torstai 13. helmikuuta 2014

Wanhojen meikki ja kampaus

IMG_1119
IMG_1116
MAKE UP
IMG_1076
IMG_1083
Ensin alotettiin pohjustusvoiteesta. Pohjustusvoide pohjustaa, tasoittaa, siloittaa sekä peittää punoituksen ja suuret ihohuokoset. Lisäksi se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. 
IMG_1080
IMG_1089
Seuraavaksi meikkivoide. Valitse meikkivoide ihotyyppisi ja haluamasi lopputuloksen perusteella.
Elina käytti Even omaa meikkivoidetta, Lancome Teint Visionnaire.

IMG_1092
Seuraavaksi peitevoide. Peitevoide on ikään kuin tiivistetty meikkivoide. Se auttaa peittämään mustat silmänaluset, lieventämään punoitusta esimerkiksi nenän alueella, piilottamaan finnit ja valaisemaan silmänympäryksiä.
IMG_1096
Korostukset ja varjotukset. Korostuksilla pyritään tuomaan kasvojen luusto paremmin esiin ja antaman valoa juonteisiin. Varjostuksilla pyritään muotoilemaan kasvoja ja tuomaan kasvoille kolmiulotteisuutta.
Korostuksia käytetään kasvojen korkeimmissa kohdissa, siellä mihin valo osuu ensimmäisenä ja varjostuksia taas siellä kohdissa kasvoja mihin varjot luonnollisesti lankeavat.
IMG_1100
IMG_1098Seuraavaksi laitettiin HD puuteria(muistaakseni). Tästä en osaa muuta sanoa kun puuterin pitäisi silottaa ja luoda meikistä pysyvän yms. Elinan pitäisi kertoa hah!
IMG_1101
IMG_1102
Seuraavaksi aurinkopuuteri. Aurinkopuuteria levitettiin poskipäihin jolla luodaan korkeamman näköiset poskipäät. 
IMG_1105
Aurinkopuuterin laiton jälkeen tulee meikin yksi tärkeimmistä osista. KULMAT. Paitsi te onnekkaat jolla on täydelliset kulmakarvat ilman muotoilua ja värittelyjä.. Mulla ei ole kuvaa kun Elina muotoilee Even kulmat, mutta ne siis nypittiin ja muotoi
ltiin saman muotoisiksi. Tämä on vaihe johon mulla 
menee päivittäin eniten aikaa. 
IMG_1072
collage3
Viimeiseksi laitettiin silmiin luomiväriä, sekä tummat ohuet rajaukset. 

Otin kaikki "faktat" meikinlaitosta netistä erillaisilta meikkisivustoilta ja blogeista. Joten jos jotkut on väärin, voitte mua korjata niin tiedän itsekkin :) 
HAIR
collage65
Ensin harjasin Even hiukset suoriksi, jonka jälkeen lisäsin lämpösuojaa. 
collage76
Jaoin hiukset osiin ja aloitin alimmasta osasta. Jatkoin matkaani niin, että kaikki hiukset olivat kiharat. 
collage87
KIHARTAMINEN tapahtuu NÄIN: Otan pienen osan hiuksia, sijoitan kiharrusraudan lähelle tyveä. Varovasti pyöritän hiuksen kiharrupuikon ympärille (polttamatta sormia). Pidän hiussuikaletta siinä hetken ja päästän irti. Näin syntyy myös omat kiharat!
collage64
TÄLTÄ näytti lopputulos. En tosiaan ole kampaaja, tai ammattilainen hiustenlaitossa mutta kyllä tosta ihan hyvä tuli ja pysyi yön ylikin. Tuo oli tosiaan siis vasta harjoitus ja tänään aamulla tein uuden. 


Oikein hyvää Wanhojen päivää kaikille sekä penkkareita!! NAUTTIKAA

with love
Juuli 

9 kommenttia:

 1. Sä et taida kauheen paljoo meikkailla :D Mutta tosi hieno meikki ja hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kauheesti muita kuin itseäni XD huomaaks sen noista teksteistä ? kiitos :D

   Poista
 2. Meikki on kiva, mutta tuo kampaus ei näytä oikeen kivalta :( muttajooo harjotus tekee mestarin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo mutta en todellakaan oo hiusmuotoilija/kampaaja tai mikään niin tosiaan mun taidot ei oo lähellekkään ammattimaiset :D

   Poista
 3. Pakko tulla meikkaajana ohjeistamaan, että aurinkopuuteri tulee poskipäiden _ala_puolelle. Poskipäille poskipuna ja sen yläpuolelle valoaheijastava korostuspuuteri. Jos laitat poskipäille aurinkopuuterin, se ei korosta kasvoja halutulla tavalla. Kuitenkin ihanat meikit ja kampauksen sait aikaan toivottavasti ystäväsi vietti ihanan päivän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan ohjeistus on hieman väärin kirjoitettu, kyseisessä kuvassa levitetään varjostuksia nenänvarteen. Varjostukset on levitetty erikseen ja pelkästään poskiluun alle, ei poskipäille :)

   Poista
  2. ja kiitos :) kyllä Eve vietti ihanan wanhojen päivän :)

   Poista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.