torstai 30. syyskuuta 2010

laughing so hard your laugh goes silent

PÄIVÄN ASU 





Äikän tunnilla opiskeltiin suomen kielen sukulaiskielistä, ja opeteltiin vähän viron kieltä :D se oli hauskaa !! :) se kieli on niin hauskan kuulosta, mutta mä en kyllä ite osaa sitä ku vaa jotain tere :D ?




 OSTOKSIA 


 tää oli siis se 2.95 :) ostin koska se oli tosi halpa ja no se oli ihan kivan näkönenki :)

 Tää oli hitusen kalliimpi mutta ei se mitään.. Ajattelin että voisin piirtää tonne taakse jotain ja vähän muokkailla tätä.. :)

Heheeippsu !

Tässä vähän kuvia tältä päivältä. Oli tosi kiva ilma muuten, siitä en kauheesti saanu kuvia koska kamerasta tietty loppu akku just ku koulu loppuu.. Ku koulu loppu, jäin odotteleen Antonia koulun pihalle, se tuli vaan moikkaan mua koska lähen huomen aamulla Tornioon. Kun Anis tuli siihen ja sen kanssa sitten siinä hetken olin, niin huomasin ettei mulla tietenkään oo bussiin rahaa eikä bussi korttia mukana ( ?). Mietin et tää on just tätä mun tuuria, ja Anton nauro mulle ku oon nyt vähä tälläne hönö.. Kun se siitä lähti nii mä päätin kävellä Ompulle ja pyysin jos se vois lainaa rahaa, mut päätettiinki et se tulee meille, joten sain siltä siis kyydin kotiin. ( jeij !! ) Me Ompun kanssa sit hengailtii meillä ja sen sellasta. Eei sen kummallisempi säätö päivä mulla tänään :) Ah huome ei tarvi mennä kouluun, ku lähetään aamulennolla sinne Tornioon, saatan jopa voida sielläkin kirjotella jos äiti ottaa koneen mukaan. Mutta jos ei niin mä kirjottelen sitten joko maanataina tai tiistaina. Mul on kyllä aika kiire ens viikolla kun joudun lukea kolmeen kokeeseen.. -.- Mut jep jep ! koittakaa pärjää ilman mua jos en kerkee kirjottaa viikonloppuna :D hehe moikka ! pitäkää kiva viikonloppu !



Tim Berg - Bromance (Avicii's Arena Mix)

tiistai 28. syyskuuta 2010

You think you know me ?





 mun rändöm hajuvesiä.. osa niistä on kyl loppu .. :D








Heipsu tyypit !

Arrgghh.. sori ku en oo nyt pariin päivään kirjotellu, koska mul on ollu vähän kiireitä ton koulun kanssa. Eli siis oon lukenu nyt vähän noihin kokeisiin. Ja välillä mulla on ollu tosi kipeet niskat ja kova päänsärky.. Otan mun päänsärkyihin usien 800mg  tai 600mg. Jotkut varmaan nyt ihmettelee miten se ottaa noin ison määrän, mutta kun mun pään särky ei mee millään ohi 200 - 400mg. Oon usein ottanu vähän isomman määrän. Tänään aamulla kun mä heräsin mun niska oli ihan sietämättömän kipee, ja oli tosi vaikee koulussaki keskittyy, koska se vei mun kaiken huomion. Tänään oli enkun kirja koe.. Ja pelkäämpä että en saa siitä niin hyvää numeroa. Todella usein meidän opettaja haluaa syvällisiä vastauksia ja että me olisimme ajatelleet tosiaan koko kirjan syvällistä puolta ja sen sellasta. Englanti on oikeasti TAVALLAAN meille hankalampaa kuin suomenkielisille luokille. Mutta sinäänsä ei se ole sen hankalmpaa.. Vaikea selittää.. mutta meillä on just tollasia, pitää lukea joku kirja ja erinlaisia kokeita. Meillä on harvoin kielioppia englannin tunneilla. Mutta juu.. Tää päivä onki menny aikalailla kemiaa lukiessa. En ite tykkää yhtään kemiasta. Enkä fysiikasta, mutta sitä on pakko lukea jos ajattelee hyvällä todistuksella peruskoulusta päästä pois. Tossa yläpuolella näette mun passikuvan. Tai itseasiassa mun tulevan mopokortin kuvan :D Jep jep.. Hankin siis jo nyt mopokortin koska myöhemmin ensivuonna se tulee maksamaan hunajaa.. Joooten se mopokortti hankitaan jo nyt mutten saa ajaa mopolla ennen kuin saan peruskoulun päättötodistuksen.. Mut joo nyt oon selittäny tässä aikalailla kaikkea, mm. turhaa.. :D mut joo heippa kaikkki meen lukeen kemiaa jeij  !!

with love
Juuli 

lauantai 25. syyskuuta 2010

Haaste

Heipsu ! Sain tälläsen jonkunlaisen haasteen Ritalta. Eli tässä on vissiin tarkotus että kerron 7 totuutta ittestäni.

