perjantai 3. tammikuuta 2014

Kuvaukset ja voittaja

collage12
IMG_0463
IMG_0456
IMG_0462
Uskokaa tai älkää mutta join ekaa kertaa Smoothien.. En oikeestaan oo koskaan juonu niitä koska oon aina ajatellu että niissä olis hirveesti vaan hedelmän palasia ja se olis pahaa. Mutta toi oli tosi hyvää! Nam! siinä tais olla kiiviä ja mangoa tai jotain sinne päin!
IMG_0460
IMG_0455
IMG_0464
Olin torstaina pieni muotoisissa kuvauksissa, jossa kuvailtiin Lolen koulu tehtävää varten. Mentiin stokkalle jossa mut meikattiin kuvausta varten. Muuten jos joskus joku haluaa ilta meikkiä ittelleen niin stokkalla on aika edullista pistää ilta meikki. En kyllä tiiä, että paljonko se yleensä maksaa mutta stokkalla se oli noin 30 euroa! Oletan myös, että ns kevyt meikki eli päivä meikki olisi halvempi. Mutta oli tosi makeeta päästä meikattavaksi ja meillä oli hauskaa kuvauksissa! Lole otti sen ihanan koiran Nikin mukaan ja arvatkaa vaan millanen koira kuume mulla oikeen on!! huhhuh.
Laitan niistä kuvista myöhemmin postauksen :)

11517185816_3252395f65_b
Ja tässä olis sitten se SheInside Giveawayn voittaja! ONNEKSI OLKOON sulle ilmotetaan sähköpostitse vielä. Muuten ensi kerralla kun teen tälläsen arvonnan toivoisin, että siihen osallistuisi vain mun blogin rekisteröityneet lukijat.

with love
Juuli 

19 kommenttia:

 1. mut kai tajuut et ihmiset lukee sun blogia esim. bloglovinin kautta eikä haluu tehä blogger tunnuksia tai laittaa google-tilii kaikkien näkyville tai ees omista sellasta ja sen tekeminen yhen arvonnan takii tuntuu nihkeelt.

  ymmärrän kyl et haluut palkita sun lukijoita tottakai :) mut ihan yhtälailla ne anonyymitki suurin osa on sun lukijoita. toki osa saattaa olla jotai randomejaki mut silti. se on joku 0,1% ja sit voisitki vaik liittää aina arvontaa jonku kysymyksen vaikka nii usein vaa ne lukijat jaksaa/osaa vastata siihen :)

  mut tosiaan halusin vaa sanoo et ei kaikki rekisteröidy lukijoiksi. kuten esim. mä mut luen silti sun blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ymmärrän että mun blogia lukee monilta muiltakin sivuilta ihmisiä just esim blogilista ja bloglovin. Mä nään ne lukijat jotka sieltä mulle tänne tulevat. Mua vaan välillä harmittaa se, että jotkut jotka ei lue mun blogia osallistuu kilpailuun jossa haluisin enemmän mun omia lukijoita palkita :)

   Poista
 2. Edellisessä postauksessa mahtavat vaatteet! Ja oot aina niin kauniina! ps. http://aboutmeroosa.blogspot.fi/2014/01/arvonta-dermosil-peitevoide.html?m=1 Arvontaa mun blogissa käy tsekkaa!(:

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. :) sieltä Sheinsidelta otetaan suhun yhteyttä. Toivottavasti mahdollisimman pian.

   Poista
 4. Mul ois tässä wanhat edessä ja mietin että koitko sä ton stockan meikin hyväks? Aattelin meikkaa ite mutta jos noin halvalla sais niin voisin mennä tonne...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ainakin siinä Armanin osastolla, oli erittäin ammattitaitonen meikkaaja :) ja ei mun mielestä toi 30 euroa ollu niin kirpe hinta esim mitä mä maksoin mun wanhojen meikistä! Se pitää varaa sit tosi ajoissa!!

   Poista
 5. koulu tehtävää -> koulutehtävää
  ilta meikkiä -> iltameikkiä
  päivä meikki -> päivämeikki
  koira kuume -> koirakuume

  Helpottaa lukemista! :)

  VastaaPoista
 6. Vau, onpas erikoiset ja hienot meikit!!! ;-)

  VastaaPoista
 7. Mistä toi sun neule on joka on sulla näissä päällä :)?

  VastaaPoista
 8. löysin tän blogin äsken ja ai jumankeuta! Sun tyyli on ihan sairaan kiva ja oot ehkä kaunenin ihminen ikinä :D!!!

  VastaaPoista
 9. Sun nimipäivä 12.4 ens vuodesta -15 lähtien! :D

  VastaaPoista
 10. Moikka! Ajattelin tulla sulta kysymään kun sain tuolta sheinsidelta tuon lahjakortin koodin, joka ei kuitenkaan toimi ja heidän asiakaspalvelu nyt näköjään on mitä on. Tiedätkö että onko se niin ettei noilla lahjakorteilla voi tilata ale tuotteita? Ja eikö se kohta coupon code, ole se oikea paikka mihin se lahjakortin koodi laitetaan? Olen koittanut miljoona kertaa sitä koodia ja lukenut sen ohjesivun monet kerrat läpi, jonka ne sieltä asiakaspalvelusta vaan linkittävät että teen jotakin väärin. Äh mä en tajua kun heidän mukaansa koodi toimii ja mun koneella se vaan näyttää punasta. :D

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.