sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Autumn

IMG_8542
IMG_8539

IMG_8577
Takki SAND ( äidin), neule Gina Tricot, musta nappipaita Bershka, housut Pull& Bear, kengät ASH, kukkapanta Glitter, laukku H&M

IMG_8566
IMG_8595
IMG_8612
Pitkästä aikaa! Mun oli tarkotus postata jo viime viikolla keskiviikkona mutta mun aika ei vaan yksinkertaisesti riittänyt. Nyt on sitten kirjoitukset ohi ( olivat perjantaina) ja oon ihan älyttömän helpottunut, että se osa mun elämästä on nyt ohi. Vaikka ne tulevatkin uudestaan taas keväällä. En oikeastaan nyt osaa yhtään sanoa miten ne meni koska en ole aikasemmin kirjottanut. Mun mielestä kysymykset oli aika soveltavia, mutta jos koe meneekin huonosti tai en saa toivottua numeroa niin aijon luultavasti uusia sen keväällä. Joka tietty on sääli koska sitten tuntuu, että tein turhaan syksyllä duunia ton eteen. Toivotaan kuitenkin parasta! Tässä on vaan sitten enään koe viikko ja viikko uutta jaksoa sitten pääsee viikoksi lomailemaan.

Eilen mulla oli ihan super hauskat kuvaukset lauttasaaressa johon pääsin osallistumaan mallina! Luulen, että saan teille niistä kuvia tänne blogin puolelle viikon/kahden viikon sisällä. Mun instagram seuraajat (Instagram paperplanesj ) varmaan huomasivatkin kun pistin kuvan mun hiuksista ja meikistä, eikös ollutkin aika rajut meikit?

with love
Juuli 

Miten ruudun toisella puolen, menikö kirjoitukset hyvin? mitä kirjoitit? 


7 kommenttia:

 1. tosi magee toi adidaksen paita! onko mitään haisua mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on, se on Lian ja en kyllä osaa sanoa mistä ostettu!

   Poista
 2. Vihdoin postausta sulta, jee!
  Saisko linkkiä nettikauppaan noista kengistä? Vai löytyyköhän edes tuollaisia enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah :D joo ollu vähän hiljaista nyt.. Ostin noi helsingistä Ziosta, mutta jos kirjotat nettiin ASH niin sieltä pitäis tulla sen merkin kenkiä eri nettisivuilta :)

   Poista
 3. Hei kun kävit viimevuonna laittamassa wanhojen meikin ja kampauksen tuolla Hurmiossa niin paljon suunnilleen makso yhteensä tai yleensäkkin minkälainen hintaluokka siellä on :)?

  VastaaPoista
 4. Ite kirjotin kans nyt terveystiedo syksyl ja en kyl osaa sanoo mite meni. Menin kyl kattelee niit oikeit vastauksii ja olin kaikis kysymyksis onneks oikeil jäljil ja oikeit vuosilukujaki olin pistelly, myt kumminki tuntuu et sisältö olis pitäny olla jossai kohtaa tarkempaa/enemmä yms. yms. Mut saa nähä! Mut toivottavasti onnistuit omas kokees hyvin!(:

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.