keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Her attitude is hotter than the earth's core. When she's around nothing else matters

IMG_4707
IMG_4711
IMG_4709
IMG_4708
IMG_4714
IMG_4715
IMG_4721
hiiri..
IMG_4720
IMG_4722
IMG_4725
Heyah !
Terveppä terve kaikille. KOEviikkoa mennään, enkun ja kuviksen koepäivä takana edessä enään espanja äikkä ja bilsa. Huomenna mulla on vapaa päivä, tai no lukupäivä !IHANAA. Tänään olin Marimekon VIP tilaisuudessa jossa lanseerattiin uusi laukku mallisto, Anna pääs mun mukaan aveciks ja siellä hengailtiin jonkun aikaa ja otin kivoja kuvia :) niistä huomenna postaus JEIJ! Ajattelin kans nyt pistää tähän kuvia meistä kun saatettiin Kaisa lentokentälle. Hitsi että äryttää kun ei nykyään enään löydy paljon sanottavaa, tai on varmasti paljon sanottavaa. Eihän mulla tietääkseni koskaan lopu juttu kesken, mutta ei vaan just nyt tuu mitään erityisempää mieleen kun tylsä koulu.
ITSEASIASSA, nyt tuli jesjes. ELI vanhojentanssit lähestyy, mekko on ja vihdoin myös kengät !! Kaikki on kondiksessa paitsi mun tangoomistaidot..Kumpa sellasetkin vois ostaa suoraan kaupan hyllyltä. Mutta aikaa on vielä 16 päivään asti, ja kova on treeni.. not.
Ihmettelen kuitenkin ettei oo sellasta omatanssi osiota, koska oon luullu et aina niissä tansseissa on joku oma tanssi ? Tai sitten ne ei oo ilmottanu mulle tai jtn ja sit nolaan itteni täydellisesti ku en osaa :( NO onneks "smile and no one will notice" toimii aina.. :D haha ! illan jatkoja / hyvät yöt !!
IMG_4663
IMG_4674
IMG_4680
wutiii
IMG_4675
IMG_4690
voii, kuvis tytöt viimeistä kertaa puoleentoista vuoteen :(
IMG_4694
cute!!
IMG_4696
IMG_4701
With love
Juuli 

21 kommenttia:

 1. Hehe on meillä oma tanssi :-D se kehiteltii tosin vasta viikko sitten ja opetetaan kaikille kuulemma sillä ens viikon koeviikon tunnilla! Ei kuulemma oo mikää kovin vaikee mut onneks se tulee silti!

  VastaaPoista
 2. Missä koulussa tanssin wanhat? :) Jos tanssit sun poikaystävän koulussa, ni siel kyl on oma tanssi tai ainaki ne on suunnitellu sen :))

  VastaaPoista
 3. oi ihania noi lentokentält otetut kuvat:)

  VastaaPoista
 4. Voii että, noi kuvat on ihania mitkä otettu lentokentäl!

  VastaaPoista
 5. "smile and no one will notice" <--- oon niin samalla linjalla! :D

  VastaaPoista
 6. onko toi sellane smart tv? o:

  VastaaPoista
 7. meitin wanhojen tansseissa on ainaki sellanen yllätystanssi, voiskohan se tarkottaa samaa kun omatanssi :DD oot aika pulassa jos et tiiä sitä, jos se siis meinaa samaa xD

  VastaaPoista
 8. onko kaisalla joku vaihtariblogi kun ei as i am blogissa oo pitkään aikaan tytöstä kuulunu? :)

  VastaaPoista
 9. ihania noi kuvat! toivottavasti kaisalla on menny kaikki hyvin siellä(--: oot tositosi kaunis!

  VastaaPoista
 10. miks se juulia ei ollu "hyvästelemäs"? ettekö oo enää väleissä? :o

  VastaaPoista
 11. onks toi kaisan poikaystävä vai veli ? :)

  VastaaPoista
 12. alkuun vaan että tykkäään sun blogista ihan hiiiirmuisen paljon ja aina kun oot käyny kirjottamassa niin oon ihan innoissani! :D Ja sitten mun pääasiaan: mitä oot tykännyt tosta 600d:stä? että onko se ollut hintansa veroinen? Ootko ottanut esim. luontokuvia, että minkälaisia tulee? Ja onko se videokuvaus hyvä siinä? =) Kiitos jos vastaat ja jatka samaan malliin tään blogin pitämistä!

  VastaaPoista
 13. Sä oot ihan super nätti!:)

  VastaaPoista
 14. Mihin sun kaveris lähtee niin kauaks ajaks? ;o

  VastaaPoista
 15. kuka toi jätkä tossa kaisan kanssa on ? :)

  VastaaPoista
 16. Aleksandre : Thank you :)

  Paula : HAHA APUA !! oikeesti oon nii huono oppimaan tansseja. Vaikka oonki harrastanu, mut hyvä ku noi oikeetkaa tanssit on päässä.. perkele :D hahah ! no toivotaan et onnistun.

  Anonyymi : Tanssin etu-töölön lukiossa :) heh joo nii paula tos äsken sanoki !

  Joanna : hah voi :)

  maria : hih niin :)

  Maija : hihi <3 jeijkiitos

  Ninnisi : hahah HYVÄ linja ! :D se on nii hyvä ku seisoo toimeettomana ja nauraa suunnillee haah :D

  Anonyymi : samsunggg joo kai se on ? :D

  |{isu : hah joo kai se samaa tarkottaa, ja ei auta kyllä se että sanot et oon kuses :D NO mikäs siinä, voin nauraa ittelleni sit loppu illan :)

  kiinnostunut ! : Kaisa kirjottelee sinne AS I AMiin sitten kun sillä on aikaa :) ei oo mitään uutta blogia ainakaan tietääkseni..

  Anonyymi : Kiitos :) on sillä !

  Anonyymi : Entiiä, ja vaikka tietäisin empä kertois täällä blogin puolella. Ja miks kaikkia kiinnostaa niin paljon että ollaanko väleissä, se on sit meijän juttu jos ollaan tai ei

  Anonyyymi : poikaystävä :)

  Anonyymi : Voooi kiitos :) hih ! oot söpö ! ON TODELLAKIN hintansa värti, ihan mahtava laatu. Mutta tottakai tarvitsee vielä kuvaustaidot mutta jos ne löytyy niin kyllä tulee todella toooodella hyviä kuvia. Luonto kuvistakin tulee todella hyviä jos on oikeat objektiivit sitä varten :) JA videokuvaus on HD laatu :)

  Amanda : kiitoos :) hih !

  Anonyymi : Obviously et ole koskaan lukenut mun tekstejä, se lähtee austraaliaan.

  Anonyymi : Kaisan poikaystävä !

  VastaaPoista
 17. hahahah en kestä näytän nii vauvalt :DD mut juu miten ton poikaystävä asian enää ottaa

  VastaaPoista
 18. ei kaikil kouluil välttämät oo omaa tanssii, tai se riippuu ite oppilaist, ku oppilaitten pitää suunnitella se ite alusta loppuu, jos kukaa ei sitä tee, nii sit sitä ei tuu :( ainaki stadis on näin.

  VastaaPoista
 19. Oot uskomattoman kaunis ! vaikutat tosi sosiaaliselta ja ootte tosi kaunis pari Nicon kanssa :) Ja sulla on tosi hyvä blogi, jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.