lauantai 25. joulukuuta 2010

Mun kuulumisia täältä ylläkseltä

Heippa kaikki lukijat !
Tää yks palelee täällä pohjosessa.. Vaikka kuullemma espoossa on kylmempi..
Eilen oli siis joulu..Tuli ihan sairaan kivoja lahjoja ! ja niistä pistän kuvia sitten kun pääsen kotiin.. Koska tällä mun veljen upealla ipadilla ei voi lisätä kuvia.
Sain sen iphonen se on upeeeeeee ! Voittaa mun edellisen kännykän kerta heitolla. Vietettiin tosi mukava joulu perheen kanssa plus mummo mun eno ja mun 8v serkku norjasta. Ihan näin luhyesti, lähettiin tänne pohjoseen päin keskiviikkona kun loppu koulu. Matka Tornioon kestää noin 9-10 tuntia.. Yövyttiin torniossa meijän tädillä ja serkulla ja seuraavana päivänä matka jatkui kohti yllästuntureita. Torniosta matka ylläkselle kestää noin 2-3 tuntia. Mutta sellasta, tää mökki on kyllä tosi hieno, hyvin tilaa kaikille. Mökistäkin tuleee varmasti kuvia sitten myöhemmin :) haha väsyttää ihan hirveesti kun se mun serkku norjssta Maia, tää yks pieni riiviö herää itse joka aamu klo 8 ... Ja sit se rupee sählää jotain omia juttuja ja puhuu norjaa ihan sairaan kovaan ääneen :D meillä on pieni kieli muuri..mut selviän tällä mun vähällä ruotsin puhumisella :)

Nii sellasta, ei mullamuuta.. Toivottavasti jaksatte lukea mun kuulumisia vaikka kuvia en nyt saakkaan.. :)

Juuli

5 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa, postaa pian taas (:

    VastaaPoista
  2. eihän täällä lapissa ole ees kylymä! :DD

    VastaaPoista
  3. hei muistin et oisit joskus sanonu pääseväs moikkaamaan eveä uutena vuotena, elikkäs pääsetkös sitte loppujen lopuks? :) anteeks et utelen mut mun mielestä ois tosi kiva jos näkisitte pitkästä aikaa, oma paras kaverinikin nimittäin muutti vähän aikaa sitte aika kauas ja tiiän miltä se tuntuu :/

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.