sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Answeres to your Questions.


Mistä unelmoit? - Mistä unelmoin .. vaikea kysymys.. Unelmia on niin monta ja monenlaista. Suurin unelmani on saada joku ihana ihana poika vierelleni :) mutta on toki muitakin unelmia,
kuten haluaisin joskus tuntea itseni fiksuksi ja päästä koulusta hyvällä todistuksella !

Tulevaisuuden suunnitelmasi? - Suoraan sanottuna en tiedä .. en enään tiedä mitä voisin tehdä isona.. mutta halua tehdä jotain joka on kiinnostavaa ja josta itse pidän, ja että se liittyy jotenkin piirtämiseen :)

Miksi aloitit blogin?- Aloitin blogin kirjoittamisen aluksi vain ajankuluksi mutta sitten jäin
koukkuun kirjoittamiseen ja halusin tulla koko ajan kirjoittamaan blogia :) Sitten kun sain enemmän lukioita ajattelin että ihmisiä kiinnostaa asiat josta kirjoitan ja kuvani.

Jos saisit olla päivän joku julkkis, niin ketä olisit?- En yleensä vertaa omaa elämääni kenenkään muun omaan, mutta jos on pakko valita yksi olisin aikaisemmin halunnut olla Angelina Joelie mutta en enään, nimittäin hän eroaa Brad Pitistä. Eroamista en nimittäin jaksaisi :D

Millainen ihminen on mielestäsi kaunis?- Minun mielestäni kuka tahansa ihminen on kaunis omalla tavallaan, on hyvä että on erinlaisia kauneuksia nimittäin en todellakaan jaksaisi jos kaikki olisivat samannäköisiä. Kauneus on se mitä itse tunnet itestäsi ;) ulkoinen ja sisäinen kauneus.

Mitkä asiat ovat mielestäsi elämässä tärkeimpiä?- Tärkeimmät .. Terveys, vanhemmat, rakkaus, oma koti , YSTÄVÄT

Minkä pituinen/painoinen olet?- No en viitsisi ilmoitella minkä painoinen olen, mutta pituuden voin kertoa 165, 2 cm. Mutta sen voin sanoa että normaali pituinen ja painoinen olen.

Mitä vanhempasi tekevät työkseen?- Äitini on lääkäri (urologi), ja tekee yksityis vastaanottoja, isä on lääkefirmalla töissä ( en muista paikan nimeä )

Onko sinulla sisaruksia? - Yksi mailman ihanin pikkuveli ! Niila

Missä asut?- Sitä en saa tai voi kertoa mutta sen voin sanoa että espoossa. Ettikää mut ! :D

Mitä harrastat?- Olen harrastanut jo todella paljon kaikkea esim. Balettia 6 vuotta, uintia pienenä ja viime vuonna mutta lopetin. Mutta tällä hetkellä harrastan : kuvaamataitoa espoon kuvataide koulussa, Arkkitehtuurin syventäviä opetuksia kaapelitehtaalla ( helsingissä ) ja tennistä EVS:llä.

Lempivaatemerkkisi?- Siis ehdottomasti lempimerkki on GUESS, mutta pidän monesta monesta muustakin kuten H&M tekee todella kivoja vaatteita kuten myös Only, Vero Moda , 21 Forever, D&G , Chanel (vaikka sen vaatteita minulla ei ole )..

Lempibändisi?- Lempibändin täytyisi olla .. Black Eyed Peas :)

Milloin sait ensisuudelmasi ja minkälainen se oli?- hmm kind of embarressing.. sain ensimmäisen suudelmani kesällä 2009.. Suudelma oli.. pehmeä, mukava, omalla tavalla ihanaa.. mutta voin myöntää en tiennyt yhtään mitä tein, kun myöhemmin taas hän kertoi että olen hyvä suutelia :)
Mutta harjoitus tekee mestarin.

Onko sulla poikaystävää?- Ei ole , mutta toivottavasti kohta on :)

Parastaystävää?- Tietenkin, EVE on mailman paras ystävä :) vaikka me riidelläänki aika paljon.. :)

Lempiblogisi?- tykkään lukea aina välillä annika-o:n blogia, mutta minulla ei silti ole varsinaisesti lempiblogia koska en tiedä mitään hyviä :D

Lempikoru?- Jaa.. haluasin sellasisia isoja kaulakoruja mutta kun en ole kerennyt ostaa. Nyt lempikoruni joka minulla on .. on luultavasti sellainen avain kaulakoru.

Lempikirja?- Lempi kirjani on ehdottomasti Nancy, mutta toiseski parhaaksi nousu kirja nimeltä Juuli ja motsart.

Paras vuodenaika?- Paras vuodenaika on ehdottomasti, Kesä ! koska rakastan kun on lämmin ja aurinkoista. Mutta silti pidän myös talvesta nimittäin rakastan lunta.

Mikä on kallein omistamisi vaate?- Kallein vaate.. jaa en yleensä kirjaa vaatteiden hintaa, mutta luultavasti törkeän kallis ja vaate oli Gantin old school huppari, joka maksoi noin 190 euroa, minusta se oli ihan liikaa mutta se oli pakko saada. Kun takki pääsi ensimmäiselle pesulle ei se palannut entisellään nimittäin vaate oli värjäytynyt pinkiksi ja äiti korjasi sen toisella pesulla joten nyt se on haaleampi. Minusta siksi se oli liian kallis huonosta laadusta, en suosittele.

