maanantai 31. tammikuuta 2011

You just dont know me at all

IMG_3649
IMG_3651
IMG_3654
IMG_3657
IMG_3663
IMG_3672
IMG_3675
Moikka ihanat !
Ja taaaaaaaaas ihan normaaliakin normaalimpi päivä koulussa. Tunneilla tylsää mut yritän keskittyä ja olla aktiivinen, käytävillä on kylmä eikä oo koskaan tarpeeks takkia tai villatakkia päällä. Sen sellasta perus settiä :) Ja ulkonakin on kylmä.. ja oon kans vähä tylsä ku en hankkinu päivän asua.. :D koulun jälkeen menin kamppiin, käytiin kahvilla ja nyt oon kotona.. lukemassa enkun ja ruotsin läksyjä.. enkun läksyt on vielä vähän vaiheessa mut jo.. OOH tänään tulee täykkärit !!! JEA ! just jees aina venaan maanataina täydellisten naisten takia ! En haluu lataa niitä koska ne on ainut syy miks odotan maanataita.
Mut juu sellasta siis tänään ! moimoi !


OSTOKSET : 

IMG_3683
Kulma kynä Guerlain, ja sen mukana tulleet terotin ja kulmaharja ( tai mitä onkaa ) hehe..
IMG_3684
IMG_3689
Meikkivoide Lancome, tää on kyl super hyvä ! Se on sellanen aika luonnollinen kasvoilla, ja sitte se pysyy tosi hyvin koko päivän ajan ! suositteleen !
IMG_3697
Ripsari MaXfactor, OO olen rakastunut tähän ripsiväriin ! Ripsistä tulee ihanan pitkän näköset ja tosi siistit ! Eikä se tipu sellasina ärsyttävinä palasina pois ! (:
IMG_3699
Sitte tälläsiä hajuvesi näytteitä tuli noiden mukana ! Tota escadaa oon kerenny jo tuoksutella, ja on kyl super guta, kantsii kokeilla !
IMG_3702


If I sleep to much, my parents complain. If I don’t get enough sleep, my parents complain. If I eat too much, my parents complain. If I don’t eat enough, my parents complain. If I’m always in my room, my parents complain. If I go out too much, my parents complain. I CAN’T WIN. < so true !!! :D 


with love
Juuli 

lauantai 29. tammikuuta 2011

"ai mun olkapää ! eiku oikeesti ai mun olkapää !"

IMG_3402
IMG_3261
IMG_3250

Heiijsan !
graauh.. ei oo oikee mitää asiaa :) eikä edes muistikorttia että voisin päivittää mun valokuvan materiaalia.. Mun muistikortti on eksynyt nyt juulialle, ja sieltä vielä jollekkin ja luulempa etten saa sitä hetkeen takaisin :D Olin eilen Kaisalla yötä ja oli kyl super kivaa.. paitsi välillä.. :D lmao.. MUTTA JUU ! tänään taas lähen matkaamaan kohti ystäväni kotia.. porukalla vietetään iltaa ja sitten tuun kotiin OMAAN ihanaan sänkyyni <3 oh ! Ja sitte on sunnuntai. crap. .. ja sit on maanatai.. damn it .. Joo lupaan et otan jtn vähä kivempiä kuvia joku pvvv.. ku saan muistikortin !
Olipas taas kiinnostava ja pitkä teksi.. ja vielä kiinnostavammat  kuvat !

with love
Juuli 

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

"Jos kaikki on iha fantsuu nii sit mikää ei oo enää fantsuu.." "vittu mitä paskaa"

