torstai 16. toukokuuta 2013

Pink Ticket-kilpailu lähestyy loppuaan ja jännitys tiivistyy!

Tuossa muutama viikko sitten mainitsinkin jo päässeeni mukaan Libressen ja Indiedaysin yhteistyö kampanjaan mukaan Indiedays inspiration bloggaajana. Lähtölaskenta kilpailun viimeistä vaihetta lähenee ja jännitys tiivistyy, tämä viimeinen vaihe on nimittäin palkintojahti (palkintojahdin lähtölaskenta näkyy Libressen kamppanjasivulla). Kilpailu huipentuu online-lippujahtiin jossa voi löytää Pink Ticket-lippuja virtuaalisesti, joten älä missaa tätä mahdollisuutta!
Nyt kaikki tarkkailemaan ja seuraamaan Libressen Facebook-sivua, nimittäin nyt teillä on mahdollisuus osallistua viikkokilpailuihin. Josta voi voittaa mm. Nelly.com shoppailu maailmaan lahjakortin. Muistakaa myös rekisteröityä sivulle! Suosittelisin tilaamaan Libressen uutiskirjeen jotta pysytte perässä uusimmista kilpailun käänteistä, uutiskirjeen voitte tilata TÄSTÄ (sivun oikealta yläkulmasta löytyy painike.) 
newyork

Lippuja voi edelleen löytää Libressen pakkauksista ja niihin päte samat ohjeet kuin ensimmäisessä postauksessa CLICK!!

collage22

Rakkaat lukijat nyt teille upea ihana mahtava mahdollisuus nimittäin Pink Ticket lippuja voi nyt voittaa myös kampanjassa mukana olevista blogeista! Voit osallistua tähän kommentoimalla Miksi juuri sinä haluaisit päästä New Yorkiin? 
Paras kommentti voittakoon!

with love
Juuli 


40 kommenttia:

 1. Koska amerikkalaiset jätkät tarvitsevat jonkun, josta seota ;)

  mia.tadaa @gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oon aina haaveillu pääseväni New Yorkiin, jossa saisin ihmetellä niitä korkeita rakennuksia, tuhlata kaikki säästöni ihanaihaniin vaatteisiin, käydä kahviloissa, asustella ihanassa hotellissa, kävellä & ihmetellä kaikkea sekä ottaa lukemattomia kuvia matkalta. Matka New Yorkiin on ollut suurin haaveeni koko elämäni aina pienestä tytöstä lähtien. Oon meinannu kuolla kateuteen, kun mun veli ja parasystävä on vaihdon kautta päässyt siellä ihanassa kaupungissa käymään.
  Voin siis taata, että jos sinne pääsisin, ottaisin niin paljon kuvia ja painaisin kaiken mieleeni, jotta voisin sitten vanhana mummona keinutuolissa mietiskellä unohtumattominta matkaa ♥

  VastaaPoista
 3. En ole matkustanut ulkomaille ikinä, en oikeesti ikinä. Olishan se aika mieletöntä, jos eka kerta ois New Yorkiin. Vai? :)

  VastaaPoista
 4. En haluis New Yorkiin vaan sen takia kun kaikki muut hehkuttaa sen ostosmahdollisuuksista ja keltaisista taksesita ja hienoista kaduista. Haluisin nähä nähtävyydet, joita oon tottunut näkeen vain leffoissa ja päästä itse paikanpäälle saamaan oma käsitys kaupungistaja ihmisistä enkä vaan elää toisten sanomien tietojen perusteella. Haluisin kans saada käsityksen siitä, minkälaista Amerikassa oikeasti on,sen hienoja puolia hehkutetaan ja toisaalta sitten taas annetaan paljonkin kritiikkiä koko Amerikasta ylipäätänsä ja ihmisistä. Olis ihan mahtava tilaisuus päästä itse muodostamaan oma mielipide kaupungista, joka ei koskaan nuku :)

