tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulu Ylläksellä / 2014

Meidän joulu, vietettiin perinteisesti meidän mökillä Ylläksellä. Olemme viettäneet perheen kanssa joulut Lapissa tai Torniossa sukulaisten luona viimeiset 10 vuotta. Itseäni ei haittaa paeta pääkaupunkiseudun hälinää ja vilskettä jouluksi, vaikka välillä aika käykin tylsäksi jääkylmässä pohjoisessa. En ole innokas ulkoilija ja mieluummin vietän aikaani mökillä chillaillen kuin 30 asteen pakkasessa. Olen sen verran kova vilukissa, etten viihdy kylmällä ulkona vaikka vaatetta olisikin kymmenittäin kerroksissa. Tänä jouluna meitä ilahdutti useampana iltana upeat revontulet. Taivaanloimu on todella mahtavaa seurattavaa ja todella maagista. 
IMG_8859
IMG_8877
IMG_8779
IMG_8856
IMG_8893
IMG_8881
IMG_8901
IMG_8789
IMG_8886

Joulu meillä alkaa aamusta yleensä ihan normaalisti aamupalalla ja sen yleensä urheilulla, mutta tällä kertaa vain äiti ja isi menivät hiihtämään. Seuraava tapahtuma oli puuron syöminen, jonka jälkeen odotti ihana lämmin sauna. Joulusauna siis voisi olla yksi tärkeimmistä perinteistä. Normaalisti tämän jälkeen koristellaan Niilan kanssa kuusi, mutta tänä vuonna tehtiin se jo edellisenä päivänä. Kun joulun juhlavaatteet oli laitettu istuttiin nauttimaan yhdestä joulun parhaimmasta tapahtumasta, eli jouluruuasta. Pöydässä näkyi kaikkia eri laatikoita, kinkkua, mätiä, kaloja.. Kun nassu oli täytetty kaikilla eri herkuilla istuttiin ähkynä olkkariin avaamaan lahjat. Tänä vuonna mun toiveena oli laajakulmaobjektiivi, mutta sain sen sijasta pukilta lisäsalaman! Laajakulma jää vielä haaveeksi, jos vaikka synttärilahjaksi. 

IMG_8845
IMG_8852

Joulu on mun mielestä ihanaa aikaa, olen monesti siitä avautunut blogin puolella. Mielestäni on ihanaa viettää aikaa perheeni kanssa ja varsinkin sukulaisten. Sukulaisia näemme niin harvoin välimatkan takia. Omasta mielestäni perheen ja sukulaisten lähellä pitäminen on hirveän tärkeää. 

with love
Juuli 

torstai 25. joulukuuta 2014

JOULUMEKKO

IMG_8801
IMG_8821
IMG_8799
collagejoulu
IMG_8818

Mekko Nelly.com (tilattu noin vuosi sitten), vyö H&M

Kuvat; Niila R


Ihanaa joulua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Tällänen oli mun jouluaatonasu, halusin pistää jotain punaista päälle ja muistin, että viime joulun aikaan tilasin Nellyn alennusmyynneistä samettisen tummanpunaisen mekon. Mä oon aivan rakastunut tähän mekkoon, mutta se on todella talvinen ja jouluinen niin en esimerkiksi kesän alla käyttänyt ollenkaan. 
Meillä oli aivan ihana joulu, todella rauhallinen, valkoinen ja kylmä. Mutta kirjoitan meidän joulusta seuraavassa postauksessa enemmän, nimittäin pistän muutaman "joulunvietto"-kuvan tänne blogin puolelle. Olen todella kiitollinen ihanasta joulusta ja ihanasta perheestä! Ihanaa joulua vielä kerran. 

