lauantai 15. kesäkuuta 2013

ASUS-Katumuotikilpailun finaali !!

Muistatte varmaan muutaman viikkoa sitten julkaistun Asus katumuotikilpailun, johon itse pääsin osallistumaan Indiedays Inspiration-bloggaajana. Indiedaysin ja Asuksen yhteistyökamppikseen oli aivan mahtava päästä, ja olin lähes shokissa kun sain sähköpostia päässeeni jatkoon tossa kyseisessä kilpailussa. Joten suuri kiitos ja kumarrus kaikille ihanille mua äänestäneille!!
Kaikki bloggaajat kuvattiin kahdessa eri lokaatissa Helsingissä kaapelitehtaalla ja Helsingin lapinlahden vihreässä ympäristössä. Mun mielestä Kaapelitehtaan betoniviidakko sopi hyvin mun asuun, päätin tällä kertaa lähteä vähän enemmän "katu-uskottavaan" tyyliin. Mun ensimmäinen tyyli oli enemmän bisnesmäinen ehkä vähän classy juhlava, mut tää katutyyli koostui itserikotuista farkku sortseista, lyhyestä topista, lantiolle sidotusta flanelli paidasta, buutseista sekä törkeestä määrästä koruja!
Mun mielestä yks mahtavimpia juttuja oli se, että meitä kuvas Twice Helsingin ( Atte TannerOlli KeskinenLauri Laukkanen). Musta kuvat otti Atte Tanner, vaikka aluksi kuvissa luonnollisesti oleminen tuntu oudolta kun kaikki seiso vieressä katsomassa niin kyllä se siitä lähti. Super kivaa oli se, että Atte ohjas mua ja ties, että mikä näyttää kuvassa parhaimmalta!
DSC_0003
DSC_0010
Mut nätiksi pisti Sharon blogin- Sharon. Sharon teki mulle sellaset maanläheiset ruskean sävyiset silmämeikit ja sitten huulet jätettiin nudeksi. Hiukset jätettiin luonnollisesti auki, ja olin kotona pistäny tollasia laine kiharoita.
DSC_0013
DSC_0018
P1010024
DSC_0087
DSC_0048
DSC_0081
DSC_0078
Jokaisesta finaalisti bloggarista on ASUKSEN katumuotikilpailu sivulla kolme kuvaa ja kutakin voi äänestää vain kerran. Kilpailun äänestys päättyy kuun lopussa (30.6. kello 23.59) ja tämän jälkeen Indiedaysin ja Asusin raati vetäytyy valitsemaan lopullisen voittajan yleisön äänet tukenaan. Voittaja julkaistaan heinäkuun ensimmäisellä viikolla ja palkitaan Asus Transformer Book THX300 -koneella (arvo 1399 euroa)! 

LOPPU TULOKSET KUVISTA:
Indiedays_Paper_planes_Atte_Tanner_Photography-5
Indiedays_Paper_planes_Atte_Tanner_Photography-2
Indiedays_Paper_planes_Atte_Tanner_Photography-4
Indiedays_Paper_planes_Atte_Tanner_Photography-3
Indiedays_Paper_planes_Atte_Tanner_Photography-7
Indiedays_Paper_planes_Atte_Tanner_Photography-9
Indiedaysin sivulla olis yks kiva artikkeli meijän päivästä, pääset sinne TÄSTÄ! :) 

Äänestämisestä on myös teillekkin jotain hyötyä nimittäin te pääsette osallistumaan itse kisaan jossa kaikkien äänestäjien kesken jaetaan yksi Asus Transformer Book THX300 jonka arvo on 1399 euroa!! Joten käykääpä ihmeessä kurkkaamassa TÄÄLLÄ!!

huhhuh ei jäisempi voi toi mun haastattelu olla mutta muuten video on mun mielestä ihan super!!

with love 
Juuli 

14 kommenttia:

  1. Huhhuh oot niin täydellinen ! (:

    VastaaPoista
  2. Mikä väri sinulla on noissa hiuksissa? Olen juuri etsinyt jotain tuon väristä hiusväriä? :)
    Ihania kuvia susta noi kaikki! Hurmaava nainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo varsinaisesti mitään yhtä väriä vaan värejä :D Mulla on myös omaa väriä tukan tavoissa mutta tyvessä on Garnier Olian tumman ruskeaa sävyä :) kiitos paljoN :)

      Poista
  3. Sillonkun löysin sun blogin (pari vuotta sitten) niin olin yllättynyt. Vaikutit mukavalta ja omanlaiselta blogin pitäjältä, ennen kaikkea aidolta.. Mutta hahahah nyt blogisi on täynnä mainoksia mainoksia.. joo ymmärrän sen jossain määrin mutta mihin SINÄ ITSE olet kadonnut? Mutta ei siinä mitään oma on blogisi ja tietysti teet niin kuin itse teet ja en halua sitä mitenkään moittia, mutta silti ikävä vanhoja postauksiasi ;( mutta niin hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tarkoitat vanhoilla postauksillani? Ai niitä jotka olivat täynnä kirjotusvirheitä. Tottakai vanhat ovat aina kultaa, mutta edelleen opin kirjottajana "valokuvaajana" ja ylipäätään blogin pitämistä. Jos olisin ahkerampi postaamaan joka päivä, ei mun blogi näyttäisi siltä että täällä olisi jatkuvasti mainoksia. Niitä nyt sattuu olemaan koska oon itse halunnut mukaan noihin kamppanjoihin :D Se MINÄ joka aloitti kolme vuotta sitten blogin kirjoittamisen ei ole kadonnut, se voi ulkopuoliselle näyttää siltä mutta mä tiedän että olen edelleen se sama pikkutyttö joka oli innoissaan tästä maailmasta. Samoin!

      Poista
  4. Haha sun haastattelu xD ymmärrettävää, varmaan jännitit. Oot kyllä uskomattoman upea, niin kaunis ja sun hiukset<3 onnistuneita kuvia! Kaikkea hyvää kesääsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah :D joo tosi tosi jäinen.. Kiitos paljon :) Kuten myös<3

      Poista
  5. Mistä nuo sun shortsisi ovat, ja bootsit? Haluaa :D Tosi kivoja kuvia, mietin kanssa että millä oot nuo kiharat tehnyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tein ne ite jostain vanhoista Weekdaystä ostetuista miesten farkuista :D ja buutsit on Ziosta ASHin kengät :) kiitos paljon :) kiharat on tehty babylissin kiharruspuikolla!

      Poista
  6. Sun kasvot on yhet upeimmista mitä oon nähny!! Herranjumala, oon seurannu sun blogias ties kuin kauan ja aina ällistyn siitä miten kaunis oot :-D

    VastaaPoista
  7. mist toi sun bandeau toppi on? Oon ettiny sellasta sika kauan ja juoksennellu ympäri kauppoja mut mistää ei tunnu löytyvän:(

    VastaaPoista
  8. miten teet noi kiharat? :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.