  VastaaPoista
 5. Olen aina unelmoinut päästä nykiin! ja en ole ikinä aikaisemmin matkustanut minnekkään pidemmälle kuin ruotsiin nii tää olis mahtava kokemus !! Haluaisin päästä sinne katsomaan kaikkia niitä tunnettuja nähtävyyksiä ja shoppailemaan tietysti! :D

  pauliina.lindedahl@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Hah vaikka voittomahdollisuus on varmaan melko pieni, mut pakko yrittää, koska oon ihan aina pikkutytöstä asti haaveillut pääseväni New Yorkiin! Se vaan on just niin mun unelmakaupunki. Haluan nähdä ja kokea ite ne kaikki upeet paikat mitä oon tyytynyt näkemään vaan ohjelmista ja leffoista! Se sun postaus, missä oli niitä New York -kuvia ja missä kerroit kaikkea, vaan pahensi mun matkakuumetta.. Että kiitos vaan :-D Siellä on niin paljon upeen tyylin omaavia ihmisiä, että haluan vaan päästä näkemään heitä ja saamaan heiltä ideoita omaan pukeutumiseen. Noh en nyt tee tästä mitään kilometrikommenttia, pointti varmaan tuli jo ilmi :-D

  VastaaPoista
 7. Haluisin päästä New Yorkiin, koska oltiin viime kesänä siellä karaten MM-kisoissa, ja käytiin siellä vain muutaman tunnin ajan. Jäi vähän hampaankoloon kun ei ehtinyt käydä kun times squaren!! :)

  VastaaPoista
 8. New Yorkissa tiivistyy vaan kaikki, mitä elämässä täytyy joskus kokea. Ison maailman meininki, tyylikkäät ihmiset, loputtomat mahdollisuudet, maailman tunnetuimmat nähtävyydet, multikansallinen ruokamaailma ja mieletön yöelämä. Se on vain pakko päästä kokemaan at least once in a lifetime. fevejii@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Pienestä asti olen ihaillut new yorkia ja ihaillut sarjoja ja elokuvia joita on siellä kuvattu, se on ollut ikuinen unelma tällaiselle shoppailu hullulle:)

  peppi.kk@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. New York kuuluu ehdottomasti listaan "paikat, joissa pakko päästä käymään." Kuuluu ja on aina kuulunut. Se koko paikka itsessään on jotenkin niin lumoava; ne kerrostalot, pilvenpiirtäjät, nähtävyydet, shoppailumahdollisuudet jne. Frendejä, Sinkkuelämää ja Gossip Girliä fanittaneena ois jotain niin siistiä päästä näkemään se kaunis kaupunki, missä nää kaikki sarjat on kuvattu. Pelkkä ajatus siitä, että voisin jonain päivänä päästä Nykiin saa perhoset lentelemään mahanpohjalla. Rakastan matkustamista paljon, mutta koska vanhempani eivät pidä siitä, olen käynyt ulkomailla vain kolmesti ja ihan tässä Euroopan rajojen sisäpuolella. Rahan takia mulla ei oo varaa matkustella kovin usein, joten tällanen matka ois unelmien täyttymys. Oon kovin kiinnostunut Yhdysvalloista muutenkin, jopa niin paljon, että voisin joskus muuttaa sinne. Siksi olisi myös mahtavaa päästä katsomaan ihan paikan päälle millainen tämä ihmeiden maa oikein onkaan (-:

  pauwee@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Haluaisin päästä new yorkiin, koska kaikki suuret pilvenpiirtäjät, valot ja shoppailumahdollisuudet ois jotain niin mahtavaa! Ja toinen syy on se ,että haluisin viedä mun äidin sinne, koska molemmat haaveillaan sinne pääsemisestä, mut valitettavasti meillä ei oo siihen varaa. Niin usein kuulen äitini sanovan, ettei hänelle jää mitää , kun me lapset saadaan kaikki... jos joku sen matkan ansaitsisi olis just mun äiti! Yhteinen matka varmasti yhdistäis meitä vielä enemmän!:)

  yesim.gronroos@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Mikä kiharrin sulla on ja paljonko sillä oli hintaa? :)

  VastaaPoista
 13. New Yorkin matka on ollut jo pitkään suuri haaveeni ja olisi mahtavaa jos se toteutuisi. Haluan tutustua kulttuuriin ja nähdä millaista meno Manhattanilla on. Ottaisin matkaseurakseni ehdottomasti äitini, koska en ole kovin usein matkustellut ulkomailla hänen kanssaan. Olisi mahtavaa tehdä naisten reissu noin mielenkiintoiseen kaupunkiin. Lisäksi äitini on mahtava ja tekee paljon vuokseni, joten olisi mahtava palkita äiti tällä tavoin! :)

  VastaaPoista
 14. Haluaisin New Yorkiin koska olen haaveillut siitä todella kauan ja voi olla että se jääkin haaveeksi vähän rahan takia. Haluaisin nähdä ne ihanat valot ja väen paljouden! Myös shoppailu olisi kuin taivaasta kyseisessä kaupungissa(:

  VastaaPoista
 15. Haluisin NYCiin että vois käydä koe esiintymisissä, koska harrastan näyttelemistä ja it would mean world to me jos pääsisin sinne toteuttamaan unelmaani ja kokeilemaan mahdollisuuksia :)

  VastaaPoista
 16. Haluaisin New Yorkkiin, koska olen ollut siellä vain kokonaiset 3 päivää ja haluaisin kokea kaikki uudestaan paremmassa säässä kun aikasemmin. Olisin todella otettu tästä tilaisuudesta, sillä minulla olisi matkavelka maksettavana kaverilleni joka ei ole ikinä ollut New Yorkissa ja hänellä itsellään ei ole varaa matkustaa noin kauas.
  - Nina A.

  VastaaPoista
 17. Suurin unelma sattuu oleen asuminen ja eläminen joku kaunis päivä isossa omenassa. Se vaan tuntuu just siltä oikeelta paikalta elää ja olla. Kaikki ne ihmiset ja yllätykset mitä joka päivä tuo tullessaan, se on se juttu!

  VastaaPoista
 18. En oo ikinä käynyt jenkeissä, ja NY ois ehdoton ykkösvalinta jos sinne pääsisin joskus! Rakastan shoppailua, ja en keksi mitään parempaa paikkaa kun New York:)Se on myös yks suurkaupunki, johon haluaisin elämäni aikana päästä ja kokea! En muuten ikinä oo voittanut mitään kilpailua, johon osallistun joten tää ois ihan huippujuttu:D

  VastaaPoista
 19. Mä haluan New Yorkiin koska olen nähnyt sieltä paljon kuvia ja vanhemmat on kertonu kuinka ihana ja jännittävä paikka se on. Niillä on sietä kivoja muistoja, mäkin maluaisin omia. Mä uskon et rakastuisin siihen.
  Haluan käydä MOMAssa, Vapauden patsaalla, Luonnontieteen museossa, ihanissa ruokapaikoissa, haluan seikkailla, shoppailla ja saisin samalla kokeilla mun kielitaitoa aidossa NY ympäritössä jee! Vaikka oonki jonku verran makustellu niin musta tuntuu että NY on mulle SE paikka. :)

  Vii

  VastaaPoista
 20. Oioii menin ihan sanattomaksi nyt, ihan mahtava kilpailu! Apua tämä olisi niiiiin mahtava juttu!! Haluaisin New Yorkiin tietenkin ostosmahdollisuuksien takia, koska sieltä löytyisi niin paljon kaikkea erilaista mitä suomesta ei löydy välttämättä, olisin niin taivaissa siellä kaupoissa! Olen aina unelmoinut pääsystä tonne:) Kävelemään Times Squarelle niiden upeiden rakennusten alapuolelle ja kaikkea muuta ihanaa. Olen vain nähnyt leffoista ja kuvista, joten olisi ihana päästä paikanpäälle itse katselemaan ja ihmettelemään. En edes osaa sanoinkuvailla kuinka hienoa se olisi, itkisin varmaan onnesta joka pvä siellä :D Lähtisin aivan varmasti äitini kanssa, koska kumpikaan ei ole siellä ikinä käynyt ja hän saisi vihdoin itsellensä jotain, kun aina kuulemma vain minä löydän kaupoista kaikkea kivaa. Kumpikaan meistä ei ole voittanut mitään mistään arvonnoissa tai muussakaan ja olisi ihana yllättää äitikin tällä:) On niin monta syytä miksi haluaisin New Yorkiin tuossa oli muutama! Hyvää kesää sulle :)

  janettelaakso@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mun suurin unelma ois päästä joskus New Yorkkiin, haluan kokea sen kaiken mitä siellä on, Vapauden patsaan, TIMES SQUAREN, Central Parkin yms. Haluan nähä jotain mikä Amerikka oikeasti on, onko se samanlainen, kuin leffoissa. Haluaisin ees kerran elämässä päästä kunnon isoon kaupunkiin kokemaan se elämä. Mulla ei oo varaa lähteä New Yorkiin, joten tää ois tällä hetkellä ainoa keino päästä sinne.
  ella.ankkaponi@gmail.com

  VastaaPoista
 22. pakko kans yrittää:) oon pitkää haaveillu et pääsisin New Yorkiin, muussa kun mielikuvituksessa.Nähä ne kaikki nähtävyydet ja lukuisat pilvenpiirtäjät. Mut ei oo varaa lähteä sinne, joten se on vaa jääny mielikuvitus matkailuks :)

