lauantai 26. heinäkuuta 2014

OUTFIT / Ylläs

IMG_3666
IMG_3669
IMG_3744
IMG_3742
IMG_3717
collage
IMG_3701
IMG_3732
IMG_3707
Sortsit Cheap Monday (itse leikattu), kengät Nike, paita Elinalt lainassa, reppu Primark 

Asu Ylläkseltä, joka oli tarkoitus julkaista aikasemmin. Tällä hetkellä olen Kotkassa töissä meripäivillä Cafe Laiturissa. Työt alkoivat torstaina ja loppuvat jo tänään yöllä! Ekana päivänä oli vähän hektistä kun esiintymässä oli Kasmir ja Axl Smith ja tietty muitakin artistejä. Eilen olin töissä vain pari tuntia, joten päätettiin Pepin kanssa käydä meripäivä areenalla katselemassa meininkiä. Mulla on ollut ihan hirveän hauskaa täällä, tänäänkin kävin itseasiassa ensimmäistä kertaa mun elämässä YKSIN rannalla. Varmaan kuulostaa oudolta, että en ole koskaan käynyt rannalla yksin mutta ei vaan ole koskaan tullut tilannetta jolloin olisin mennyt. Aina kun olen yksin otan aurinkoa vaan kotona koska se on jollain tapaa todella helppoa vaan olla kotona. Rannalle yksin meneminen oli hauskaa, voi olla miten haluaa, kuunnella musiikkia ja vaikka vaan katsella maisemia. 

Huomenna taitaa olla lähtö kotiin päin ja mulla jatkuu sitten kesä lomakin. Pian ajattelin pistää tänne kuvia Särkäniemen reissulta!

with love
Juuli 

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Happy 19th B-day me!

IMG_3800
IMG_3796
IMG_3859
Mun oli aivan pakko pistää tämä kuva. "This is our generation." Aika kovat bileet meillä? No ei nyt sentään.
IMG_3806
IMG_3803
IMG_3809
IMG_3855
IMG_3862
IMG_3814
IMG_3832
IMG_3822
IMG_3854
IMG_3848
IMG_3845
Mekko SheInside.com (saatu)


17.7.1995 tämä pirpana syntyi ja nyt tästäkin on kulunut 19 vuotta. Miten musta tuntuu, että hetki sitten vaan toivoin kuinka saisi olla täysi-ikäinen ja tehdä kaikkia aikuisjuttuja. Nyt toivoisi vaan, että saisi olla lapsi. Ilman minkään näkösistä vastuuta mistään, leikkiä kavereiden kanssa nukeilla ilman huolen häivää. Nyt pitäisi miettiä jotain tulevaisuutta? Mikä se edes on? Lukio on ohi ja töitä pitää alkaa tehdä ja ehkäpä keksiä itselle joku mieluinen ammatti johon kouluttautua. Blää.. onko pakko?

Synttärit siis oli ja meni! Torstaina juhlittiin mun synttärietä perheen kesken. Menimme illalla yhdessä syömään Helsingin keskustaan ravintolaan nimelta YuMe. Ruoka oli todella hyvää ja juomat melkein sitäkin parempia sekä asiakaspalvelu oli erinomaista. Ystävien kesken juhlittiin mun synttäreitä vielä perjantaina meillä. Ja illan huonoin päätös oli lopettaa ilta meillä ja jatkaa ulos baariin. Paljon hauskempaa viettää ilta niin, että vähintään kuule mitä toinen puhuu. Mutta kaiken kaikkiaan hienot kaksi päivää. Ja huomenna lapsettaa, ja nokka kääntyy kohti Särkäniemeä. 

with love
Juuli 

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

YLLÄS KESÄLLÄ

Lähdettiin Niilan ja Elinan kanssa junalla kohti Yllästä viime viikon torstaina aamulla aikasin. Vanhemmat odottelivat meitä Torniossa ja hakivat meidät Kemin juna-asemalta kun saavuimme sinne. Elina ei ole ollut koskaan aikasemmin noin pohjoisessa Suomessa (ainakaan sen ikäisenä, että muistaisi siitä jotain.), joten oli ihan mahtavaa päästä tavallaan esittelemään paikkoja. Elina pääsi Haaparannallakin käymään ennen ajomatkaa kohti Yllästä. Ja porot oli tosi siisti kokemus kun niitä oli tiellä, on se edelleenkin mullekkin siisti kokemus!
IMG_3582
IMG_3566
ylläs
IMG_3567
IMG_3585
IMG_3587
IMG_3637
IMG_3626
ylläs3
IMG_3593
IMG_3645
IMG_3649
IMG_3659