IMG_3267
IMG_3471
IMG_3446
IMG_3444
IMG_3432
IMG_3433
IMG_3482
IMG_3445
IMG_3334
IMG_3337
IMG_3339

Heissulivei lukijat !
Pappabaaam !! Nyt on siis tuntematon sotilas koe/aine.. Kirjotin sitä 5 sivua. Aika hyvin itseasiassa, ja istuin almost aikarajan loppuun asti. Tänään on ollu aika hauska päivä, koulun jälkeen mentiin Kaisalle. Kaisalla oli piano ja sitte ku se loppu mentiin tapiolaan. Aika hauska ku vitsailtiin just Kaisan kanssa kuinka ärsyttäviä bussi kuskit on ja ajateltiin varastaa bussi ja ajaa sillä suoraan tapiolaan.. Ja kun tultiin koneelle iltsanomissa tai missä olikaan että kaksi tyttöä olivat varastaneet bussin ?? :D hahaha ei toki naurattanu.. Joo ja kun oltiin tapiolassa käytiin hakemassa mäkkäristä ruokaa ja mentiin weegeelle :D voi huhhuh.. juttujen laatu kyl huononee aikalailla ku on väsyneitä. Kuviksessa oli taaaas hauskaa, Elsku oli hirmu hauska kun se oli vähän kipeenä nii kävi vähän hitaalla.. Mut pysy ihan hyvin meijän vauhdissa. Me naurettiin ehkä tälläkertaa entistä enemmän.. Mut sellasta ! Oh koko loppu viikko vapaa ja ens viikko mut alotan kyl ajoissa lukemaan bilsaa koska tavotteena bilsassa on.. 9 !! :DD miepä meen nyt nukkuu öitä kaikille..:)

with love 
Juuli 

ps. KALKKILAIVAN KAPTEENI KIITTÄÄ NAAMASTA :) meen solariumii.. oikeesti oon valkonen... maitosuklaa.. mitä ? joo oon väsyny ehkä meen .. tai sit en.. eiku meen .. oookkooo mitä moikka !

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Tonight im gonna be the photographer.

IMG_3286
IMG_3289
IMG_3292
Tää oli kyl tosi hyvä elokuva ! Se oli sellanen musikaali tyyppinen, ja siinä oli monta tosi taitavaa ja hyvää nais näytteliää kuten, Kate Hudson, Penelope Cruz, Nicole Kidman..Suosittelen tän elokuvan kattomista ! Se oli hauska ku ne puhu sellasella italialaisella aksentilla :D Ainiin ja jännä oli että Fergie oli kans täs elokuvassa.
IMG_3294
JA tää elokuva.. oli jtn niin paskaa :D hahahahha ! oli vaan pakko nähä se.. ihan muuten vaan vaikka tiesin sen olevan huono. Mut näyttelijät oli valittu tähän elokuvaan hyvin, ja tää joka näytteli "bellaa" osas näytellä jtn bellan eleitä niin hyvin mut se tahallaan veti ne yli kuten alahuulen "syöminen" ja sit se kun bella laittaa koko ajan hiuksia korvien taakse ja kun se katsoo alas ja sen äänen jännät muutokset. Mut joo ihan hauska.. sillontällön :D Oltiin Kaisan kanssa sen verran väsyneitä että mikä tahansa nauratti.
IMG_3293
IMG_3324
IMG_3330
IMG_3337
IMG_3338
Tällästä siis eilen ! :) En jaksa nyt paljon selitellä niin teen tälläsen lyhyen listan :
Heräsin joskus 10.30, laittauduin ja sellasta
Oli tarkotus mennä kaverille mutta hän sairastui.. Joten menin äitin kanssa kahville ja kauppaan.
Sitten kun pääsin kotiin, harmitti kun en saanut kaveria yökylään.. kunnes Kaisa pupu soitti ja ehdotti yökylää kun Elsku tuli kipeäksi kans.
Kaisan kanssa me sitten hengailtiin hetki ja sitten lähettin vuokraan elokuvaa.
Tultiin kotiin ja tehtiin makaroonia ja jauhelihaa, ja syötiin
Sitten alotettiin elokuva maratooni..
Sen jälkeen väsytti niin paljon että mentiin nukkumaan :)
PARI PIKAPIKA OSTOSTA :
IMG_3281
IMG_3273
Kummatkin ostin Vero Modasta. Huivi 12,95 € ja paita 12,95 € !




With love
Juuli 

lauantai 22. tammikuuta 2011

"Turpa kii ukko !!"