Lempikouluaine?- Voitte jos varmaanki arvata mikä on lempikouluaineeni.. Kuvaamataito nimittäin se on ainut jossa olen hyvä, mutta jos on pakko valita lukuaine se olisi äidinkieli tai Englannin kieli.

Lempiruoka?- Hmm.. Pidän erityisesti täytetyistä tortillosta, tapenade leipä, mätileipä, texmex salaatti, Caesar salaatti, ja tietysti spageetti ja jauhelihakastike ;)

Lempihajuvesi?- Uusin josta pidän on DKNY be delicious (pinkki ), mutta pidän myös Jadoren hajuvedestä.. en muista nimeä kun kaikki pullotkin ovat niin saman näköisiä :D

Lempipaita?- Lempi paitani on ehdottomasti Guessin valkoinen t-paita ja uusin Ed hardyn t-paita.

Paljon todistuksesi ka on?- En edes kehtaa sanoa mikä todistukseni keskiarvo on .. Häpesin yli kaiken sanoa kaikille sukulaisille ja tuttaville keskiarvoni mutta voin sanoa että se laski viime vuodesta ja kun tulin yläasteelle se laski kokonaisen numeron.

Onko sulla paljon ystäviä?- No niinkin voisi sanoa, mutta silti minulla on ne tietyt parhaat ystävät joiden kanssa vietän eniten ainaaki ja viihdyn. Mutta tietty rakastan tutustua uusiin ihmisiin :)

mitä mieltä olet omasta ulkonäöstäsi, onko jokin asia sinun ulkonäössäsi mistä et pidä, koska must oot ainaki ulkonäöltäs iha perfect :):D - Btw Kiitos anonyymi, pidän ulkonäöstäni, vaikka välillä se vähän ästyttääkin. Pidän siitä että minulla on kivan muotoinen lantio ja sileät kasvot. En pidä .. varpaistani. En tiedä miksi mutta en tykkää. Ja joskus en tykkää jaloistani.

mitä hiustuotteita käytät? :) - Minä en käytä juurikaan hiustuotteita kuin ihan normaalia shamppoota ja hoitoainetta ja tietysti lakkaa :)

miten pärjäät koulussa sun lukihäiriön kaa ? sun huonoimmat/parhaimmat aineet ?- Minä pärjään normaalioppilaita vähän huonommin tai no sen voi verrata siihen että jos ystäväni ei lue kokeisiin niin saavat samoja numeroita kuin minä. Eli olen hiema huonompi, mutta toivon että nyt kun kävin siellä neurologilla ja sain näitä harjoituksia jota teen aamuisin joiden pitäisi auttaa lukihäiriöön auttaisivat oikeasti siihe. Huonoin aineeni on fysiikka/kemia maantieto bielogia ja matiikka , parhaat aineeni ovat kuvaamataito englanti ja äidinkieli. Lukihäiriöni takia saan joskus lisä aikaa kokeessa jos tarvitsen, joskus kun kirjoitetaan taululta opettaja kopioi ne minulle ja voin kuunnella ettei tarvitse keskittyä vain kirjottamiseen.

keskiarvo ? - Niinkuin sanoin jo aikaisemmassa samanlaisessa kysymyksessä, että en viitsi kertoa sitä mutta sen sanon että se on laskenut, ja yritän nyt nostaa sen taas.

mitä hiustuotteit käytät ku sun hiukset näyttää nii hyväkuntosilt ? :)- Niinkuin kerroin jo aikaisemmassa vähän saman tapaisessa kysymyksessä, en käytä paljon mitään hius tuotteita kuin lakkaa norm shamppoota ja hoitoainetta. ( voin joskus otta kuvia teille niistä )
Pesen hiuksiani todella harvoin koska ne eivät mene nopeasti likaiseski, joskus kerran viikossa
joskus kaksi. ( tiedän hankala uskoa mutta totta :D )

miten sul on noin täydellinen kroppa?- En tiedä jumalan lahja ? :D no ei enpä usko. Luulen että se johtuu siitä kun harrastin pienenä baleettia, mutta ihmettelen itsekkin miten se pysyy näin laihana vaikka en harrasta paljon mitään ja syön paljon herkkuja. esim viikossa minulla saattaa olla joka toinen päivä joku karkkipussi. ;)

teeks tosi paljon jotain vatsalihaksia tms?- En, vatsalihakset saan nauramisesta :D aikankin niin uskoisin koska teen todella todella harvoin vatsalihaksia. Teen koulun lihaskunto testeissä ja joskus koulun liikuntatunneilla.

with love from
Juuli

ps. So fine - Sean Paul
I see you - Leona Lewis

6 kommenttia:

 1. Vähän kiva tää =) tee joskus toinenki (;

  VastaaPoista
 2. hei aijoks tehä sen, et pyydät sun perheenjäseniä kirjottaan jotain susta? (:

  VastaaPoista
 3. voiku mäkin voisin vaa herkutella eikä kokoaja tarvis miettii et mitä nyt täs syö ettei liho :D god bless you of the nopea aineenvaihdunta :D

  VastaaPoista
 4. uuu tää oli kiva postaus/vastaus hommeli! tee useemmin ! nii meil onki samat lemppari hajuvedet melkee :D:D <3

  VastaaPoista
 5. Iida: kiitos ! Juu teen joskus toistekki :)

  Anonyymi: juu voin kysyy niiltä jos ne vois sellasen tehdä ::)

  anonyymi: hah jep im lucky ! ;;)

  VastaaPoista
 6. kun sä harrastat tennistä ni mitä teette tuolla treeneissä:o?

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.