sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Miss nothing

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tällästä kangaskassia väsäsin eilen yöllä. Tää on kyllä myyty jo sitten :D
Mauh.. ei ollu kauheen ihmeellistä asiaa !
Lauantaina kävin lautailemassa Jassun Pepin ja Ompun kanssa ! Oli kivaa ja raahasin kameranki mukaan.. jossa ei ollu tietenkään akkua ! hieno homma Juuli ! No sellasta sattuu !
Mut jotenki lauantain jälkeen ollu kauheen alakuloinen olo ja perjantai kans oli vähä kakka. Aika tylsä viikonloppu paitsi se lautailu osa jejij !
Tiiättekö mikä on joku mailman ihanin tunne. Se ku saat siteet pistettyy kii, nouset hissillä ylös sinne vuoren päälle.. Näät sen ihanan auringon ja kuinka pieneltä kaikki näyttää sieltä ylhäältä. Ihanku vois kontrolloida kaikkea, omaa elämää, sitä lautaa, kaikkea. Ku laskee kaikki vaa unohtuu ja keskittyy siihe miten sujuvasti se menee ja kuinka mahtava tunne se on ku pääsee alas. Kuunnella sitä ääntä mikä kuuluu laudasta ku se osuu siihen valkoseen puuterimaiseen lumeen. Ja se et saa jakaa sen kaiken monien ystävien kanssa. Lautailu on mahtavaa.. ja siin saa oikeesti rentoutua, ja ajatella jotai muuta ku niitä ärsyttäviä arkisia stressin aiheita, voi vaa unohtaa kaiken huonon ja keskittyy, ottaa rennosti.

sellasta.. mut mä meen koht nukkuu nimittäin.. my back is killing me !

with love
Juuli 

torstai 25. marraskuuta 2010

what are you gonna do, when theres no place to hide ?

Moikka kaikki ! :)
Kilpailu on siis päättynyt ! Ja mulla menee siis hetki valita voittaja, koska te jotka osallistuitte olitte kaikki hirmut hyviä piirtään ja monella kans oli tosi hyvä mielikuvitus ! :) Kiitos kaikille ihanille jotka osallistuitte, ja must on makeet et teil oli tollee pokkaa osallistuu joten HIENOA :D

Mut niin tänään oli kemian koe, ja mun omasta mielestä se meni ihan hyvin ja olin lukenu siihen semi paljon. Joten toivotaan nyt parasta. Koska en kauheesti haluis että mun kemian numero jäis kutoseen..
Koulun jälkeen otettiin kuvia vähän tossa koulun pihalla, ja ei hitto ku oli kylmä !!
Muuten tänää tajusin et ei vitsi meil on kiva luokka :D Siis ollaan kaikki iha separeita, ja meil on ainaki mulla on hirmu kivaa niiden kaikkien seurassa. Must on kiva ku päästää Irlantiin luokan kanssa..
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
ps. munhiuksetseparoijaoonvähänpetteripunakuononnäkönen.. mut pakko tällänen talvinen yhteiskuva oli lisätä :D
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Nii ja päivän asuna toimi, housut Pepe Jeans, Neule paita JC, kengät Ed Hardy, henkselit H&M, takki Nikita, huivi ( ihavenoidea), hanskat mummin tekemät :), pipo White moment ( koru h&M )


Oli kiva päivä, ja vihdoin YH saatu kokonaan valmiiks ja printattuu.. ja kemianki koe on ohi ihanaa. EI enää ku ruotsi äikkä ussa enkku.. :D 


ps. toivottavasti osaatte olla kärviällisiä sen kilpailu jutun kanssa ku en osaa päättää voittajaaa !! its hard.. mm ja nii viel yks juttu hattu tos yhes kuvas on Joelin eikä mun ja en tiiä mistä ostettu !


with love
Juuli

tiistai 23. marraskuuta 2010

KILPAILU ASIAA !

