keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Shine bright in Ibiza

Postauksessa jonka julkaisin noin viikko sitten mainitsinkin osallistumiseni Inspiration bloggaajana Indiedaysin sekä Sunsilkin Ibiza-henkisessä yhteistyökamppikseen. Tän super kivan kamppanjan johdosta olen selaillut nyt tässä muutamia tunteja mun kesä kuvia koneelta sekä lukuisia eri sivustoja josta voi fiilistellä kesää. Sain ihan mahtavan idean kun inspiroiduin Ibiza kuvista.. Nimittäin päätin, että kesäksi ( tai ennen sitä) värjään ittelleni Ombren tai dipdyed! Tukan värjääminen kun kuluttaa hiuksia niin jatkan ehdottomasti mun uuden lempparin käyttöä joka korjaa vaurioituneita hiuksia.
(kaikki kuvat postauksessa on itse otettuja) 
collage2 (kopio)8575416900_233c2182e6_b (kopio)
Itse tykkään uida ihan hirveesti, merivedessä tai uima-altaassa joten siksi mun hiukset on ulkomailla yleensä tollaiset kuin kuvissa näkyy. Matkojen jälkeen hiukset on älyttömän vaurioituneet, enkä koskaan ole hoitanut niitä sen jälkeenkään, mutta jatkossa otan ehdottomasti Sunsilkin tuotteita mukaan reissuun! Aurinko rasvasta ja muutenkin hiuksien koskemisesta niistä tulee hieman rasvaiset ja likaiset, joten illaksi on helppo pistää vain kuiva shamppoota ja pistää tiukka ponnari. 
collage (kopio)IMG_8092collage1 (kopio)
Aurinko kun on niin petollinen ja kuitenkin meille niin rakas, pitää hiuksia hoitaa ja suojata auringolta. Sunsilkillä on mahtava sarja erilaisia hiustuotteita jotka auttavat pitämään hiukset hyvässä kunnossa jopa Ibizan auringon paisteessa. Sunsilkin tuotteita pääsette chekkaamaan täältä, ehdottomasti suosittelen kokeilemaan varsinkin kuivashamppoota sekä Pro Heat kokoelmaa! 

Tiedän, että te kaikki (18-vuotiaat ja yli) haluatte mennä viiden hengen kaveriporukalla Ibizalle aurinkoon juhlimaan ja nauttimaan, niin nyt te jotka ette vielä ole osallistuneet mahtavaan kilpailuun nyt TÄNNE osallistumaan

with love
Juuli 

11 kommenttia:

 1. Kuvitteletko oikeesti noiden sunsilk mömmöjen olevan hyviä?:D
  Ehkä kannattais testaa vähä kampaamotuotteita eka ja miettiä sitte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan, mä TIEDÄN niiden olevan hyviä koska olen testannut tuotteita ja olen todennut että ne toimivat mun hiustyypilleni. En mun blogissa lähde väittämään asioita jotka ovat valheita.

   Poista
 2. Millä kameralla otit tuon veden alla otetun kuvan?:)

  VastaaPoista
 3. mun komentti ei ny liity postauksen aiheesee mut onko sun poikaystävällä vielä blogia ja mikä osote :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah :D nicolla oli tosiaan blogi tai on sillä vieläkin muttei nyt ole kirjoittanut sinne hetkeen.. http://mr-latenight.blogspot.fi/

   Poista
 4. Moi! Minäs vuonna sä olitkaan syntyny, ent sun poikaystävä? Kiinnostuin vaa :)

  VastaaPoista
 5. http://kuvake.net/user/nicho%5E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko nicolla kuvake mutta jos ei niin oletettavasti se on feikki?

   Poista
 6. Hei mist noi ylimmät kuvat on otettu? :D näyttää niin ihanalt!!
  p.s. oot ihan hullun nätti !

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.