torstai 24. tammikuuta 2013

Ballet with mom via iPhone

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Koitin päivällä postata mun puhelimella kun latasin sellasin "blogger" sovelluksen, mut sit huomasin ettei sillä voi oikeestaan nähdä miltä postaus näyttää ennen julkaisua et miten esim kuvat näkyy ja minkä kokosena. Oon tosi pikku tarkka mun kuvien perustella tai blogin ulkoasun. Ja mua vähän ehkä ärsyttää kattoa näin huonolaatusia kuvia mut ei voi mitään, ainakin tielle välittyy vähän mun eilinen fiilis ja asu tietty! Oltiin äitin kanssa eilen katsomassa Lumikuningatar baletti esitystä, ja se oli upea. Tosi mahtava! Voi olla, että vaan koska mulla on henkilökohtainen kiinnostus balettia kohtaan koska harrastin sitä kuus vuotta, ja oi KYLLÄ harmittaa, että sen lopetin..Voishan sitä alottaa uudestaa.. ja oon nyt koko päivän miettinyt, että pitäiskö? kertokaa mielipiteenne :)

with love
Juuli

40 kommenttia:

 1. Todellakin pitäisi alottaa baletti!!!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti! Jos susta itestä siltä tuntuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis niin makeeta.. MUst tuntuu että oon "liian iso" baletti tanssiaks :(

   Poista
 3. mun muistikuvat balettitunneist on ei oo hyvöt. vihasin jo lähteä tunneille ja paikan päällä sai vaan huutoja. mulla on kans käyny mieles "kysymys pitäisikö alottaa uusiks"... taidan kuitenki jättää sen niille ammatiliaisille. on kuitenkin ihanaa käydä kattomassa balettiesityksii. varsinkin ennen joulua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mä lopetin kans niiden paineiden takia, ja et mul ei ollu fiilistä mennä niihin ja siihen aikaan alko olee paljon enemmän kaikkee muutakin tekemistä! Mutta jotenki haikeilen niille tunneille koska mul oli fiilis et osasin tanssia :) Niin näytökset on niin upeita oh !!

   Poista
 4. oot tosi kaunis! ja tosta baletista niin suosittelen todellakin sen aloittamista uudelleen.:) Itteäni harmittaa ihan sikana et aikoinani harrastin sitä vaan jonkuu vuoden tai kaks ja sit lopetin koska "en muka osannu". Ja nyt on jo liian myöhästä mun taidoilla aloittaa sitä uuestaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) NIIN miks piti lopettaa nyyh.. Mä lopetin koska " en jaksanut" :D hahah tyhmä syy oikeesti! Jos ei oo liian myöhästä mulle nii ei sullekkaan!!

   Poista
 5. oi mikä ilmestys sä oot <3 niin kaunis! ja joo alota baletti, jos sua harmittaa nyt nii voin kuvitella miten sua harmittaa sit joskus myöhemmin. ja varsinki ku mietit sitä alottamista nii todellakin alotat sen :) ja noin hieno lajikin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon <3 Niimpä totta kyllä! se olis kyl tosi mukavaa jos olis taas joku kunnon harrastus mut pitää miettiä vielä :)

   Poista
 6. Mä oon tanssinu balettia nyt 7 vuotta enkä vois kuvitellakkaan lopettavani. Se on mun henki ja elämä! Ehottomasti vaan takasin balettisalille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosi hienoo et oot noin pitkään sit jo tanssinu :)

   Poista
 7. Mä ite harrastan balettii ja syksyl tulee kolme vuotta, on se ihan kivaa :) Jos ite tykkäät ja kiinnostaa niin ihmees alota heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool ! joo pitää nyt täs miettiä, mut kyl se houkuttelee nyt ihan hirveesti hah!

   Poista
 8. Mäki joskus pienempänä harrastin varmaan jonku 5 vuotta balettia ja sit sen lopetin. Mut musta ei ainakaan ois alottaan sitä uudestaan :-D Vaikka onhan sen jonkun verran harmittanu ku sitä jälkeen päin on miettiny.. Mut jos yhtään on semmonen fiilis kummittelee et sen vois uudestaan alottaa niin alota ihmees! (: Voihan sen sitte uudestaan lopettaa jos siltä tuntuu ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah melkee sama ku mulla sitte! Mul on kyl niin sellanen kutina et vois alottaa, mut en tiiä pitää kysellä varmaan vanhemmilta mielipiteitä yms :)

   Poista
 9. TODELLAKI KANNATTAA JOS ON YHTÄÄN INTOA!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIMPÄ :) senhä voi sit lopettaa jos ei sit enää tykkää :)

   Poista
 10. Kävin itse kattomassa lauantaina joutsenlampea seki oli iha mielettömän upee!
  -Minna

  VastaaPoista
 11. Balettia yleensä harrastetaan pienestä pitäen, enkä itse ainakaan tunne ketään ketä olisi pitkän(?) tauon jälkeen aloittanut uudestaan jos ei ole säännöllisesti treenannut balettia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiiän ja siks ehkä vähän pelottaakin että mites nyt jos alotan uudestaan et oonko esim jo liian iso vai miten.. :(

   Poista
 12. Alota ihmeessä!! pääset vielä varmasti hyvin mukaan menoon.