Image and video hosting by TinyPic
Moikka kaikki ihanat !!
MUISTATTEKS HUOMEN ON VIKA PÄIVÄ KU MULLE VOI LÄHETTÄÄ NIITÄ PIIRRUSTUKSIA ! toivoisin IHAN hirveesti että niitä tulis vielä !! koska noi mun ostamat palkinnot on oikeesti aika super hyvii !! JA mul on menny niihi rahaa.. ! Joten ois kiva jos tässä ois jotain kilpailua edes niiden saamisesta ! :D Jos mä oisin te mä ilmottautuisin.. en vaa ite voi ilmottautua.. :D:D

JOTEN KAIKKI NYT PIIRTÄMÄÄN VIELÄ !! 24.11 klo 00.00 EI VOI ENÄÄN LÄHETTÄÄ.. ellei siihen oo tosi hyvää selitystä kuten "se ei suostunut lähettää kuvaa" yms. Mut pliis pliis hei ! älkää olko tylsii vaan lähettäkää ihan huviks koska en julkase mitään kuvista ilman lupaa ! Ja muutenki ei aina tarvi voittaa joskus vaa osallistuminen on kiva juttu ! Nimittäin se kertoo kans et ketä oikeesti kiinnostaa nää asiat tääl ! :D Mä oisin ainaki iha innoissani osallistumassa. Ja edelleen sanon et tarvi mitää hirveen super picasso taitoja että voit voittaa ! tarviit mielikuvitusta, ja innostusta tehä se piirros ! Olis hirveen kiva jos saisin edes 5 mukaan vielä kisaan ! KIITOS NIILLE JOTKA ON NYT JO LÄHETTÄNY PIIRRUSTUKSET ! kiitos kiitos !

JA vielä viimeiset mukaan kisaan !!



Nii ja mun sähköposti oli PAPER-PLANES@HOTMAIL.FI

lauantai 20. marraskuuta 2010

Silence


Mun yks hyvä kaveri on miksannu tän. Se on tehny oikeesta versioista siis remixin :)








Hey everyone !
Lupasin Jassulle lisäillä jtn hyviä biisejä. En sanois et te kaikki näistä välttämättä tykkäätte, mut mulle nää kaikki on tosi hyviä biisejä. I hope u like these :)
Tänään oon vaan tehny YH:n esitelmää koska sen palautus on ens viikon perjantain.. oh no.. ! Ja ens torstaina on kemian koe ja kai keskiviikkona terveystiedon koe.. Nii ja muuten oon päättänyt mennä kaitaalle. Vaikka jotkut sanookin että se on huono koulu ja siellä ei oo kivoja tyyppejä, oon erimieltä. Se on vasta remontoitu ja mistä sitä tietää onko siellä kivoja tyyppejä ennen ku on ite käyny siellä koulussa. Ja sit ku se on viel aika lähellä kotia nii ei tarvii kauheesti matkustella paikasta toiseen. Ja pääsisin sinne varmaan aika helposti.. nimittäin en oo mikään einstein ja mulla ei oo mikään ihan paras keskiarvo :D
JEP mut tällästä siis tänään.. Ja haluisin vielä muistuttaa koska niitä piirrustuksia ei oo siis tullu kauheen paljon et ois kumminki kiva saada niitä ennen KESKIVIIKKOA.


VIIMEINEN PÄIVÄ OSALLISTUA KILPAILUUN ON KESKIVIIKKO 24.11 ! ois kauheen mukava jos te nyt oikeesti osallistuisitte nimittäin teil on kumminki aika hyvät mahdollisuudet voittaa sinäänsä ! Osallistujia on nyt vasta joku ehkä 10 ja teitä lukijoita on 262 ! mut jos ette haluu nii eikai sitte. Osallistujilla on ainaki aika helppo voittaa kangaskassi ja kaikkee muuta kivaa sälää ! :D

with love
Juuli 

torstai 18. marraskuuta 2010

Kumpa kaikki menis niinku elokuvis..

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Moikka kaikki ! :)

