keskiviikko 9. joulukuuta 2009

heipä hei !

stil waiting in the other end of the tunnel.

i dont need no body,
i dont feel no body,
i dont want no body
no i dont call no body but you.tylsyys iski, sekä ruotsin koe. Huomenna ruotsin koe joka ei ole niin iso mutta toivoisin hyvää numeroa joten ei kauheasti ole aikaa koneella jutella blogailla. Mutta pääasia oli se että sain kommenttia siitä että en kirjoita tarpeeksi usein, haluatteko todella lisää, joka päivä tekstiä ja kuvia ? jos haluatte niin tietty koitan toteuttaa tämän toiveen. Vaikkakin kiirettä pitää.
Me siirrymme joululoman jälkeen alkuperäiseen " uuteen " kouluun Kuitinmäkeen. Otan koulusta teille kuvia kun se on valmis jotta näätte hyvät lukiat millainen kouluni on :)

yläpuolella vähän kuvia edellisistä hiuksistani^. Mutta taas pää asia on että ajattelin värjätä tummat hiukset taas en leikkaa lyhyeksi niinkuin viimeksi mutta laitan vain väriä ja leikkautan kuivat latvat pois :) ! no mitäs sanotte ?


now listenig :
Janet Jackson - all night (dont stop )
Rihanna - Russian Roulette
Cascada - fever

ps. koitan ottaa aamuisin kuvia asusteestani niinkuin
aika kauan sitten jo lupasin mutta se nyt tahtoo
usein unohtua !
sinceraly your's with love
Juuli R

5 kommenttia:

 1. no kiva kuulla et aiot kirjotella useemmin, mutta kiireitähän on kaikilla niin ihan ymmärrettävää vaikka taukoja tuleekin välillä (: varsinki sillon ku on paljon kokeita! sulle passaa kyl tosi hyvin noi tummemmat mutta myös noi nykyiset on tosi kivat!

  VastaaPoista
 2. juu :) no kiitoksia mä luultavasti teen sillai että värjään vaa tummaks että en pistä mitään otsista :)

  VastaaPoista
 3. hyvä et aiot kirjotella useemmi =) ja mäki haluisin värjää tummemmiks mut en saa :(:(

  VastaaPoista
 4. kui kaua siit o kaua sul oli lyhyet hiukset?:D voisit tehd sellassee hiuspostaukse mis esittelisit hiustuotteit mitä käytät ja mite hoidat hiuksiis : >

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.