[1.] Mä kuuntelen musiikkia aivan liian kovalla. Jos oon esim bussissa välillä vieressä oleva kattoo ihmeissään ku se luultavasti kuulee ne biisit ihan selvästi. Mutta kun oon kotona kuuntelen tosi hiljasella ja tosi rauhallista musiikkia :D Mun teoria on, että jos kuuntelen sellast menevää musiikkia pysyn itekki kaikessa mukana :D

[2.] Mul on sellanen ärsyttävä neuroosi, että jos oon suoristanu mun hiukset ja ne ei oo takussa otan yhen tietyn hius nipun ja supeen vatkaa sitä niinku suoristaisin sitä mun sormilla :D ja sit teen siitä sellasii kiemuroita ja vaikka mitä :D must tuntuu et teen sitä jos mua ärsyttää / on tylsää / hermostuttaa tai jtn :D

[3.] Mä satun tosi usein tekeen ittelleni päässä kaiken näkösiä suunnitelmia ja aikatauluja. Mutta sitten en koskaan muista niistä muille ilmottaa. Mut tosi usein nää mun suunnitelmat ja aikautaulut menee ihan mönkään :D

[4.] Vaikkei välttämättä uskois mutta mullakin on paljon ulkonäkö paineita. Harkitsen tosi huolellisesti mitä laitan juhliin päälle, ja jos tapaan jonkun uuden ihmisen ja näin. Haluun et musta saa hyvän kuvan ekalla kerralla :)

[5.] Mä oon tosi usein aika surullisen tai masentuneen näkönen. Tai vähän riippuu päivästä. Mut tosi usein jos oon yksin joko bussissa tai muuten julkisilla paikoilla saatan olla jossain ihan omissa mailmoissa ja näytän tosi kyrsiintyneeltä. Joten jos te mut näätte joskus sen näkösenä älkää ihmetelkö :D OOn oikeesti ihan kiva :D

[6.] Jos joku ei vielä tiiä mulla on lukihäiriö.

[7.] Mulla on usein tosi vahva mielipide aisoihin. Ja en pelkää ilmasta sitä. Mun mielestä aina saa olla oma mielipide, mutta jos jollekkin joku toinen asia on tärkee niin pitää se oma mielipide ilmasta joko tosi nätisti ja varovasti tai välillä olla ilmasematta sitä ääneen.

Nyt kai mun pitäis haastaa joku toinen vielä :D .. hmm.. haastaaan .. Jassun, Venlan ja.. mäyh en osaa haastaa muita :D Vaikka Peppi jos se joskus tulee koneelle :D


with love 
Juuli 

perjantai 24. syyskuuta 2010

My Favourite

3 MUN LEMPI FARKKUA  


ELOCO
Nämä farkut ostettiin vähän ennen kesälomaa, sellasesta kaupasta kuin Ferrer. Sieltä ostin myös rippimekkoni. Hintaa housuilla oli noin 100 e. Hyviä puolia näissä housuissa on että niitä voi käyttää kesällä ilman että tulee todella kuuma, matala vyötärö, ja kiva väri. Huono puoli on että housut löystyvät polvien kohdalta.


CHEAP MONDAY 
Nämä farkut on Weekdaysta, kesälomalla ostettu. Rakastuin näihin ihan heti. Ja Eve siis osti nää farkut mulle synttärilahjaksi ! :) hintaa näillä housuilla oli 50 e. Hyviä puolia on että ne istuvat todella hyvin ja ne ovat mukavat jalassa. Mutta yksi huonopuoli on, ne löystyy käytössä todella nopeasti kuten muutkin vaaleat strech kankaiset farkut. 


FORNARINA
Ostettu Andorrasta noin kaksi vuotta sitten. Hintaa oli päälle 100 e. Housuista puuttuu yksi juttu johon rakastuin kun nämä ostin, sellainen ketju tai joku joka oli housuissa kiinni. Mutta se meni rikki kun joku tarttui siihen. Housut on mukavat päällä ja kun ne löystyy ne näyttävät boyfriend farkuilta. 



3 LEMPI PAITAA

ONLY
Tämän paidan ostin noin kaksi vuotta sitten Onlystä. Se maksoi ehkä noin 20 e. Kun en ollut käyttänyt sitä varmaan vuoteen, päätin kokeilla leikkaamista. Leikkasin olkaimet pois ja leikkasin ne isoiksi, ja leikkasin myös paidan alaosaa lyhyemmäksi. Paita on tarkoitettu kesä paidaksi. Huonoa paidassa on että leikkasin reijät niin isoiksi että välillä rintaliivit näkyvät todella selvästi sivuista. 



NEWYORKER
Tämän paidan ostin tänä kesänä Mallorcalta. Se maksoi noin 10 e. Paidassa on välillä ärsyttävää se että se on hieman löysä sivuilta mutta se ei haittaa kaikissa asukokoelmissa. Myös taskut on ehkä hieman liian korkealla mutta ei sekään niin haittaa. 




JUST FEMALE
Tämän paidan mä ostin varmaan vähän alle vuosi sitten Kampin Gallerysta. Se oli hieman kallis niinkuin aika moni muukin Just Femalen tuote. Se oli ehkä about 40-60 e. Silloin kun ostin sen käytin sitä paljon enemmän. Mutta nyt olen alkanut taas käyttää sitä. 



3 LEMPI KENKÄÄ

CONVERSE
Näitä voi käyttää melkein mikä vain kanssa. Luultavasti mun eniten käytetyt kengät, niissä on jo sivuissa reijät. En muista millon nämä ostin tai mistä, mutta ne ovat jo todella vanhat. 

 ASH
Nämä kengät sain äitiltä Barcelonasta. En tiedä kenkien hintaa mutta merkistä päätellen luultavasti aika hintavat. Nämä ovat hyvät kengät, niihin mahtuu talvella hyvin villasukat sisälle ja on todella mukavat jalassa. Toisin sadekeleillä kengistä menee helposti läpi. 

 DC
Nämä kengät ostin viime kesänä Ruotsista. En ole käyttänyt näitä paljon yhtään,  koska ne eivät ole sopineet melkein minkään mun asun kanssa. Mutta siitä huolimatta rakastan näitä kenkiä ja niiden väriä ! Kenkien pitäisi päästä hyvään käyttöön.. Kenkien hinta oli about 60 e






with love
Juuli 

ps. AH viikonloppu, kirjottelen teille taas viikonlopusta. Pitäkää kiva perjantai ! love ya !