with love
Juuli 


tiistai 23. joulukuuta 2014

Ylläs / Lompolonmohkki

Meidän Ylläksen mökki, on mun vanhempien suurin unelma. Olen kai aikaisemminkin jo kertonut sen täällä blogin puolella, että mun vanhemmat haaveilivat monien vuosien ajan mökin rakentamisesta Ylläksen tai no Lapin mökistä. Vihdoin resurssit ja uskallus riitti sen unelman toteuttamiseksi, nyt meillä on ollut Lompolonmohkki noin 2 vuotta. Monet on tosiaan kyselleet, jos voisin laittaa enemmän kuvia meidän mökistä. Päätin nyt sitten toteuttaa vihdoin ja viimein kun moni paikka on nyt lopullisesti valmiina meidän mökissä. Tottakai äiti aina keksii jonkun uuden projektin tai mahtavan sisustus elementin. Pistän nyt loman aikana muutamia kuvia, mutta laitan ne erillisiin postauksiin. Tässä siis ensimmäinen;

IMG_8648
IMG_8665
IMG_8666
IMG_8669
IMG_8676
IMG_8677
IMG_8688
IMG_8682
IMG_8690

Jos teillä on jotain kysymyksiä meidän lapin mökistä saa pistää kommentti boksiin viestiä ja vastaan niihin mahdollisimman hyvin! Odotatteko te jo huomista tai no tunnin päästähän on jo joulu aatto mutta kuitenkin? Mä tykkään ihan hirveesti joulu jutuista, varsinkin joulukuusen koristelusta ja jouluruuasta! 
Aivan ihanaa joulua kaikille. Toivottavasti teillä on kaikilla hyvä joulu täynnä iloa ja rakkautta. Huomenna tai ylihuomenna teen meidän perheen jouluaatosta pienen postauksen tai ison? en tiedä vielä!

with love
Juuli 

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

BLUE JEANS

IMG_8596
IMG_8608
IMG_8618
IMG_8600
IMG_8628
IMG_8607
IMG_8625
IMG_8605
IMG_8622

Housut Bershka, kengät Dinsko, laukku Michael Kors (äitin), hattu H&M, neule BikBok, takki Dolce Gabbana (äitin), hanskat Stockmann 

Photos by (Emmi) Emilia Karhapää

Pohjosessa mökillä ollaan, vihdoin ja viimein. Tai no eilen illalla me tultiin, kuviakin kerkesin ottaa mutta en vielä raskinnut tänne blogin puolelle laittaa. Ajattelin nyt ensin postata kuvat mun asusta viime viikon shoppaus reissulta. Oltiin siis Emmin kanssa ostoksilla niinkuin edellisestä postauksesta näkyykin. Mun asustus näyttää hirveän kevyeltä mutta ei se kaupoilla ollut. Ulkoilmassa kun viiletti oli vähän vilpoisempi, mutta heti kun kaupoissa oli vähänkään pitempään tuli hirveän kuuma. Oikein tuskanhiki. 
Vitsi meidän loma täällä alkoi hyvin, aamupäivällä mentiin Niilan kanssa salille! Niila on hirveän hyvä suostuttelemaan mut salille. Oon kyllä ilonen, että menin salille kun nyt on hirveän elossa oleva olo. Veri kiertää jaloissa!

with love
Juuli 

lauantai 20. joulukuuta 2014

Random photos

IMG_8637
IMG_8633
IMG_8641

Maailman ihanin yllätys pitkän päivän jälkeen. Oltiin kaupungilla Emmin kanssa ja mä olin tosi väsynyt kun kahdestatoista lähtien olin kierrellyt ja kaarrellut jokaisen kaupan läpi. Päätettiin pitää kahvitauko ja sen jälkeen suunnata takaisin kotiin, kuitenkin joulustressi painoi päälle ja toi sai mulle leveimmän hymyn pitkään aikaan. Kiitos tuhannesti! Mulla on aivan ihania lukijoita!

