perjantai 31. lokakuuta 2014

BARCELONA /part 2

IMG_7798
IMG_7804
IMG_7802
Housut Pull&bear, paita Primark, laukku DKNY, hattu H&M, kengät Nelly.fi

IMG_7806
IMG_7837
IMG_7820
IMG_7838
IMG_7842
IMG_7850
IMG_7856
IMG_7862
IMG_7773
IMG_7896

Barcelona, mahtui tällä kertaa aika lyhyesti vain muutamaan postaukseen. Nimittäin jaksoin vain pari kertaa ottaa kamerani mukaan ulos mennessä. Kuvaaminen ei todellakaan ole vaiva minulle, mutta halusin kuitenkin nauttia lomasta kaikin keinoin ja nähdä kaikki omin silmin enkä vain ja ainoastaan  linssin läpi. Barcelonassa on niin paljon erilaisia nähtävyyksiä, vaikka olen käynyt siellä jo kaksi kertaa en silti koe, että olisin nähnyt ihan kaiken mitä tarjolla olisi. Tällä reissulla me aloitimme "turistikiertueemme"itsenäisesti ensimmäisessä kuvassa esiintyvästä taidemuseosta, Museu Nacional d'Art de Catalunya.  Ja sieltä jatkoimme vuorille ja loppujen lopuski alaspäin kohti La Ramblaa.  Ensi kerralla kun ja jos pääsen/menen Barcelonaan haluan päästä Tibidabo vuorille ja nähdä sieltä koko kaupungin, vaikka taidemuseoltakin näkyi aikalailla koko kaupunki. Museolla olisi myös mukava vierailla illalla kun koristealtaat sekä museo valaistaan. 

Barcelona on kaupunki jossa on elämää ja vilskettä, pidän siitä kovasti. Vaikka välillä kaiken ihanuuden ja innostuneisuuden keskellä herää pieni tunne, siitä että ehkä en kuulu tänne. Mulla on tosi epämukava olo yleensä jos ihmiset ymmärtää, että olen ulkomaalainen. Siksi mun mielestä on hauskaa kun paikalliset alkaa höpöttää espanjaksi! Vaikka mun espanjankielen osaaminen ei ole vahvin osaamisen alue, osaan onneksi jonkin verran kysyä ohjeita, esittäytyä ja sellasia perus juttuja yms. Nimittäin vaikka suurkaupunki se onkin niin hirveän harva osaa englantia, tai sitten olen sattumoisin just törmännyt vaan niihin jotka eivät osaa. 

With love
Juuli 


7 kommenttia:

 1. onks toi hattu tää : http://www.hm.com/fi/product/30676?article=30676-A ? :)

  VastaaPoista
 2. Oo Barcelona siinne(kin) tahdon joskus :-) Olitpa tyylikkäänä liikkeellä.

  VastaaPoista
 3. Luin just sun vanhoja postauksia ja tuli niin ikävä sun vanhaa tyyliä ja blogia. Tuntuu ettei tästä blogista enää ilmene se vanha ihana persoonallinen Juuli. Hienoja kuviahan toki tänne laitat ja kauniskin olet, mutta enää lukiessa ei tule semmosta samanlaista tunnetta kuin ennen ja oon kuitenkin alusta asti tätä blogia lukenut. Täytyy harmikseni myöntää, että nyt taitaa paper planes poistua omalta lukulistalta. Hyvää jatkoa kuitenkin sulle Juuli!

  VastaaPoista
 4. Looks such a nice holday! I reallylike your hat, such a classical piece! :)

  www.dodolce.com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.