Tänään sain myytyä mun ensimmäisen kangaskassin ! Unohdin kyl siitä ottaa teille kuvan.. lol huolimatonko.. No mut juu tänään on ollu ihan mukava päivä ! Aamulla kun heräsin sain tosi mukavan yllätyksen nimittäin ulkona oli ISOT KERROKSET LUNTA. Voih.. ja arvatkaapas mitä se kertoo.. Lautailemaaan ( <3 )
Nii ja sitte niihin ei niin tärkeisiin.. tänää oli koulukuvaus.. JA vihaan sitä valokuvaajaa.. Sen pitäis olla ammattilainen eikä se osaa ottaa kaverikuvaa oikein ja se on "hauska". Sen jutut enemmänki loukkas ku nauratti. Ainakaan mua henkilökohtasesti ei huvittanut ollenkaan. Koulukuvausten jälkeen päivä meni jotenki hirmu nopeesti. Koulun jälkeen mentiin Enjan kanssa omenaan ja mä menin kirjastoon lukemaan kemian koe aluetta läpi. En kyllä tiiä miks muttei se siinä vaiheessa enään mennyt päähän kun Harry Potter elokuvaan oli puol tuntia aikaa !
Elokuva oli ihan mahtava.. tietenki koska oon HP fani. En kyl pysty lukeen niitä kirjoja mut oon ton elokuvan fani ja Daniel Radcliffe on ihana, vaikka almost kukaan ei tykkää siitä. Must se on ihanan rohkea ja sympaattinen tyyppi :) Ja se on tosi hyvä näyttelijä. Mä aloin kerran pienempänä lukeen Harry Potter kirjaa mut siitä ei tullu yhtään mitään. Ja nyt kaikki on varmaan et "se elokuva ei oo mitää verrattuna niihin kirjoihin, lol oot tollanen samanlainen hp fani ku kaikki muutki". JEP niin olen koska en oo mikää kirja fani ja tiiän et kirjat on aina 2 kertaa parempia mut se ei yhtään lohduta jos edessä on yli 300 sivua luettavana :D MUT nii takas siihen elokuvaan ! se oli super hyvin tehty, ja se jäi kesken ( tiedän siihen on 2 osa ) ja odotan 2 osaaaaaaa innollaa. CANT wait.. tykkäsin ! suosittelen :)

jep jep sellasta tänään. Ja kaikki nyt kattoon se elokuva ! :)

with love
Juuli 

maanantai 15. marraskuuta 2010

Pitää vaa toivoo et kaunotar kestää kulkurii



voi ei taas mä uskaltauduin laittaa videon teille.. Onneks oon nii tyhmä et mä voin nauraa ittelleniki ku katon tota videoo :D hehe ! Mut joo sellasta... ELI siinä selitän ehkä tarpeeks, ettei tarvi varmaa kirjottaa enää ollenkaa.. Juuli kiitää ja kuitta moi ! :)

with love
Juuli 

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kauneinta toiselle on rakkaus

Moikka !
Voih tänään on jo sunnutai.. Voi kuinka mä rakastankaan viikonloppuja ! Perjantaina ja torstaina oli kyl ihan super kivaa ! :) Mut lauantaista en niin tiedä.. Taidan tänään taas viihtyä koulukirjojen seurassa.. Must tuntuu et sunnuntait on aina tälläsiii tylsiä ja harmaita..
MUT tänään sunnutai onki ihan mahtava, vaikka joudunki lukeen kokeisiin.. NIMITTÄIN on isänpäivä.
MUISTAKAA kaikki antaa isällenne iso hali ja kertokaa sille kuinka paljon siitä välitätte. Koska se on teijän isällenne luultavasti kaikista ihanin lahja, että saa tietää että on tärkee teille !
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic



"mä tykkään susta niin paljon ettei siin oo mitään järkee.."
Muuten tää biisi on aika vanha ja se on ollu tyttö sinä olet tähti elokuvassa. Mä tykkään tästä biisistä jotenki ihan sikana.. Ja toi elokuva on mun lempi suomalainen elokuva ! Jos joku ei oo sitä nähny nii sanon et kattokaa.
Mä en oo hirveesti ennen kuunnellu suomalaista musiikkia.. Mut eilen se jotenki iski, ja etin vaa koko ajan lisää. Noi kaikki on aika vanhoja, mut mikäs siinä jos ne on hyviä :) Tiiän ettei monelle suomalainen räppi iske mut must se on makeen kuulosta, ja tausta musiikki on kans aika jees :) Mä tykkään !
Aina ei tarvi kuunnella niitä ykkös hittejä, välillä saa kuunnella vanhoja. Ja nää on mulle uusia koska en ollu ennen eilistä kuullu noita kahta ensimmäistä :D


