lauantai 4. joulukuuta 2010

AND WINNERS ARE..

KAUNIS UNI :
Image and video hosting by TinyPic
Lisa T. ONNEKSI OLKOON :) olet voittanut kaunis uni palkinnon ! 
Piirrustuksesi erottui joukosta ! Värien käyttö on hienoa. Minun unet ovat juuri tämän tyyppisiä mitä kuvasit tässä. Unista ei usein saa selvää, ja ne on sekavia, ja kuva näyttää sen hienosti näillä väreillä ja kuviolla. Upea maalaus kiitos ! :) lähetän sinulle vielä sähköpostia !

Lisa itse kuvasi piirrustusta :
"Heippa!
Eli osallisutuisin siihen "Kaunis uni" kategoriaan kahdella kuvalla :).

Ensimmäisessä kuvassa (kuva missä on fiktiivinen, värikäs olento keskellä) mulle tuli ajatus siitä kuinka ihanaa olisi jos  voisi halutessaan hengittää veden alla ja nähdä sen alaista maailmaa. Harrastetaan perheen kanssa usein lomamatkoilla snorklausta, joten sen kautta on tullut kiinnostus mereen ja koraleihin yms. 
Eli kuvassa toinen pää on tumman sininen ja siinä on kiemuroita - se kuvastaa mulle sitä merta, vettä ja aaltoja. Ja sitten siinä on "häälyvä" raja maan päälle aurinkoon, valoon.
Hahmo keskellä puolestaan on  surrealistinen unisolento, jonka kykenee elämään niin meressä kuin maallakin
 "
LEMPI ESINEENI TULEVAISUUDESSA :
Image and video hosting by TinyPic
Rita N. ONNEKSI OLKOON ! Olet voittanut lempi esineeni tulevaisuudessa palkinnon. Lempi esineeni tulevaisuudessa kisassa oli vähemmän osallistujia, mutta sinun omasi erottui joukosta. Mielikuvitusta on käytetty, ja kuvan voi ajatella monella eritavalla. Kuten moni on varmasti huomannu että Apple kehittää koko ajan lisää tuotteita, olen varma että tulevaisuudessa niitä on satoja. Värit on tosi makeet ja tykkäsin tästä kuvasta :) lähetän sinulle vielä sähköpostia !


Rita itse kuvasi piirrustusta :
"Käytin tossa piirrustuksessa "lempi esineeni tulevaisuudessa"-aihetta. Toi mun piirrustus sit esittää applen ipodia, joka on tulevaisuudessa omenan muotoinen ipod jonka ympärillä on sitten kaikkee tuherrusta "


KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE TODELLA PALJON ! Kaikkien upeiden piirrustusten joukosta oli vaikea valita. Jos te piirtäjät/ maalaajat annatte luvan että saan julkaista jotain kuvia täällä blogissa olisin kiitollinen :) Koska omastamielestäni muissakin käytettiin paljon mielikuvitusta ja toteutukset olivat hienoja ! :) MUTTA KIITOS KIITOS :)
Toivon ettei muut osallistujat loukkaantuneet, ja halusin siksi sanoa että kaikilla oli todella upeat työt ! AND I MEAN IT ! hienoa hienoa !


with love
Juuli 10 kommenttia:

 1. ei voi olla oikeesti totta ... :') kiitokset kuulu ihan ehdottomasti sulle!

  VastaaPoista
 2. Rita : Voi kiitos kiitos :) onnea vielä :) !

  VastaaPoista
 3. harmi etten voittanut :/ mutta aina ei voi voittaa! ja noi piirrustukset on tosi hienoja!
  Ja juu saa julkasta aiankin mun puolesta.

  VastaaPoista
 4. mitä niis paperikasseis oli (= ?

  VastaaPoista
 5. kangaskasseis tarkotin :D

  VastaaPoista
 6. Kajsa : Sulla oli tosi hieno piirrustus ja sitä pähkäilin kauan kun siinäkin tosi hyvin olit käyttäny niitä värejä :) ja huomas että olit käyttäny paljon aikaa siihen ! ;)

  Anonyymi : haha juu :) En oo vielä varma, mutta ku tiiän nii pistän kuvat sit niistä :)

  VastaaPoista
 7. Upee toi kauniin unen voittaja:)! Mä ainaki voin antaa luvan sen mun kuvan julkamisee:D -Petra.R

  VastaaPoista
 8. Onnea kovasti voittajille! Huomaa että mielikuvitusta on käytetty ja tehtävänantoa noudatettu, itsellänihän on paheena ohittaa tehtävänanto ja selitellä sitten jotakin 'kyllä se siihen liittyy'-tyyppistä, joka varmaan selittääkin sen ettei työni varmastikaan ollut tässä kisassa parhaimpien joukossa :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.