perjantai 29. elokuuta 2014

CAT IN THE HAT

IMG_4079
IMG_4095
laukku
IMG_4075
1233

Housut BikBok, paita ja hattu H&M, kengät ja laukku Nelly.com, jakku Caramelo

IMG_4131
IMG_4060
IMG_4061

Oltiin tänään Niilan kanssa hetken aikaa kiertelemässä kaupungilla sekä vähän kahvittelemassa, harvoin mä ton pikku veljen tai no ei enään niin pienen veljen saan mun mukaani. Niila oli ja on aina aika turhautunut kun joutuu musta napsimaan kuvia ja kun pari kuvaa ei vaan riitä. "Voidaanko lähteä jo? Eiks nää jo riitä? ", kyllä se vaan silti jaksoi ottaa kivat kuvat musta ja oon tyytyväinen. Reissuun lähti synttärilahja ystävälle, eikä muuta tällä kertaa. 
Aikaisemmin tällä viikolla mä bongasin hatun joka kuvissa näkyy. Siitä lähtien kun ostin mun tummanpunaisen hatun, olen halunnut uutta. Alunperin mä etsin mustaa hattua, mutta löysin H&Mstä ton vaalean ja rakastuin. Eikös se olekkin kaunis hattu? 

Mun arkeen ei tällä kertaa oikeastaan kuulu tän kummempia, kulutan aikaa kunnes löydän tai saan itselleni työpaikan. Oon lähetelly tänkin viikon aikana hakemuksia, mutta arvatkaa vaan nappaako. Pitää varmaan soitella näihin paikkoihin johon olen lähettänyt hakemuksia, koska eihän tästä "en tee yhtään mitään koko päivänä"- meiningistä tule yhtään mitään. Pakkohan sitä on jotain muutakin päivän aikana tehdä kuin maalata ja nukkua, muuten mä tuun hulluksi?

with love
Juuli 

torstai 21. elokuuta 2014

WEEKEND FESTIVAL / day2

CAM01681
GOPR1193
GOPR1191
collage4
CAM02191

Käytiin maailmanpyörässä, josta näki koko festarialueen. Se oli tosi siistiä. Ihmisiä oli niin paljon ja kaikki näyttivät ihan muurahaisen kokosilta sieltä korkeuksista. Vaikka toi maailmanpyörä ollut edes niin korkea. Alueella oli mahdollisuus hypätä benjihyppy ja niille jotka uskaltaa oon tosi kateellinen koska en vaan koskaan näkis itteäni hyppäämässä sitä. Olisihan se ehkä maailman siistein kokemus lentokoneesta hyppäämisen jälkeen.

CAM02207
CAM02222

Weekend festivalin tokana päivänä, ei otettu niin paljon kuvia vaan enemmänkin nautittiin fiiliksestä ja meiningistä. En ottanut tokana päivänä mun asusta yhtäkään sellasta hyvää kuvaa valitettavasti, mutta päällä oli siis mustat pitkät housut, lyhyt harmaa croptop, tummanpunainen hattu sekä vaalea pitkä takki. Toka päivä oli siinä mielessä parempi koska ei satanut kertaakaan ainakaan huomattavia määriä.
Nyt illan esiintyjiin, mun oli ehdottomasti pakko pakko nähdä Knife Party joka loppujen lopuksi oli mulle ihan pienonen pettymys. Tykkäsin eniten bonfire biisitä jonka ne taisivat soittaa viimeisenä, mutta muuten keikan aikana mentiin maailmanpyörään koska esitys oli oikeastaan aika tylsä. 
Mun on ihan ihan pakko hypettää Deadmau5ia joka oli yks isoimpia syitä miksi halusin mennä Weekend festareille! Deadmau5 oli paras ja siistein, laitoin kameran ja kännykän laukkuun esityksen ajaksi koska halusin vaan kuunnella. Jostain syystä tää artisti ei ollut joidenkin mieleen koska porukka väheni jonkin verran kesken esityksen. Ainut kuva jonka esityksen aikana otin oli postauksen viimeinen kuva.
Illan jälkeen oltiin Elinan kanssa puhuttu jatkoille menemisestä, mutta kas kummaa heti kun sieltä pääsi lähtemään tunsi sen kivun ja väsymyksne jaloissa. Mulla ei olisi ollut yhtään voimaa lähteä enään mihinkään. Kotiin meneminen tuntui vaan maailman parhaimmalta idealta.

with love
Juuli 


sunnuntai 17. elokuuta 2014

WEEKEND FESTIVAL / Day 1

IMG_4028
IMG_4042
IMG_4033
collage1
IMG_4030
Pitkä paita Zara, kengät ASH, laukku Nelly.com, hattu ja sormukset H&M, käsikoru (lahja), ruutupaita Carlings

Tässä mun ensimmäisen päivän asu. Päätin kuitenkin ottaa tummanpunaisen ruutupaidan pois vyötäröltä ennen lähtöä. Epäröin moneen kertaan, että tarkeneekohan olla ilman pitkiä housuja mutta tarkenihan siellä. Vähän viileä tuli vasta illalla sateen jälkeen ku vaatteet olivat hitusen märät. Muuten oli erittäin hyvä olla ihmisjoukon keskellä vaikkei pitkiä housuja ollutkaan. 

