keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Agliophobia - Atte Tanner Photography

Atte-Tanner-Photography-Juuli-Henrica-Langh-Fashion-4
Atte-Tanner-Photography-Juuli-Henrica-Langh-Fashion-3
Atte-Tanner-Photography-Juuli-Henrica-Langh-Fashion-1
Atte-Tanner-Photography-Juuli-Henrica-Langh-Fashion-2
Hair & Makeup; Sarianna Sormunen
Dress; Agliophobia Henrica Langh

Tälläsiä kuvia mun piti aikoja sitten julkaista mun blogin puolella, mutta koska on ollut niin paljon kaikkea muuta juttu oli ihan kokonaan unohtunut. Olis vaikka sopinut halloween teemaan kun sen verran pelottavalta näytän tossa meikissä, mut aika siistejä noista tuli, eikös? Mun mielestä vaikka en näytä yhtään itseltäni niin noi kuvat on tosi siistejä, noi hiukset on ihan mahtavat ja mekkokin on aivan sairaan makee!!
Tosiaan ollut nyt ihan hirveesti kaikkea kouluhommaa niinkuin varmaan moni abi siellä ruudun toisella puolella tajuaakin ja nekin jotka vaikka hakevat kouluihin sisään ymsyms. Tosiaan aika paljon luettavaa on vielä ja hirveen vähän aikaa jäljellä. Kohta on onneks ohi!

with love 
Juuli 

ps. Tsemppiä kaikille !!

torstai 13. helmikuuta 2014

Wanhojen meikki ja kampaus

IMG_1119
IMG_1116
MAKE UP
IMG_1076
IMG_1083
Ensin alotettiin pohjustusvoiteesta. Pohjustusvoide pohjustaa, tasoittaa, siloittaa sekä peittää punoituksen ja suuret ihohuokoset. Lisäksi se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. 
IMG_1080
IMG_1089
Seuraavaksi meikkivoide. Valitse meikkivoide ihotyyppisi ja haluamasi lopputuloksen perusteella.
Elina käytti Even omaa meikkivoidetta, Lancome Teint Visionnaire.

IMG_1092
Seuraavaksi peitevoide. Peitevoide on ikään kuin tiivistetty meikkivoide. Se auttaa peittämään mustat silmänaluset, lieventämään punoitusta esimerkiksi nenän alueella, piilottamaan finnit ja valaisemaan silmänympäryksiä.
IMG_1096
Korostukset ja varjotukset. Korostuksilla pyritään tuomaan kasvojen luusto paremmin esiin ja antaman valoa juonteisiin. Varjostuksilla pyritään muotoilemaan kasvoja ja tuomaan kasvoille kolmiulotteisuutta.
Korostuksia käytetään kasvojen korkeimmissa kohdissa, siellä mihin valo osuu ensimmäisenä ja varjostuksia taas siellä kohdissa kasvoja mihin varjot luonnollisesti lankeavat.
IMG_1100
IMG_1098Seuraavaksi laitettiin HD puuteria(muistaakseni). Tästä en osaa muuta sanoa kun puuterin pitäisi silottaa ja luoda meikistä pysyvän yms. Elinan pitäisi kertoa hah!
IMG_1101
IMG_1102
Seuraavaksi aurinkopuuteri. Aurinkopuuteria levitettiin poskipäihin jolla luodaan korkeamman näköiset poskipäät. 
IMG_1105
Aurinkopuuterin laiton jälkeen tulee meikin yksi tärkeimmistä osista. KULMAT. Paitsi te onnekkaat jolla on täydelliset kulmakarvat ilman muotoilua ja värittelyjä.. Mulla ei ole kuvaa kun Elina muotoilee Even kulmat, mutta ne siis nypittiin ja muotoi
ltiin saman muotoisiksi. Tämä on vaihe johon mulla 
menee päivittäin eniten aikaa. 
IMG_1072
collage3
Viimeiseksi laitettiin silmiin luomiväriä, sekä tummat ohuet rajaukset. 

Otin kaikki "faktat" meikinlaitosta netistä erillaisilta meikkisivustoilta ja blogeista. Joten jos jotkut on väärin, voitte mua korjata niin tiedän itsekkin :) 
HAIR
collage65
Ensin harjasin Even hiukset suoriksi, jonka jälkeen lisäsin lämpösuojaa. 
collage76
Jaoin hiukset osiin ja aloitin alimmasta osasta. Jatkoin matkaani niin, että kaikki hiukset olivat kiharat. 
collage87
KIHARTAMINEN tapahtuu NÄIN: Otan pienen osan hiuksia, sijoitan kiharrusraudan lähelle tyveä. Varovasti pyöritän hiuksen kiharrupuikon ympärille (polttamatta sormia). Pidän hiussuikaletta siinä hetken ja päästän irti. Näin syntyy myös omat kiharat!
collage64
TÄLTÄ näytti lopputulos. En tosiaan ole kampaaja, tai ammattilainen hiustenlaitossa mutta kyllä tosta ihan hyvä tuli ja pysyi yön ylikin. Tuo oli tosiaan siis vasta harjoitus ja tänään aamulla tein uuden. 


Oikein hyvää Wanhojen päivää kaikille sekä penkkareita!! NAUTTIKAA

with love
Juuli 

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kuulumisia ja kuvauksia

IMG_1001
IMG_1057
IMG_1056
IMG_1004
collage2
IMG_1012
collage

Pitkästä aikaa! Mulla on ollu niinkuin tiedätte näitä kirjoituksia tässä lähiaikoina joten en ole paljon kerennyt kirjoitella tai ottaa kuvia. Huomenna on tosiaan jo penkkarit ja mun oli aluksi tarkoitus laittaa kuvia jostain valmisteluista sun muista mutta sitten sekin jäi vähän.. Huomisesta kyllä otan kuvia ja PALJON! Tässä nämä ylhäällä olevat kuvat otettiin eilen illalla. Olin sellasissa kuvauksissa! En tiedä saanko noita "oikeita" kuvia millon mutta voin sitten julkasta täälläkin!

with love
Juuli 

torstai 6. helmikuuta 2014

WINTER OUTFIT

IMG_0963
IMG_0969
IMG_0973
IMG_0977
IMG_0965
IMG_0978
Takki SheInside.com, neule Zara, housut Bershka, laukku H&M, kengät ASH, pipo MAKIA

Pahoittelut kuvien laadusta, sekä siitä ettei mua ole täällä blogin puolella paljon näkynyt. Huomenna on tosiaan äidinkielen tekstitaidon yo koe.. Mä en voi käsittää miten en ole stressannut tästä aikasemmin, nyt se vasta sitten iski. Ja kovaa. Ahdistavaa, kuinkakohan mä saan nukuttua koko yönä. Mietin, kaikkia mahdollisia tapoja miten pystyisin tän jutun tyrimään.. Ehkä pitäisi vaan uskoa itteensä ja "taitoihinsa", ettei jännittäis niin paljon. Oonko ainoa? Tai ehkä ihan hyvä, pessimisti ei pety hah!
Noniin ei tän kummempia sitten. Wish me luck!

with love
Juuli