  VastaaPoista
 23. New York on aina ollu semmoi paikka missä on pakko käydä. En oo koskaa päässy Tukholmaa pidemmälle jonka takii se ois tosi hienoo jos ekaa kertaa ku pääsis jonnekki nii ja se paikka olis New York. Mä en muutenkaa varmaa tiedä mitää hienompaa paikkaa ku New York. Jos joskus pääsisin sinne nii ensiks mitä tekisin olis varmaa et nipistäisin itteeni et onks tää totta. Ensimmäisen yön en varmaa ees nukkuis koska olisin niin innoissani ja katsoisin vaa kaikkia valoja ja mainostauluja mitä sielä on.
  ankkali96@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oon halunnu päästä käymään Amerikassa, mutta sinne on niin kallista päästä.. Perheen kanssa ollaan kyllä matkusteltu, mutta kertaakaan en oo siellä ollut. New York olis ehkä unelmien ihanin paikka Yhdysvalloissa, minne kyllä ihan varmaan jokainen tyttö haluais päästä joskus käymään ;-) Mun ystävä asuu Amerikassa, eikä mulla oo varaa sinne matkustaa sitä näkemään, tässä ois oiva tilaisuus päästä myös näkemään mun jenkkikamu :-) Mun poikaystävä on lähössä heinäkuussa inttiin ja haluttais käydä kahestaan jossain matkalla ennen sitä ja tää ois aika mahtava tilaisuus ! En toki oo nyt satavarma mihin ajankohtaan tää matka sijoittuu mut jos poikaystävä on sillon jo armeijassa ni kyllähän niitä matkakumppaneita sinne löytyy ;-D Olis ihana voittaa tää ja päästä näkemään se kohuttu New York! :-)

  VastaaPoista
 25. Haluaisin nykiin, koska en oo ikinä käynnyt ulkomailla ja suurin haaveeni olis päästä juuri New Yorkiin. Oon pienestä pitäen unelmoinu muuttavani sinne tai edes pääseväni käymään siellä. Meillä ei oo ollut kumminkaan varaa matkustaa minnekkään, joten tää matka ois miulle täydellinen tilaisuus ja unelmien täyttymys. :)

  mmimmi-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Hulluna leffakeräilijänä ja niiden suurkuluttajana, haluaisin ehdottomasti päästä katsomaan nähtävyyksiä! Tuttuja ja legendaarisia paikkoja, NY on myös poikaystäväni (joka siis ei koskaan ole käynyt ulkomailla) ehdoton unelma lomakohde, jaamme myös tämän kiinnostuksen leffoja kohtaan joten tämmä olisi täydellinen leffanörttien lemmenloma :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Ekana tulee mieleen Broadway. Ois nii upeeta päästä kattoon jotain mahtavaa musikaalia ♥ Ja tietty siis koko kaupunki itsessään, korkeet rakennukset, nähtävyydet, kaupat jne...!

  minta@hotmail.fi

  VastaaPoista
 28. Haluaisin lähteä New Yorkiin näkemään ja kokemaan uutta, ennen kaikkea elämään unelmaa.

  -elle

  VastaaPoista
 29. Kiva postaus ja sulla on ihana blogi!!!! :)) muuten paljon sun keskiarvo oli päättötodistuksessa ? :))

  VastaaPoista
 30. Haluaisin lähteä New Yorkiin lomailemaan, mutta myös ehdottomasti kehittämään kielitaitojani! Koulussa en viihdy englanninkielen tunneilla, mutta ulkomaalaisille on aina ollut mukava jutella. Tahtoisin siksi lähteä jonnekin, missä pääsee varmasti puhumaan ja käyttämään englanninkieltä!
  Tietenkin New York kiinnostaa matkakohteenakin - ihan jo senkin takia, etten ikinä ole käynyt ulkomailla Ruotsia ja Norjaa pidemmällä. Kaikki ne shoppailumahdollisuudet, kaupunki itsessään, maisemat, ihmiset ja New Yorkilainen tunnelma ♥ Jos ei tämän kisan kautta, niin varmasti vielä joskus jollain keinolla, jos tilaisuus vaan sallii.