GOPR1165CAM01629
CAM01633
GOPR1169
GOPR1170
collage2
CAM01645
GOPR1164
GOPR1172GOPR1167
GOPR1174
GOPR1177
Tätä tilannetta vois sanoa, että kävin suihkussa just vaatteet päällä. Litsläts liti märkä, hyi.. Ei tainnu mun juoma maistua enään kauheen hyvältä rankka sateen jälkeen.

Weekend Festival on ollut nyt kolme vuotta festari johon on pakko päästä ja mitä enemmän ihmisiä osallistuu sen parempia artisteja saapuu paikalle. Ensimmäinen päivä  festareilla oli mun mielestä mahtava, vaikka jouduttiinkin jonottamaan puolet ajasta eri paikkoihin, ensin festari alueelle, baari alueelle ja vielä juotavaakin piti jonottaa. Jonottaessa missattiin  melkein kokonaan Martin Garixin keikka, vaikka artisti ei ole lemppari niin silti kyllä se vähän harmittaa jonossa kuunnella. Mutta niinhän se menee ja oon siihen tottunut jo, ettei festari alueella pääse liikkumaan reippaasti paikasta toiseen. Jonottaminen tai edes rankkasade ei pilannut mun fiiliksiä nimittäin, näille festareille menen musiikin takia. Musiikki on pääjuttuna!
Ensimmäisenä päivänä musiikin suhteen mun ehdoton lemppari oli SHOWTEK ja myös viime vuonna esiintynyt Dimitri Vegas & Like mike. Kuka teidän lemppari esiintyjä ensimmäisenä päivänä oli? 

Huomenna tulee sitten toisen päivän postaus, josta mulla ei valitettavasti ole niin paljon kuvia mutta muutama ainakin. Voisin myös yrittää saada video koosteen muutamasta pätkästä mitä siellä kuvasin.

With love
Juuli 

lauantai 2. elokuuta 2014

SÄRKÄNNIEMI

IMG_3869
IMG_3877
IMG_3894
IMG_3885
IMG_3900
IMG_3892
IMG_3870
IMG_3875
IMG_3904
IMG_3905
Mun yksi lemppari juttuja huvipuistoissa ja festareissa on ehdottomasti roskaruoka, rakastan makkaraperunoita. Vaikka oonkin niin nirso etten tykkää suolakurkku sotkusta tai majoneeseista, silti ihan vaan makkaraperunat ketsupilla on paras juttu ikinä!
IMG_3909
IMG_3921
Meidän Särkänniemen reissun aikana pääsin ekaa kertaa mun elämässä näkemään aidon delfiinin, joka oli ehdottomasti yksi meidän seikkailun kohokohta. En olisi koskaan voinut kuvitella, että ne on noin isoja ja kauniita. Nyt mulla on kauhea kuume päästä johonkin sellaseen paikkaan jossa voin uida delfiinien kanssa, kuinka siistiä se olisi!?
IMG_3945
IMG_3947
IMG_3948
IMG_3889
collage
IMG_3978
IMG_3970
Housut Nelly.com, toppi ja aurinkolasit Gina Tricot, reppu Primark, kengät Adidas

Viime vuonna ennen mun synttäreitä mentiin tyttöjen kanssa Linnanmäelle, tällä kertaa eri tyttöjen kanssa synttäreiden jälkeen mentiin Särkänniemeen. Huvipuistot on vaan mun mielestä maailman siistein juttu ikinä, olis sairaan siistiä päästä esimerkiksi jenkkeihin maailman isoimpiin huvipuistoihin. Aina kun käyn  huvipuistoissa mun vaan tekisi mieli vangita kaikki ihmisten olotilat ja tunteet valokuviin, mutta huomaan kyllä etten silloin pysty itse pelkästään nauttimaan. 
Joskus olisi kiva mennä vaikka Linnanmäelle ihan vaan pelkästään kuvaamaan ihmisiä ja esimerkiksi lasten onnea. 

Edelleen Särkänniemessä, mun lemppari laite on Tornado. Se on ollut mun lemppari aina ihan pikku Juulina kun kävin Särkänniemessä. Ja nyt on tullut myös toiseksi lemppariksi se skeittilaudan näkönen laite jonka nimeä en nyt muista. Kaikki vähänkään lapsenmieliset, SÄRKÄNNIEMEEN! 

with love
Juuli