perjantai 17. kesäkuuta 2011

NEW YORK day 2-3

IMG_7826
IMG_7856
IMG_7837
IMG_7858
IMG_7862
IMG_7870
IMG_7864
IMG_7872
IMG_7961
IMG_7875
IMG_7883
IMG_7877
IMG_7885
IMG_7887
IMG_7894
IMG_7904
IMG_7934
IMG_7908
IMG_7911
IMG_7927
IMG_7915
IMG_7966
IMG_7958
Harlemin huonompaa seutua.. ihan kunnossa noi talot..:D
IMG_7978
IMG_7980
IMG_7984
IMG_7987
IMG_7988
IMG_7991
IMG_7993
IMG_8007
IMG_7999
IMG_8003
IMG_8006
IMG_8009
IMG_8016
Oonan IHANA laukku :( Victoria's Secret
IMG_8020
IMG_8021
IMG_8013

HEEY ! so day 2 and 3.. Tokana päivänä en ottanu kuvia kun pari ja niitä en jaksanut tähän postaukseen lisätä. Day 2 oli super siisti, me herättiin aamulla aikasin, käytiin ihanalla amerikkalaisella aamupalalla. Sitten meitä tultiin hakemaan LIMUSIINILLA ?! En oo ikinä ennen menny limusiinilla, oon vaan aina ihaillu niitä kun suomessa niitä on aika harvassa. Se oli siistii haha :D kunnon glam life hah ! se oli yllätys kaikille meille, siis myös mun vanhemmille. Meijän kuski oli vaihtanu autoa ja ottanu limusiinin :D Nojoo mut tää kuski vei meijtä yhteen New Yorkin isoimpaan kauppakeskus/alue tai joku sellanen jossa oli paljon outlet myymälöitä.( Woodbury common outlets ) Sieltä sain ostettua toooosi halvalla converset. ( kahdet noin 70 € ehkä ) Se päivä meni aika hyvin siellä ja myöhemmin käytiin syömässä porukalla jossain kivassa ravintolassa. Puolet ajasta kuitenki oli sellanen olo että on koomassa, nimittäin siihen aikaan ku mentiin syömään kello oli suomessa klo 4-5 aamulla.
Day 3, mentiin aamulla sellaseen suuuuuuper ihanaan aamupala kahvila paikkaan ku Junior's. Suosittelen sitä paikkaa kaikille jotka menee nykiin. Se on ihan Times Squarella, ja siellä on uskomattoman hyvää aamupalaa. Todellakin hintansa värti. Siitä me matkattiin paikkaan josta lähti bussi sellaselle " gospel kiertueelle ". Bussi kiersi ympäri Harlemia, Harlemin seutu on usein ollut tummien valtaama alue, nyt tummat myyvät asuntoja/taloja vaaleille ja rikkaille ulkomaalaisille. Joten Harlem ei tule enään hetken päästä olemaan tummien alue. ( näin kertoi opas bussissa ) Bussi pysähtyi yhteen Harlemin Gospel kirkkoon jonne me menimme katsomaan sunnuntai jumalanpalvelusta. Se oli niinkuin elokuvissa, kaikki tummia, paitsi me turistit. Kaikilla uskomaton laulu ääni, kaikki taputti ja oli ihan mukana lauluissa ja papin puheissa. Usein kuului takaa ja edestä " AMEN " tai " YEAH thats right ", " Yes Jesus ". Toivoisin että suomessakin olis noin hyvä meno KIRKOSSA ! Hei nää taputti ja kaikki oli ilosia, moni jopa tirautti kyyneliä. Must se oli ihan mahtavaa, ja tuntu että kaikista huolehdittiin siellä, toiset ties toisensa nimellä etc. Must oli tosi siistii nähä millasta Gospel kirkossa on. Sieltä me lähettiin taas matkaamaan eteenpäin. Äitille tuli kipee maha niin se meni hotellille, mutta muut lähettiin kaupoille Sohoon ja jonnekki minkä nimee en muista. Sit illalla mentiin syömään taas porukalla :)
Kummatki päivät oli hullun kivoi ja sai nähä vähän sitä kultuuria ja kauppoja etc :) oli kivaa

with love
Juuli 

17 kommenttia:

 1. ihanan näköstä , oon aina halunnu mennä new yorkii :)

  VastaaPoista
 2. oot niin ihana ku kirjotat niin luonnollisesti ja sillee ei kirjakieltä ! oot jotenki niin aito:) ja sun kirjotus on parantunu tosipaljon siit ku aloin lukee sun blogii vaik mä en oo ees lukenu tätä kauaa ! samaa mallii vaa jatkossaki;)

  VastaaPoista
 3. jos teet tollasen mini ranskanletin toho etee niiku tossa tokassa kuvassa nii miten jatkat sitä eteepäi ja kiinnität sen, ku tollanen näyttää iha sairaaan hienolt ja haluisin ittellekki, mut en sit tiiä mite sen vois lopettaa jotenki nätisti :D?

  VastaaPoista
 4. oii, mäki haluun nykiin :(

  VastaaPoista
 5. Anonyymi kirjoitti...
  oot niin ihana ku kirjotat niin luonnollisesti ja sillee ei kirjakieltä ! oot jotenki niin aito:) ja sun kirjotus on parantunu tosipaljon siit ku aloin lukee sun blogii vaik mä en oo ees lukenu tätä kauaa ! samaa mallii vaa jatkossaki;)

  täysin samaa mieltä:) ja hienoja kuvia ja nätti taas oot ♥

  VastaaPoista
 6. mageit kuvii! ihan hullun hauskaa varmaa ollukki ja oon niin kade! mut munki aika koittaa syksyllä sit Nykiin ;-) jess

  VastaaPoista
 7. Noi victoria's secretin laukut mihin ne laittaa ostokset on ihanii. niis on niit papereita (?) ja sitku mulle laitettiin siihen vielä kaks pientä mukaan ! :D

  VastaaPoista
 8. TÄÄL ON NYT YKS IHAN HELVETIN KATEELLINEN IHMINEN!!!!! ÄÄ mäki haluan 8( mulle kelpais tollanen rikkinäinenki talo tuolt, noiki jotenki silti kauniita :D

  VastaaPoista
 9. Eikää apua haluun nykii! Nii ihanii kauppooi :(

  VastaaPoista
 10. Mitä sun vanhemmat tekee työksee ?:o
  Oon nii kateelline olit just Ranskas, Dublinis ja nyt viel Nyki !!
  ihana blogi<3

  VastaaPoista
 11. Apua mist loysit abercrombie & Firch: in kaupan? Jos muistaisit osotteen tai et missa oli, auttais tosi paljon! (:

  VastaaPoista
 12. voiii sul on tommonen ihanan korkee otsa!! korkee otsa ois nii kiva :(

  VastaaPoista
 13. xD miten ei voi olla löytämät nykis af ää?? Fifth avenuella, melkee vastapäät Trump towerii :D

  VastaaPoista
 14. oiii luin just melkeen sun blogin kokonaan läpi ja pakko sanoo että oot aivan tajuttoman kaunis ja vaikutat hirmu mukavalta tyypiltä :---)

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia matkasta ja muutenkin!! :) Rupesin miettiin et onko sulla fisu linssi ja objektiivi? o:

  spelse.blogspot.com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.