Parasta Ylläksellä on kun aurinko ei laske, tavallaan se on ärsyttävää koska uni ei tule helposti. Meillä oli ihan älyttömän hyvä reissu ja säät suosivat meidän lomaa erittäin hyvin. Yhtenä päivänä taisi olla melkeimpä +30 astetta lämmintä. Hyttyset ja kaiken maailman itikat on aina yhtä kurja juttu pohjosessa mutta niistäkin selviää hyttysmyrkyllä. 
Tällä viikolla ei ole muuta suunnitelmissa kuin mun synttärit joita vietä perheen kanssa torstaina ja perjantaina kenties ystävien. Toivottavasti teillä on ollut kiva loma! Kuinka moni teistä on ollut Lapissa kesällä? Mitäs pidätte? 

with love
Juuli 

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Helsinki POP SHOW

festari
Mun asuste oli ehkä mitä syksysin.. Mun oli pakko päästä laittamaan mun uudet nahkahousut jotka ostin Stokkalta alennusmyynneistä. Housut on merkiltään Only ja maksoivat huimat 20 euroa! Olin niin ilonen kun löysin nahkahousut, olen niin pitkään etsinyt täydellisiä ja hyvin istuvia. Mun mielestä noi oli vaan niin hyvät jalassa. Ja laukkuna toimi taas yksi lemppareiksi tullut, neon kirjekuorilaukku. Keikka paikalla oli hirveän kuuma, mutta onneksi löydettiin varjoinen paikka jossa päästiin istumaan.
festari3
Siirryttiin keikan alkaessa hieman eteenpäin koska olihan meidän pakko päästä näkemään Niila lavalla. Mitä lähemmäksi lavaa menimme sitä enemmän faneja tuli vastaan, me kuitenkin keskityttiin enenmmän meijän omaan Niilaan!! Olen jälleen niin ylpeä veljestäni kun pääsee näyttämään taitonsa noinkin isossa tapahtumassa. 
festari2
Viimeiseksi vielä kuva asusta, sekä musta ja Elinasta. Me ollaan Elinan kanssa aikaisemminkin oltu Robinin keikalla kannustamassa Niilaa, joten ei ollut uus juttu tämä! 

with love 
Juuli 

ps. kuvat otettu mun LG G2 puhelimella. 



maanantai 7. heinäkuuta 2014

LITTLE BIT OF NEON

IMG_3427
IMG_3465
IMG_3463
IMG_3483
IMG_3476
IMG_3487
IMG_3462
Sortsit (itse leikattu/revitty) Cheap Monday, Paita & Kengät Nelly.com, Clutch Spirit Store, Kaulakorut Efva Attling 

Olen onnen kukkuloilla kun aurinko on jälleen päättänyt näyttää ihanat kasvonsa meille. On niin paljon enemmän tekemistä sekä fiiliksetkin ovat paljon korkeammalla. Olin viime viikolla kauheassa räkätaudissa, joten onnekseni aurinko ei sillon paistanut kun ulos ei kyennyt menemään. Mulla on jäänyt Kreikan matkasta yli jotain todella vahvaa yskänlääkettä, joten sitä otin lusikallisen päivässä. Yllättävää miten nopeasti sillä saan kurkun rasituksen ja järkyttävän yskimisen kuriin, Nyt ei muuta kun nautin siitä, että olen terve ( ainakin lähes terve). 

Kävin muutama viikko takaperin katselemassa Spirit storessa loppuunmyynti tuotteita ja sieltä lähti mukaan juuri tuo kuvissa esiintyvä neon keltainen pikkulaukku sekä eräs musta paita. Ja koska osto intoa riitti päätin tilata itselleni muutaman jutun Nellyn nettisivuilta, kuten kuvissa näkyy nuo kengät. (paita on jo vähän vanhempi) Ehkäpä jos joku päivä kerkeän saan otettua ostoksista ihan erillisen postauksen. Mutta nyt kaikki nauttimaan kesästä! Ja pysykää terveinä <3 p="">


with love
Juuli