  » Lotta
  hlottah@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. haluaisin sinne koska mun paras ystävä on iha just kuukauden päästä tulossa amerikasta kotiin 10kk jälkeen ja se kävi siel kolme kertaa ja oon iha kade siitä etten ollu siellä, sen kanssa :-( mut juuu muutenki olis kiva käyä ulkomailla koska oon käyny vaan kerran ja haluun starbucksiin ja ostelee kaikkee kivoi vaatteita mitä suomesta ei saa eikä äippä oikee luota noihin ulkomaalaisiin verkkosivuihin höhö! ja ylipäätänsä haluun puhumaan englantia ku vuoden päästä kirjotukset, nimimerkillä luen SANAKOKEISIIN ja saan niistä nelosia joten tästä voi päätellä että kokeet ei mee hyvin, saati sit jotku kirjotukset ?:-D
  -enni

  VastaaPoista
 32. new york on jotenki aina ollu mulle inspiraation lähde. iso kaupunki joka pitää sisällään isoja mahdollisuuksia. paikka jossa monien unelmat toteutuvat, ja mä haluaisin olla yksi niistä! haluaisin päästä katsomaan niitä ihmisiä jotka kulkevat ohi tietämättäni mistä he ovat tulossa ja minne ikinä ovatkaan menossa, istumaan kahviloissa, katsomaan time squeria, broadwayta ja koko sitä kaupunkia, ihailemaan niitä merkkivaatteita joihin mulla ei todennäköisesti ole varaa ja ennen kaikkea, kokemaan sen ison omenan tunnelma! sinne mä haluan.

  VastaaPoista
 33. Olimme lähdössä isäni kanssa sinne viime hiihtolomalla mutta hänen sairastuttuaan matkamme piti perua! :(
  Joten Matka New Yorkiin olisi särkynyt haave toteeksi käyneenä sittenkin! :)

  VastaaPoista
 34. Haluaisin viedä iskän jenkkeihin katsomaan änäriä, kun kaikki muut on jenkkilätkää nähnyt tästä perheestä paitsi lätkäfanaattinen isi! Olisi myös hieno kokemus päästä näkemään new york ja lähteä lomalle katsomaan staten island yms!

  VastaaPoista
 35. koska en jaksa katella enää pelkkiä kuvia googlesta!

  VastaaPoista
 36. koska en jaksa katella enää kuvia googlesta!

  VastaaPoista
 37. New York. Jos sil ois joku suomen kielinen käännös muu ku big apple:sta "iso omena", nii ite kääntäisin sen niin että se tarkottaisi sanaa "mahdollisuus". Se on paikka josta kaikki unelmoi. Niin rikkaat kuin köyhätkin. Niin lapset kuin isovanhemmatkin. Se on paikka joka antaa monille inspiraatiota ja motivaatiota tehdä töitä, oli se kuinka rankkaa tahansa. Iha niinku ympäri maailmaa. Ja must se on jotenki todella ällistyttävää kuinka yks kaupunki voi vaikuttaa noin voimakkaasti ihmisten elämään ja päämääriin.
  Vaikken koskaan oo käyny siel, koen et se olevan jotenki paljon muutakin kuin pilvenpiirtäjiä, jätti screenejä ja sex in the cityä. Must siin paikas on jotain ELÄMÄÄ mitä ei vaan kaikkialla nää. Siellä näkis jokaikisen kulttuurin ja elämäntavan. China townista slummeihin jossa suurin osa asuu kujilla ja niiden päämäärä o selviytyä seuraavaan päivään. Sitte Upper east siden lukaalinen elämä brunsseineen ja kalliit kuteet päällä. Ja kaikkea siltä väliltä.

  Se o paikka joka voi muuttaa elämän suuntaan tai toiseen. Paikka joka avaa monien silmät. Paikka jonne mä meen viel, tavalla tai toisella. Ja nautin siitä sit täysillä.

  rowinamarie@gmail.com

  VastaaPoista
 38. New York inspiroi. Keltaiset taksit, huippumuotia pursuavat liikkeet, korkeat pilvenpiirtäjät, valoja vilkkuvat kadut yms. Olis unelmien täyttymys päästä näkemään niin upea kaupunki. Rapakon toiselle puolelle pääseminen onkin ollut unelmani jo pitkän aikaa kaikkien nähtävyyksien ja loistavien shoppailumahdollisuuksien takia. Rahan takia unelma on jäänyt saavuttamatta, siksi tahtoisinki saada tämän mahdollisuuden.

  VastaaPoista
 39. En ole ikinä käynyt New Yorkissa, mutta sanotaan, että Manhattan ei nuku koskaan. Asun pikkukaupungissa, joka nukkuu aina...Olen kiihkeän kaupunkiloman tarpeessa! tapiiri_1(at)hotmail(piste)com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.