  Katuisit kuitenkin myöhemmin vielä enemmän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii kyl pitääis sit vähä aikaa tanssahdella et pääsee siihen mukaa ja sellai oot oikees :) nii!

   Poista
 13. Alota ihmeessä! Mäki harrastin balettia kaheksan vuotta ja kaduttaa ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois vois kyl oikeesti!! apuaaa pitää miettiä :)

   Poista
 14. paras kaveri alotti nyt uudestaan baletin muutamanvuoden tauon jälkeen, mitään huippua siitä ei nyt varmaan enään kehkeydy mut hyvin on päässyt mukaan tanssiin! alota säkin!!

  VastaaPoista
 15. Mitä housut ja paita? :) so pretty girl!

  VastaaPoista
 16. tosi kivan olonen tää sun blogi ja sulla on ihana tyyli! ;) liityn lukijaksi!

  http://annika-its-all-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. Suosittelen baletin aloittamista ! :) Ei haittaa tauko kun sulla on noin monta balettivuotta takana. Itse lopetin 1,5 vuoden treenaamisen jälkeen nyt jouluna ja harmittaa nyt jo ! Mutta jatkan balettia tietysti taas joskus, ehkä jo ensi syksynä. Tanssijan ura tavoitteena.. :) mun blogissa lisää siitä !

  VastaaPoista
 18. Mä näin sut siellä baletissa ja nyt mua harmittaa ku en tullu moikkaa! Olin liian ujo :P

  VastaaPoista
 19. älä höpötä et oo mitenkää liian iso baletti tanssijaks! :) se on ihan mielettömän hienoa katottavaa ja vaikka en koskaan ite oo tanssinu balettii ni jotenki se vaa aina menee silti nii syvälle et tulee oikeen kylmät väreet ku kattoo sitä!:) mun ehdotus on et totta maar alotat baletin uusiks ja onhan sulla hyvä pohja sille mist on hyvä jatkaa eteepäi!;)

  VastaaPoista
 20. tosi nätti asu ! tai sillai melko basic mut kuitenki tosi kiva must:)

  VastaaPoista
 21. Oot niin upee!! oon yrittäny ettii sua instagramista, onko sull? :)

  VastaaPoista
 22. Millä alalla opiskelet?:)
  Se varmasti lukee jossain, mutta en jaksa selailla x)

  http://sounds-like-a-plan-petra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. sun äitis on tosi nuorekas:) ja molemmat ootte nättejä naisia! voisiks tehä taas videoo pitkästä aikaa? ja voisiks tehä videolla meikkipostauksen ku se o tullu joka kerta vaankuvilla? ois kiva nähä se niin et miten sä teet ja mitä siveltimii käytät ja millane rutiini sulla on siihen :) kuvilla siitä ei saa niin selkeetä käsitystä kun videolla. Oot upeus! <3

  VastaaPoista
 24. Todellakin kannattaa! Mua kiinnostais kokeilla lautailuu mut mietin kans kokoajan et en ikinä opi sitä, et olis pitäny jo pienenä alottaa.. Mut heyy it's never too late!

  VastaaPoista
 25. moikka! oon aika uusi lukija ja sulla on ihana blogi<3 oon vaa tässä mietiskelly et miten oot saanu tollaset hiukset? :) itelläni on tässä nyt aikamoinen tukkaprosessi käynnissä ja sun hiukset näyttää just siltä miltä haluisin että mun hiukset näyttäis just nyt :D onko toi sun pohjaväri sun oma ja oot sit vaa raidottanu vai kuinkas ? :)

  VastaaPoista
 26. kannattaa ehdottomasti alottaa jos on intoa siihen, koska myöhemmin sitten alkaa kaduttaa! senhän voi lopettaa jos ei haluukkaan jatkaa sitä (: mutmut joo mist toi sun iPhone kuori on? se on ihana ja oot muuten todella kaunis !!<3

  VastaaPoista
 27. Ehottomasti alotat jos tuntuu sille ja rahaa vielä on ennen opsikelijaksi ryhtymistä!:D Itse tanssin nykytanssia, streetiä ja hoppia myös hmm sellaset 13 vuotta ja voin sanoa ettei mee päivääkään ilman että kaipaisin sitä kaikkea !

  http://lolimte.blogspot.com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.