IMG_3238
IMG_3239
IMG_3240
IMG_3244
IMG_3258
IMG_3266

Heii, sori pitkä tauko.. En oo jaksanu kirjottaa ja en oo myöskään kerenny. On ollu vähän kaikkea sekamelskaa, ja sellasta. On ollu kyl sika kivaa välillä ja välillä ihan perseestä, mut sellastahan se on välillä. Perjantaina oli sika kivaa, ku oltiin leffassa kattomassa The Tourist, ja se oli SUPER HYVÄ. Tai ainaki minä ja kaisa ollaan ihan rakastuneita Angelina Jolieen joten ehkä tämäkin vaikutti meidän päätökseen elokuvasta. Matkalla elokuvaan, elokuvassa ja ennen elokuvaa tapahtui ihan hauskoja juttujakin välillä.. Kuten yks kännigala tuli kysyy meiltä missä on lähin baari ja sen jälkeen yritti iskeä meidän vieressä olevia tyttöjä sanomalla "HEI sä näytät ihan mun äitiltä!".. hyvä iskulause myönnän ! Mietin joskus että miksi ihmiset menee elokuviin ylipäätään jos vihaa sitä kun karkkipussit rapisee tai joku juttelee vieressä. Jos se ärsyttää niin paljon nii miksei ihan suosiolla jää kotiin katsomaan yksinään elokuvia. Mut kyllä mä sen ihan toisaalta ymmärrän et jos toinen vieressä huutaa tai takana oleva potkii penkkiä.. mut sitä en ymmärrä et kuiskiminen haittaa jotain ihmisen keskittymistä. Nimittäin ite oon niin telkkarin orja etten huomais vaikka pommi räjähtäis.. katse pysyy tiukasti tv tai elokuva ruudussa. Mut juu sellasta siis nyt.. huomenna postailen kans :) sori viel tää pitkä tauko !

nyt lähetään vuokraan elokuvaa heiijjddooo ! QUE PASAA ?

with love
Juuli och KASHAA 

tiistai 18. tammikuuta 2011

I got sunshine in a bag, im useless, but not for long.

juuli 2
juuli 1
juuli 4
juuli 3

Heeyy ya !
mäy mäy.. Taas on ollu hirveesti kaikkee tekemistä niin siks tein tälläsen tylsän photobooth kuva postauksen... En oo pitkään aikaan jaksanu raahaa kameraa kouluun ja kunnolla ottaa siellä kuvia. Koulu alkaa olla niin kulunu paikka.. Vois olla EDES kevät. Tänäänkin se todistettiin kun meinasin kaatua parit kerrat, sormet jääty kun ei ollu hanskoja, siellä ei edes nähnyt eteen kun oli niin sumusta.. IHAN KAUHEE KELI. Mielummin ois nahkatakki/farkkutakki keli.. Voi mitä asukokoelmia saisinkaan ! Ja sit ois kohta kesä jeijejijiejiej ! mut siihenki viel moonta moonta kuukautta. Mut vähän lähempiin aiheisiin, huomenna on lukiotutustumiset ja meen kaitaalle tutustumaan. Aika jännä että mulle naurettiin ja halveksuttiin kun sanoin että haluan kaitaalle ja nyt puolet meidän luokasta menee katsomaan sinne ja moni muukin muilta luokilta.. Mutta luulen että kyse on siitä ettei näillä tietyillä riitä keskiarvot muihin kouluihin. Voinhan olla väärässäkin mutta tätä ajattelin :) Kaitaa on varmasti hyvä koulu ja kiinnostaa erityisesti ne kuvisluokat yms. Mut sellasta tänään ja huomenna.. kirjottelen taas moi ! 

with love
Juuli 

maanantai 17. tammikuuta 2011

Kuinka epätavallisen, epänormaali, outo tapahtuma.. ?

IMG_3204
IMG_3205
Päivän asuna toimi : Housut Pepe Jeans, paita H&M, koru Spirit store.
IMG_3208
IMG_3209
IMG_3233
IMG_3230
IMG_3211
IMG_3215

MOIKKA !
Voi voi, kirjottelen nyt äkkiä jotain tänne koska en voi vain jättää teitä ihania lukijoita ilman luettavaa/ kateltavaa.. Mulla  olis niin paljon ajatuksia ja vaikka mitä mutten uskalla laittaa niitä tänne koska tiiän että joku loukkaantuu tai ottaa sen itseensä. Olen huomannut sen monella muulla bloggarilla, tai jos vähänkin sanon jtn sarkastisesti niin siitäkin tulee sanomista. Muutes ihan vielä niille jotka jaksavat kysellä musta ja antonista, niiiin siis meillä ei ole ollut mitään pitkään aikaan, erottiin syyslomalla. JOTEN ei olla yhdessä jos se ei ihan kaaaikille ole tullut selväksi vielä :) turha tieto.. sellastaaa.. HUomenna ois ruotsin sana koe !! Paaakko lukea siihen ! aijon pitää mun ruotsin numeron 9 ! Ja myös matiikan koe lähestyy tuimaa vauhtia. Meenki lukeen nyt varmaanki siihen kokeeseen jjaa nääin

with love
Juuli 


ps. onks tää tää harmaa tausta ihan ook ?? Vai onks se ihan kakka.. :D Tiiän et kaikki sanoo musta oli parempi mut joo halusin hetkeks ees jtn vaihtelua.. :D