirjaa lue :D Välillä tämä on vähän ärsyttävääkin :D..

Mutta NYT siihen matkaan !! Siellä oli siis ihan tosi kivaa, me myös shoppailtiin aikalaillla ! Ja olen todella kiitollinen joka ikisestä vaatteesta ja tavarasta mitä sain siellä ! Siellä oli havempaa kuin suomessa, ja siellä ei ollut kaikkia samoja kauppoja kuin suomessa.. Olisin halunnut ehkä vähän enemmän viettää aikaa Zarassa mutta aikaa ei riittänyt. Jos joku teistä on ollut koskaan suomessa Zarassa, niin voitte sanoa että moni vaatteista voi olla hieman kallis. Kun taas mallorcalla Zaran hinnat oli about puolet niistä hinnoista mitä suomessa on. ( vaikeesti selitetty ) Nyt en enempää jaksa selitellä ettekä te varmaankaan jaksa lueskellakkaan tätä romaania.. :D  Joten lisään teille kuvia katseltavaksi ! Toivottavasti ette niihinkin kyllästy koska niitä tulee aikalailla ! :D Nii ja yks juttu vielä, matka alkoi siitä kun me lennettiin ensin Helsingistä Berliiniin, Berliinin lentokentällä jouduttiin odottaan Mallorcalle lähtevää lentokonetta noin 4 tuntia..

AINII JA YKS TÄRKEE JUTTU VIEL !! .. Mulla oli SYNTTÄRIT kun oltiin Mallorcalla, eli siis 17.7 ! :) It was fun ! vietetään kaveriporukalla niitä sitte jossain vaiheessa :P 


Niitä kuvia ois ollu 300 joten valitsin ne parhaimmat ja silleen.. Laitan vielä myöhemmin sellasen postauksen jossa esittelen mun ostokset siltä matkalta ! :)

Juuli kiittää ja kuittaa, moi !

with love 
Juuli