torstai 5. elokuuta 2010

make me stronger

Farkut - Cheap Monday
Paita - H&M 
( alla olevat ) Kengät - K-Kenkä Böö 
Näitteks ton mun uuden bannerin ? Onko hyvä :) ? voisin välillä aina vaihella noita kuvia siinä tai sitten jos ette tykkää nii voin vaihtaa vaikka ihan erinlaisenki ! Voitte aina ihanat lukijat antaa mielipiteitä ja ehdotuksia, koska tiiän että teillä niitä löytyykin !
Eilen olin Kaisalla yötä, laitan siitäkin varmaan huomenna kuvia. Tänään nukuttiin super myöhään, ja tulin vasta kotiin.. Peppi tulee kohta meille ja me katotaan kaks leffaa tai sitten vaan yks :) Juup että sellasia nyt.. Mulla on menny tosi paljon nyt ohi, ja kohta alkaa kouluki ! Must on tavallaa ihan kiva välillä päästä sinnekki, vaikkei se mun juttu oo. Mut kaipaan sitä et herään aamulla johonki tarkotukseen, että mulla on päivä ohjelma. En jaksa enää vaa löhöillä olla tekemättä mitää, seki alkaa jossai vaiheessa käymää tylsäks. Mut tiiän jo et ku pääsen kouluu nii ehk viikon tai kahen päästä oon sillee, "haluun kesäloman takas :DD" haha.. Sellasta tää nyt on :)
mut hei huomisiin ! :) 

with love
Juuli 


ps. Eilen mulle tuli kommentti että mun blogia oli mainostettu Ritaxoxo blogissa, no kävimpä sitten tänään katsomassa sieltä blogista että missä. Niin huomasin tälläsen ihan tosi ihanan postauksen jossa oli pistetty mun blogi lemppariblogeihin ! :) Must oli älyttömän sulosta ja ihanaa tietää :) 
http://ritaxoxo.blogspot.com/2010/07/lemppariblogit.html

7 kommenttia:

 1. Ihana banneri, rakastuin siihen heti! (: ja kivat nuo kenkäsi myös..

  VastaaPoista
 2. hei silloin kun olit mallorcalla niin otitko sun järkkärin lentokoneeseen mukaan vai laitoitko sen matkalaukkuun :) ?

  VastaaPoista
 3. Sanna : Kiitos :)

  Valo : Kiva ku tykkäät :) kiitos !

  Anonyymi : otin lentokoneeseen :) must se on fiksumpi siellä mun vieressä :)

  VastaaPoista
 4. Löysin sun blogin just tosta ritan postauksesta ja oon ruvennu seuraileen sen jälkee :)

  VastaaPoista
 5. sun banneri on nyt tosi kiva ja jotenki tosi pirtee ja omanlainen mutta kesäinen ! (:

  VastaaPoista
 6. mäkin löysin tän sun blogin ritan postauksesta ja tykkään ihan hirveesti ! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.