IMG_8564


Arvatkaa kukas onkin taas Suomessa? No niinkuin kuvasta näkeekin, EVEE ! Lemppari tyttö pääsi tulemaan tänne kotimaahan jouluksi ja uudeksi vuodeksi.. Harmi, että yli viikko menee pohjosessa mutta onneksi uutena vuotena nähdään. 


IMG_8554
IMG_8579
IMG_8586
IMG_8574
IMG_8569

Nyt, pohjoinen kutsuupi! Tällä hetkellä nautitaan Torniosta vielä hetken, kunnes nokka suunnataan kohti Yllästä. Mun mielestä on aivan ihanaa nauttia valkoisesta joulusta, toivottavasti te etelässäkin saisitte jouluksi lunta. Olis mun mielestä maailman siisteintä jos talvellakin jaksais aurinko paistaa iltaan asti ja lumi vielä pistäis kaiken kiiltämään.
Ihanaa nyt on stressit minimissä kun ei tarvitse joululahjoista stressata muuta kuin " toivottavasti ne tykkää". Kai idea kuitenkin on kaikista tärkein? Oletteko ostelleet viime hetkien joululahjoja, vai onko teillä kaikki hoidettu siististi etukäteen? Mä oon joskus tosi järjestelmällinen ja osaan hoitaa aikatauluja täydellisesti, mutta joskus taas oon sekamelska. Noh onneksi täällä saa rentoutua ja PÄÄSEE SAUNOMAAN oikeen kunnolla!

with love
Juuli 

maanantai 15. joulukuuta 2014

Asu ja kuulumisia

J005
J001
J004
J002
Takki Atos Lombardini, housut BikBok, kengät Barcelona, vyö H&M, Hatut H&M, tummanpunainen tunika/mekko/paita Sheinside.com (saatu)
Photos by Usma 


Joulu lähestyy ja kiireet lisääntyy. Kuvitelkaa, aloitin jo jouluostokset marraskuussa enkä vieläkään ole saanut ostettua kaikille lahjoja. Kerroinkin jo viime postauksessa kuinka stressaavaa se on kun ei keksi mitä ostaisi ystäville tai perheelle. Positiivista joulussa jälleen on se, että pääsen nauttimaan valkoisesta joulusta pohjoisessa. Joka kerta kun täällä etelässä sataa lunta olen aina yhtä innoissani, kunnes se sulaa seuraavana päivänä. 
Olen miettinyt todella paljon jos kirjottaisin välillä jostain joka merkitsee jotain, esimerkiksi mun ajatuksista johonkin tiettyyn asiaan. Onko teillä jotain ideoita, tai jotain aiheita josta haluaisitte erityisesti kuulla mun mielipiteen tai muuten vaan ajatuksia? Ihanaa joulun odotusta!

with love
Juuli 

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

The Grey

IMG_8422
IMG_8414
IMG_8403
collage
IMG_8410
IMG_8397
IMG_8420
IMG_8411
Neule SheInside.com(saatu), mustat housut Annabella, vyö H&M, Kengät Pull&Bear, Laukku Nelly.com 

Kuvat; Niila R

Tänään, olin Niilan kanssa hetken Iso Omenassa jouluostoksilla. Vähän oli ehkä turha reissu kun mitään ei löytynyt ja Niilallakin oli kiire. Oonko mä ainoa jonka mielestä jouluostokset on maailman turhauttavin juttu ikinä? Tavallaan rakastan käydä kaupoissa ja ostaa muille jotain joka oikeasti tekisi heidät iloiseksi, mutta toisaalta mulla on hirveä vaikeus keksiä se joku ihana juttu josta toinen voisi innostua. Onko teillä hyviä joululahja ideoita? 
Joulu on kyllä ihan kivaa aikaa, itse tykkään ihan hirveesti joulusta. Jouluruoka ja jouluvalot on niin mun juttu, aina kun ajetetaan tai kävellään Helsingissä mun on pakko tuijottaa Stokkan jouluvaloja. Tykkäättekö te joulusta? 

with love
Juuli