sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ylläs 2011

Heippa hei taas pitkästä aikaa kaikki ihanukset !
On ollu nyt tällänen pitkä tauko viimesestä kirjotuksesta. En kerennyt mitään kirjottaa ennen kun lähdettiin hiihtolomalle ylläkselle. Kun ei ollut kuva materiaalia eikä innostustakaan. No mutta reissu oli siis AIVAN mahtava, meijän perheen mukaan minä ja Niila saatiin kummatkin ottaa kaverit mukaan joten mukana oli Kaisa ja Antti meidän perheen lisäksi. Ensimmäisen päivän ilmat oli aivan mahtavat, sen jälkeen ilmat kylmeni ja aurinkokin meni loppu viikosta ihan kokonaan piiloon. Lomalla katottiin Kaisan kanssa Gleetä, luettiin kirjoja, luettiin kokeisiin ja lasketeltiin tietenkin :) Gleehin jäin ihan koukkuun, ja oon ihan kateellinen kun en ite osaa laulaa hyvin. Mutta oli kyllä tosi kiva reissu, tuli naurettuakkin ja valvottua. Kadun ehkä sitä että pelasin liikaa kännykällä kun sen ajan olisin voinut käyttää kokeisiin lukuun.. Nojoo sellasta tää on. Tässä ois sitten kuvia >

IMG_4146
IMG_4373
IMG_4158
IMG_4163
IMG_4154
IMG_4175
IMG_4180
IMG_4171
IMG_4220
IMG_4221
IMG_4152
IMG_4353
IMG_4528
IMG_4533
IMG_4534
IMG_4538
IMG_4545
IMG_4263
IMG_4268
IMG_4270
IMG_4278
IMG_4300
 Noin siinä oli siis kuvia meijän mökistä laskettelusta ja nääin :) Toivottavasti teillä kaikilla muilla oli kiva hiihtoloma ! 

ps. Ostin UGGIT ekaa kertaa mun elämässä.. ja aidot oho :D ne on SUPER lämpimät ! Love them, niistä siis kuvaakin myöhemmin.

with love
Juuli 

tiistai 15. helmikuuta 2011

I want this moment 4 life

IMG_3743
IMG_3732
IMG_3740
IMG_3749
IMG_3762
IMG_3758
IMG_3742
IMG_0001

Moi !
Haha niinkuin edellisessä postauksessa sanoin että " Ja oon ihan saletti siitä että kaadun tai mokaan jotain vielä tän päivän aikana.. " ja näinhän kävi, kaaduin kun olin menossa sisään kun maassa oli niin paljon jäätä, ja sitte myöhästyin taas vielä toisesta bussista ja jouduin juosta. Ja kun tulin taksilla takaisin kotiin ystävältä koska busseja ei enään mennyt kunnolla, niin ei ollukkaan taksiin rahaa.. joten jouduin lainata Niilalta rahaa onneks se makso ! .. hehe :D Nii ja tänään päivä alko ehkä vähän paremmin mutta silti myöhästyin koulusta.. Mut muuten ihan normi päivä ollu.. ja oon taas entistä sekasemmin noiden lukioiden suhteen !!!! oikeesti mä en kestä.. en oikeesti tiiä mitä haluun.. Vaikka aina välillä oon ihan sata varma et meen jonnekki ja sit taas mieli muuttuu. Tänää oon sitte tehny vaa koulu juttuja ja jätinkin siksi kuviksen väliin.
Kaiken tämän säädön keskellä ja muutenkin oon hirveen ilonen.. (hihi ) yks syistä on koska meen ylläkselle Kaisan Antin ja mun perheen kanssa :) eli kohta on loma ja oon jo ihan loma fiiliksissä ei tekis mieli kyl kauheesti herätä. Mut nyt meen auttaan isiä laittaan ruokaa ! moikka

with love
Juuli 


maanantai 14. helmikuuta 2011

Lookin' for the truth but it was right in front of me.

IMG_4092
IMG_4093
IMG_4096
IMG_4100
IMG_4098
IMG_4099
IMG_4104
IMG_4109
lasit Spirit Store, sormus ostettu Nordic Movessejen myynneistä.

Moikka moi !
Huhhuh.. Nii ja hyvää ystävänpäivää vaan kaikille ! Itse henkilökohtasesti vihaan ystävänpäivää.. Musta se on jotenki nii tyhmä, vaikka se nyt suomessa onkin YSTÄVÄNpäivä, mutta silti.. Ärsyttää jotenki kaikki se pinkki ja ne kaikki sydämmet ja arg :D emmä tiiä tosi tyhmä päivä.. Ja oon ihan saletti siitä että kaadun tai mokaan jotain vielä tän päivän aikana.. Ainii joo Pepin kanssa ku oltiin menossa kotiin kaks kertaa meijän nenän edestä menee bussi jolla meijän ois kuulunu mennä kotiin.. ei toki ärsyttäny seuraavalla kerralla :D .. no sellasta se on ! .. toivottavasti ootte muistanu hyviä ystäviänne ja rakkaitanne :) On se silti ihan jees ku voi halailla vaa ja kertoa kuinka tärkeitä ihmiset on, mut jossain määrin se menee vähä yli. Heheeee, mut juuu .. sellasta siis tänään ! Moikka, tällästä siis tänään :) !

