sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old. -Franz Kafka

IMG_8503
IMG_8497
IMG_8501
IMG_8495
Nää kiharat oon tehny sellasella kiharrus jutulla, jolle en keksi nyt virallista nimeä. Eli tää laite on niinkun hiusten kuivaaja mutta siihen on sellanen pää jolla saa noita kiharoita! :) tykkään kans tollasista enemmän lainehtivista kiharoista myös :)
IMG_8500
IMG_8488
IMG_8487
Vähän urheilu kuteita H&Mltä muutama viikko sitten ostettu :)
IMG_8480
lainasin nää kaks tänään kirjastosta kun kouluu varten pitää lukea..
IMG_8485
MOikka moi kaikki! mun Barcan matka lähestyy ja innostus senkun vaan kasvaa. Oon jo alkanu miettimään mun asusteita tarkasti !! aapuaa :) otan mukaan urheiluvaatteet kun hotellilla on sali.. en tiiä pääsenkö kuitenkaan sinne asti, ehkä äiti voi yrittää motivoida mua! Perjantaina olin alkupäivästä Nicon kanssa, ja leikkasin sen tukkaa. YES eka kerta oli ja en mä uskaltanu kuitenkaan ihan loppuun asti vetää hommaa, joten vähän vaan siistin. Nico on vähän tollanen perfectionisti niin jos olisin menny vetää koko letin nii olis varmaa tullu jotain sanomista, ihme ja kumma että suostu koko hommaan haha :D Sit illalla kun Nico lähti, tuli Enja tilalle ja vietetiin ilta True Blood season 2 parissa kun ostin hulluilta. Tänään oltiin enjan kanssa sitten omenassa vähän kiertelemässä, ja vein mun kellon korjaukseen sekä hain noi kaks kirjaa tossa ylhäällä. Nyt illalla oltiin sitten vierailla ja oli hauskaa katottiin Oonan kanssa 90210 hah! sarjat on parasta. Huomenna olis tarkotus nähdä Annaa Soffia ja Enjaa helsingissä illallisen parissa :) Mutta eipä muuta! heido!

with love
Juuli 


12 kommenttia:

 1. voi miten ihanat kiharat! oot kaunis. :-)

  VastaaPoista
 2. Semmosta kuivaajapäätä sanotaa softeriks :) Oot ihan hurjan nätti!

  VastaaPoista
 3. tarkotatko ilmakiharrinta? sulla on kyllä niin upeat hiukset :)tykkään hirmusesti!

  VastaaPoista
 4. vau miten upeet hiukset sulla:-)!!

  VastaaPoista
 5. rakastan niin paljon sun hiuksia !! onko noi kaikki ihan sun omat :o

  VastaaPoista
 6. oi mulla on kans kuivaajassa sellanen pää, mut en oikein osaa tehä sillä tollasii :/ miten sä teit, osaatko selittää ? ;D

  VastaaPoista
 7. MITEN TEIT NOI KIHARAT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki haluun tietää !! voitko tehä postauksen noista:)

   Poista
 8. kui usein te näätte nikon kaa kerta perjantaina näätte ettekä eile ettekä tänäänkään näe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja:D ei kai sitä joka päivä tarvii nähä. Hyvä vaa jos näkee kavereitaki ja ei oo poikaystävänsä kans koko ajan.

   Poista
 9. Teeppä joskus sellanen postaus jossa sulla on päällä sun treenivaatteita. :) Niin ja millaset hiustyylit sulla on urheilessa. :)Sä oisit upea fitness-malli! :)

  VastaaPoista
 10. Oii,ihania kuvia ja olet tosi kaunis:) Mistä olet saanut tuon hiustenkuivaajaan laitettavan osan? Se on tosi ihana! <3

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.