perjantai 29. tammikuuta 2010

You make me wanna scream your name

HEY
no terveppä terve.. Oon ylpee ittestäni ! Tänään oli tennis treenit ja pelattii tunnin lopuks matsi niinku melkeen joka tunti. Niin no tässä se tuleeki miks oon ylpee ittestäni.. Ku voitettiin Enjan kaa, ja sit viime kerralla voitin kaisan kaa ! jotenki se vaan kohens itsetuntoo, ja sitä et oon kehittyny tennikses enkä pelleile siel enää nii paljon.
Tänää oli kans muutenki ihan tosi hauska päivä. Koulun jälkee eve oli tulossa meille, mutta päätettiin ennen sitä käydä prismassa. Ostettiin sipsiä ja yks kokist pullo plus DALLASPITKOOH <3>
Niin siis kaupan jälkeen kävelimme bussipysäkille. Me menimme ensin 13 liikenne ympyrälle ja siitä 160. Nikke tuli meille ennen tennistä ja me pelleilimme ja katsoimme leffan yhdessä.
Nauraminen on ainakin suurin harrastukseni nimittäin sain mahtavat vatsalihas harjoitukset kun Nikke kutitti.

Minusta tuntuu, että kaikilla blogaajilla on "oma tyyli" mutta silti vaikka on se "oma tyyli" saattaa jollain muullakin olla hyviä ideoita. Joten mietin vaan, että kaikilla jotka aloittaa blogin on se oma rooli malli. Josta sitten ottaa mallia tai käyttää vähän samoja ideoita yms.
Mutta silti säilyy se täysin oma tyyli asioihin. Itseä ei tarvitse verrata keneenkään, kukaan ei
ole täydellinen, vaikka sillä toisella saattaa olla vaikka kivemmat hiukset tai nätimpiä vaatteita
tai jotain vastaavaa silti sinä olet sinä ja se on ikuista. Mutta se on hyvä, että on niitä roolimalleja. Roolimallit ovat hyvä alku omaan tyyliin, vähän niinkuin lähtöruutu josta saat vauhdikkaan aloituksen. En tiedä olenko teidän mielestä oikeassa tässä asiassa, mutta ainakin itse olen ihaillut monen monen kuuluisan tai vähemmän kuuluisan kauniin naisen / tytön blogia :) Ja myös ystävieni. jeb ..

Minulla on aivan kaamea matka kuume ! oletteko koskaan tässä kylmän kylmän talven keskellä raaskineet mennä googleen ja googleta esim. thaimaa , phi phi islands , Bali , Maledives , dominikaaninen tasavalta, espanja, khao lak .. Siis voin sanoa aivan kidutusta ! haluan päästä äkkiä jonnekkin lämpimään olen jo korvia myöten täynnä lumesta :D miksei se voi vaan sulaa sillon kun haluan ? :D no jaa .. get me out of this coldness !


My lovely brother !
so old.
nörtti
Evewith love
Juuli

12 kommenttia:

 1. aah juuli, näit on nii kiva lukee näit sun postauksii :DDDd et lisää vaa joo !! oikeesti rakastan sun blogii ja oot nii nättiki viel, kiva kun on luettavaa tylsään perjantai iltaan :)

  VastaaPoista
 2. anonyymi : Hahah voin itekki todellakin myöntää et piristää kirjotella nyt tylsänä perjatai iltana ku ei oo tekemistä .. :) ja kiitos paljon !

  VastaaPoista
 3. arvaaa kuka ? E.....

  VastaaPoista
 4. vähän kiva postaus ja kivoi kuviii :) <3

  VastaaPoista
 5. ja hei kiva toi uus banneri :)

  VastaaPoista
 6. jup samaa mielt kaikkien kans ja laita paljon kuvii ! :D nii katoppa tahiti ja bora bora sitte tulee matkakuume !! :)

  VastaaPoista
 7. Enja : Kiitos !! ja kiitos, tein sen kovalla vaivalla :) ;)

  Kaisa : Joo oon kattonu unohtu vaa laittaa tohon listaan :) ! ja juu lisäilen

  VastaaPoista
 8. hei, voisitko jossaa vaihees tehä kysymyspostaukse?

  VastaaPoista
 9. anonyymi : ai sellasen jossa mä oon ite keksiny kysymyksiä vai sellasen jossa muut on multa kysynyt ? millasta tarkotat ? :)

  VastaaPoista
 10. tätä sun blogii on kiva lukee:) oot tosi nätti!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.