lauantai 20. maaliskuuta 2010

Imagine you could fly

Hey ! perjantai meni taas vaihteeksi täysin putkeen :) vaikka antonin ja danin piti lähteä aikasemmin kotiin kuin muiden. Eli siis meille tuli Enja Kaisa Juulia Eve Dani Anton ja Niko. Me emme juhlineet mistään erityisestä syystä, kunhan teimme ruokaa ja tanssitiin ja juteltiin :)
Oli ihan kiva ilta, vaikka välillä ainakin minun mieliala laski ( en kyllä tiedä miksi ). 
Laitoimme yhdessä tacoja ja tortilloita ! Niinkuin ehkä huomatte otin pari kuvaa ruuasta ja kattauksesta,
vaikka se ei mitenkään erikoinen ole.


Otin selvää siitä uni jutusta niinkuin lupasin. Vaikka teitä kaikkia ei varmaan voisi vähempää kiinnostaa minun unet, mutta kerron silti koska minua ainakin kiinnosti ! Kopioin tämän jutun netistä.  Se kertoo mitä tarkoittaa jos lentää unissa !


"Lentämisunet
Lentämisunissa on tärkeää tunnelma, jonka vallitessa lentäminen tapahtuu. Iloisessa ja tyytyväisessä mielentilassa tapahtuva korkealla lentäminen kuvaa vapautunutta ja onnellista elämäntilannetta. Lentäminen ahdistuneessa tai pelokkaassa tilassa kertoo toiveista tai pyrkimyksistä päästä irrottautumaan huolien täyttämästä elämäntilanteesta. Lentäminen saattaa kuvat halua ja pyrkimystä vapautua kontrolloidusta, vartioidusta tai muuten sidotusta elämäntilanteesta. Lentokorkeudella on myös merkitystä. Jos lentää matalalla saattaa se olla vihje siitä, että vapautuminen edellä mainituista elämäntilanteista on vaikea toteuttaa. Sen sijaan korkealla lentäminen kuvaa päinvastaista tilannetta.

En ole varma mitä se siltikkään unessani tarkoittaa, mutta silti se kuulostaa että se varmasti olisi jollain tavalla totta :) 


PS. kävin kaupungilla tänään ( lauantaina ) ja ostelin taas vähän kaikkea. Olen jo luvannut monta kertaa ottaa kuvia ostoksistani, mutta se aina unohtuu :( täytyy muistaa !
Ainiin ja matiikan opettaja pyysi minua piirtämään johonkin ilmoitus juttuun jonkun keväisen piirrustuksen enkä ole edes ajatellut mitä piirrän.. hmm.. no piirrän sen huomenna ! nimittäin maanantaina pitäisi palauttaa se sille ! 


With love 
Juuli

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia! toi nukkumiskuva on aivan ihana, jotenki tosi ystävällisennäkönen ilmapiiri <3 nukuitteko te oikeesti tollee ja tossa kuvassaki? (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi : kiitos !

    Anonyymi : hihi kiva kiitos :) ! ei me ihan mut aamulla kaisa ja juulia hyppäs meijän päälle ja lepäiltiin siinä hetki kaikki päällekkäin :D

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.