ps.jälleen kerran muistutan siitä kilpailusta ( Se siis loppuu 24.11 ) !! Ja en siis arvostele piirrustustaitoja joten ihan kuinka taidoton olisitkaan, tee silti piirrustus koska mä arvostelen ne mielikuvituksen mukaan. Ja niille jotka ootte osallistunu voitte ( jos haluatte ) osallistua kumpaankin aiheeseen. Jos muistatte oli kaksi aihetta, ja kaksi palkintoa. Ja jos jotkut ei vieläkään ole lukenut kilpailusta lukekaa siitä täältä.
Mä tiedän kyl et hei..
Mä en oo sun mies ja 
sä et oo mun nainen,
ja mä tiedän sust kaikkee muuta kun kaiken.
Mut ei oo vaikeet nähdä, haluisit jäädä.
Pidän sua sylis, jäisit yön yli.
Kato entäs jos tänää vaa teeskenneltäs
ja mentäs sil mikä tuntuu hyvältä.
Se olis sääli, tai suorastaa väärin
kieltää tunteet vaik ei pysty ymmärtää.
Vähän ymmällään on yllättävän hyvä olla.
Saa mut ja sut hymyilemään,
kyllä kelpaa olla.
Älä ohjaa, älä kelaa.
Ollaan vaan.
Ja mist mä pidän sussa,
'toi sun luonnollisuutes on plussaa.
En kyl tiedä mitä sä näät mussa,
mut oisko todella tyhmää vähän pussaa? 
Kauneinta toiselle on rakkaus,vaikka tiedän et hetken se ehkä kestää, jää luoksein.Tytöt on kuin rantahiekkaa, mut meren tahto myrskyjä estää.Jää mun luoksein,
rakasta vielä vähän aikaa.

with love
Juuli 

lauantai 13. marraskuuta 2010

yeah yeah

Moikka moi kaikki !
Eilen oli Pepin ja Samin yhteis synttärit ja pidettiin ne Pepillä. Ja oli kyl hurjan hauskaa ! Me vaan tanssittiin koko ilta ja juteltiin ja syötiin SAIRAAN hyvää kakkua :) nami nam.. Minä ja Enja siis väsättiin Pepille yhdessä äitin kanssa sellanen ihana suklaakakku ! :)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
 MEillä oli siis super super kivaa ! Ja onnee vielä PEPILLE ja SAMILLE !

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

If i had you

Heipparallaa !

Hei, ostin nyt niitä kangastusseja, ja mun oli IHAN pakko päästä heti kokeilemaan joten Niila oli ihana ja sponsoroi mua antamalla sen jonku valkosen paidan. No arvatkaapas miten kävi.. SIITÄ tuli super makee ! Ainakin omasta mielestä ja Niilan. Ja sain vissiin vähä hommia, nimittäin jotkun Nipan kaverit halus samanlaisen tai jonku erinlaisen ! Jeij.. Ajattelin pyytää ehkä vähän rahaa, koska noi tussit oli aika kalliita..

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Tässä ois ! Jos jotain hirveesti nyt alko kiinnostamaaan tää t-paita systeemi juttu.. Nii jos te ette asu tai nää mua hirveesti missää voitte ilmottaa mun sähköpostiin että jos haluisitte ehdottomasti jonku tollasen paidan niin maksua vastaan tietty voin tehdä ja lähettää ! :) ( joudun ostaan sen valkosen paidan tai sit jos on oma nii voin siihenki piirtää tai jtn ) Mut niin niille jotka ei tiiä mun sähköpostia niin se on paper-planes@hotmail.fi


JA Muistakaa vielä osallistua siihen kilpailuun.. ilmottelen nyt vähän välein koska se on tärkee et musitatte sen ! Nimittäin ei oo ainakaa vielä tullu  kauuheesti niitä piirustuksia mun sähköpostiin. 


with love
Juuli 

maanantai 8. marraskuuta 2010

"I just want everything to work out."

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

HELLOO !!
Im very happy, ja nyt teijänki pitäis olla ihan innoissanne.. Nimittäin teijän kilpailun palkinnot on nyt saapuneet. Tilasin siis netistä ihan custom made toi paper planes merkki tohon ! Ihan teitä verten vaan :) Ja nyt sitte alkaa se mahti tehtävä.. Eli mä meen kohta ehkäpä huomenna ostamaan sellaset tussit tätä juttua varten (että voin niillä tusseilla piirtää sitte noihin kangaskasseihin ). Oisko teil mitään erityisiä toivomuksia mitä halusitte et ostan sinne kangaskassin sisälle. Jos voittaja ois mahdollisesti joku poika niin et tietenkään saa meikkejä tai jtn tyttöjen hajuvesiä ellet erityisesti toivo niin :D
Mut hei ei tän kummempia tänään ! Kivaa viikonalkua kaikille ! :))

with love
Juuli