maanantai 7. helmikuuta 2011

hei käheä ääninen tyttö


Moi tossa videossa siis kerroinkin pääasiat, joten ei oo paljon kirjotettavaa.. Katoin ton videon äsken uudestaan eikä itseasiassa mun "käheää ääntä " edes kauheesti huomaa.. mutta todellisuudessa on tosi vaikea puhua vähänkään korkealla äänellä tai edes korottaa ääntä.. hehe ! mut joo ei ehkä kauheen seksikkään kuulonen ääni.. Nii ja must oli hauska vähän leikkiä mun koneella olevalla imovie ohjelmalla, joten noi äänet on lisätty siihen sillä :D heheh ! Mut joo sellasta siis.. tähän vielä pistin kuvan siitä blogi listasta ku olin nii ylpee.. :D heheh kiitos vielä kaikki lukijat !
bloglovin
ps. se on vähä pieni ja pasha laatu.. :D mut ei voi mitäää ehhe .. :D

with love
Juuli 

30 kommenttia:

  1. kiva ku laitoit videon taas :) !
    toivottavasti paranet piaan<3
    onnee noist lukijoistaa !! en kyl yhtää ihmettele et sul on niit näin paljon;D

    VastaaPoista
  2. hahaha laginennnnnnnn :D
    oot ihana <3

    VastaaPoista
  3. kiva video :) va voi sua raukkaa ku noin kipeenä:/ parane pian!

    VastaaPoista
  4. voitko tehä uuden bannerin ku toi on ollu sul kesäst asti????

    VastaaPoista
  5. ku mä kävin kattoo ni olit jo ykkösen

    VastaaPoista
  6. Heii nyt kun mä äsken kävin blogvinin sivuilla niin sä olit tossa samaisessa listassa ensimmäisenä :)
    Noi sun hiukset on kyllä aivan ihanat! kade oon.

    VastaaPoista
  7. ui video :> hehee oot niii aito ja luonnon kaunis ja sun HIUKSET härrregyyyyyyd o: ja oi vähä siiistii et sulla on noin monta lukiaa mut joo en kyllä yhtää ihmettele, iha ykkös blogi !

    & paranee pian OOT IHANA ♥

    VastaaPoista
  8. hahahaha voeeeee kunno kähee ääni :DD veteles nyt kaikki maholliset vitamiinit yms nii pääset kouluun normaalisti :)

    VastaaPoista
  9. elsku : Hihi, juu :)) kiitosta ! <3heheh kiitos vielä :D hehe !

    Anonyymi : älä semi laginen :D haha kiitos :)!

    Kajsa : Kiitos :) Juu koitetaan ! :P

    Anonyymi : Miks ? :D

    Anonyymi : uuu nicee :D hehe

    Heidi : UUU jee hehee :) kiitos ! :P

    jenny : hehe kiitos Jenny ! :)) kiitos paljon :) ja juu yritän parantua hehe :P :))

    kaisa : haha jeppp :D:D joo vedän kaikenmailman tapletteja.. mukaan lukien burana :D

    VastaaPoista
  10. olit ykköne jossai vaiheessa ! :) 144 seuraajaa ku ite menin mukaan .

    VastaaPoista
  11. Vooi oot ihana ! paranemisia<3
    Niin ja tietäisitkö sä kun yritin tossa laittaa omaa blogia tonne bloglovinii, niin mistä tiedän sen koodin joka pitää siihen alkuun laittaa?

    VastaaPoista
  12. varmaa tykkäsit tost sun omast postauksest :D:D:D heheh söpöliini

    VastaaPoista
  13. Anonyymi : hahaha jooo mä ain tykkäilen siel niide blogien teksteistä jota luen hehehe :)) nii ja täytyyhä olla ylpee omastaki haha :D

    VastaaPoista
  14. sulla on kyllä parhaat nää videopostaukset :---D oot jotenki niin rennosti näissä!

    VastaaPoista
  15. sun blogi vaikuttaa tosi kivalta! ja oot sairaan kaunis! jään täs lukijaks:-) muuten, mistä oot ostanu ton fisheye/macro -objektin? oon itte pitkään ettiny edullista! (ps kaima täs!!)

    VastaaPoista
  16. ja viel siis et paljo objekti maksoii?

    VastaaPoista
  17. Hei! Löysin sun blogin ihan vasta ja tykästyin kyllä heti:-) Tykkään et vaikutat vähän erilaiselta eikä blogi oo täynnä pelkkiä "päivän asu"-kuvia, vaan kirjoitat sun perheestä ja elämästä! Kuvat on myös huippuja ja tosi värikkäitä. Ja oot kaunis! Keep going!