with love
Juuli 

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Fiesta

IMG_3793
IMG_3809
IMG_3795
IMG_3804
IMG_3805
IMG_3816
IMG_3818
IMG_3826
IMG_3828
IMG_3833
IMG_3839
IMG_3881
IMG_3895
IMG_3925
IMG_3898
IMG_3901
IMG_3902
IMG_3948
IMG_4029
SYNTTÄRI SANKARI ENJA 16 v
IMG_4021

Moikka moi kaikki !
No jaa mitä mä voisin nyt tekosyyksi keksiä kun en oo tänne kirjottanu.. Pistän varmaan laiskuuden piikkiin. Kuvia oli jo torstaina mutten vaan kerenny pistää koneelle ja sitte perjantaina oli kyllä niin kiire että huuhhuh. Perjantaina vietettiin Enjan 16 vuotis synttäreitä, jotka me ystävykset ja Enjan äitin ja siskon kanssa järjestettiin yllätykseksi Enjalle. Enja oli tosi ilonen ja innoissaan kun se astui kotiin ja siellä oli valot kiinni ja ihan hiljasta, kunnes me pompattiin piiloista ja huudettiin "Surprisee !!". Haha Enjan ilme oli kyllä parhain :D Mut joo sitte tuli aikalailla tanssittua jonka edelleen tuntee jaloissa ja käsissä ! Oli iha crazy ku kaikki hyvät kaverit oli siel, ja kaikki vaan tanssi ! Ah ei voi muuta sanoa kun kivaa oli oikeesti ! Ja Enjalle vielä hyvää syntymäpäivää.. vaikka synttärit oli oikeesti jo keskiviikkona mutta silti. Juu mutta sellasta siis :) lupaan nyt ryhdistäytyä ja kirjottaa ens viikolla mahdollisimman usein ! koska kokeitakaan ei oo ens viikolla. Mutta sitte alkaa taas hiihtoloman jälkeen kaaauhee härdelli.. Kokeita tulee ihan hirveesti. Mut joo niistä sitte myöhemmin..

ps. Haluisin vielä yhteen pikku juttuun viitata mahdollisimman lyhyesti.. Kun olen nyt saanut kauheesti kommenttia siitä että näytän ylimieliseltä tai vaikutan tekstissäni. Haluaisin että mietitte hetken että kuinka hyvin pystytte tuomitsemaan ihmisen blogin perusteella.. Mun ei oo koskaan ollut tarkotus tehä itestäni jollain tavalla ylimielistä, kirjotan blogia myös itseni takia ja eikös blogissa ole tarkoitus näyttää ostamia juttuja ja sen sellasta. Oon oikeesti tosi tosi paljon erinlainen kun mun blogista voisi ehkä saada ymmärtää, ja tiiän että musta saa tosi ylimielisen kuvan koska en tunne olevani henk koht todella avoin uusille ihmisille. Haluaisin myös että te jotka olette sitä mieltä että olen todella ylimielinen, sitä että miltä minusta saattaa tuntua kuulla sitä koko ajan..Kaikki kritiikki jota saan ei ole aina positiivista en vaan sitä negatiivistä julkase, noiden syiden takia. Eikä se johdu siitä et haluisin et kelaatte et kuinka täydellinen mä oon tai jtn tällästä, koska se ei ole totta. Mun mielestäni henk koht kukaan ihminen EI kukaan ole täydellinen varsinkaan minä. Mä oon ihan yhtä epävarma ku kuka tahansa. Mä mietin ihan liikaa muiden mielipiteitä, ja siks mua alkaakin harmittaan tälläset jutut. Ja mitä enemmä lukijoita mulle tulee sitä enemmä paskaa kommenttia alkaa tulla ja sitä enemmä ja enemmä mulle tulee olo että mun pitää miettiä kannattaako mun julkasta tämä kuva tai tämä teksti. Enkä haluais sitä. Joten siks en julkase sitä negakommenttia..mä käyn ihan täsmälleen samanlaisia vaiheita läpi ku kuka tahansa nuori mun ikänen tyttö ! En eroa heistä millään tavalla, iha tosi. Juu mutta siinä siis se :D oho ei se kovinkaa lyhyt ollu :D nojoo ei muuta siis :D

pps. oon miettiny ton ylemmän tekstin julkasemista nyt täs 2 h.. joten älkää pliis tuomitko mua nyt et olisin ilkee.. :/ halusin vaa sanoo mikä painaa mun mieltä ihan hirveesti.

with love
Juuli