    VastaaPoista
  18. Oi mä rakastan sun hiuksiaaaaa..... :)))

    Haluisitkos joskus tehä sellasen esittelypostauksen sun kamerasta ja objektiiveista(ellet oo jo tehny)? Se olis kiva, koska mä varmaan saan järkkärin ja ois hauska tietää millä sä kuvailet. :D

    VastaaPoista
  19. ku oon kyllästyny siihen ei pahal :D

    VastaaPoista
  20. tuol oli jotai kuvii ku oot ollu rintees, miten uskallat ottaa järkkärin mukaa mäkee ;o? ja siis miten sul on se mukana, jossai repus vai? ja joudutko käärii sen esim johki kauheesee vaatekasaa ettei kolahtele jos kaadut:D

    VastaaPoista
  21. Hei, eiks sun kavereillakin on blogeja? Haluisitko vaikka linkata ne tai laittaa seuravaan postauksee, oisin tosi kiinnostunut. :)
    Oon aika uusi lukija, mutta tykkään nyt jo tosi paljon, olen lukenu vaikka kuinka paljo noita vanhoja postauksia, ja täytyy sanoa että koko ajan meet paranemaa päin :)

    VastaaPoista
  22. joo kiitos videosta, sun puhumista on kyllä mukava kuunnella :) VITSI tee useemmin vaan näitä videopostauksiaa! :))

    VastaaPoista
  23. hei ku mää kattelin noita sun vanhoi postauksia, ja näin et olit ostanu wescin kuulokkeet, ni onko ne hyvät ja voisiks sä ottaa kuvaa ne sun pääs olis kiva nähä minkälaiset ne on =)

    VastaaPoista
  24. Mikä toi smurffi -peli oikee on ku kaikki meijän luokkalaisetki pelaa sitä ja selittää vaa jotain et "nyt pitää kasvattaa mansikoita" yms, enkä tajuu siit mitää ? :D

    VastaaPoista
  25. tää on tosi ihana blogi ja oot tosi söpön ja mukavan olonen tyttö muttaaaa palaappas jookos takasin maan pinnalle. En haluis olla mitenkää kauhee tyly, mut must tuntuu et sul on noussu kaikki kehut päähän. facebook seinä täynnä jotai jippiajee pyrin malliksi blaablaa juttuja ja ei siinä mitään mutta kommentit kuten: "vois ees kattoo mun naamaa eikä pelkkää pituutta" saa sust tosi ylimielisen kuvan

    VastaaPoista
  26. Anonyymi : Haha kitos :) ! :D

    julli : Kiitos paljon :) hyväkun tykkäät ! :D Ostin ton objektiivin andorrasta ja se makso 100 e :)

    Anonyymi : Mä en heh sori, en vaiha ainakaa vielää.. koska en jaksa rupee väsää uutta ku siin menee nii kauan aina :D

    Anonyymi : Joo erittäin hyvä kysymys, laitan mun järkkärin usein pipon sisään ja pyrin siihen etten kaadu :D jos kaadun ekana mietin mun kameraa ja sitten vasta omaa vointia :D Ja juu repussa se matkustaa :D

    emmmi : On niillä blogeja ja oon mä niitä aikasemminki linkkaillu mut juu voinha mä :) HYVÄ ku tykkäät lukea :) kiitosta !! :)

    Anonyymi : Hihi kiitoksia :) juu voisinhan mä :)

    Anonyymi : Juu on ne hyvät mut jos on taipumusta hajottaa kuulokkeet tai pitää niitä vähänkää kovakourasesti ni ne kyl hajoo nopeesti ! Ja mullaki alkaa ne olla vähän huonossa kunnossa jo :/ Mut ne on ihan mahtavan hyvät niinku et hyvin kuuluu musa ja makeen näköset :)

    roosa : haha no siis sellaneeeenn niinku farm village mut ei iha siis sellanen peli jos pitää saada rahaa ja päästä maa läpi vaikee selittää :D aika perus peli :D

    Anonyymi : No kiitos tosta ekasta jutusta :D Ja noo siis.. aika mooni saa musta tosi ylimielisen kuvan enkä mä kyl ihmettele.. ja sit jos alan itteeni puolustelemaan samalla etten oo nii sit musta kelataan taas lisää et oon ym ja nääin.. joten en sano tohon muuta ku et oma on mielipitees ja näi.. ja malli juttu on ollu mulle kauanki tosi sellanen "haave" ja siks sanoin noin koska mua ärsyttää se et ku oon 167 pitkä ja pitäis olla väh. 170 pitkä et pääsisin minnekkää :( joten en tiiä käsitätkä tätä välttämättä mun näkökulmastani. jep jep mut kiitti mielipiteest. YM juuli kiittää ja kuittaa

    VastaaPoista
  27. mitä meinaat ku sanoit ettet ihmettele et sust saa ym kuvan?:o

    VastaaPoista
  28. Anonyymi : NO en ihmettele niinku siks koska kuulen sitä jatkuvasti.. mut en mä siltikkään sitä oikeen vieläkään ymmärrä :D jos oikeesti tuntisitte mut niin en kyl oo millään tavalla ylimielinen :D..

    VastaaPoista
  29. huhhuh en osaa kuvitella et sust sais ylimielisen kuvan ku oot aina nii semmone ystävällinen ja ilonen iha pienist asioist :) ihana video ja onnee lukijamäärästä juulii !!

    vilma

    VastaaPoista
  30. Eihän toi ääni paha ollut ei. :-)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.