keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Masu täynnä jouluruokaa !

HEI kaikki !!
Saatiin jollain ihmeen keinolla netti tänne taloon joten, nyt voin sitten kirjotella ja lisäillä tänne blogiin kuvia jes jes ! Miten ootte pärjänny ilman mua ? Mulla on ainakin ollu tosi kivaa, ja vähän kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Pari päivää sitten Juulian kanssa sovittiin tapaaminen koska Juuliakin on täällä ! Menin tapaninpäivänä Juulian möksälle yöks ja oli kyl kivaa :) Sitä ennen oltiin lautailemassa minä Niila ja Juulia. Oli vähän kylmä ! Mutta tänään oli kyllä kaikista kylmin ilma lautailla !! -21 astetta pakkasta .. Naama ei toki jäätynyt jokaisra ihokarvaa myöten ! 30 päivä on lähtö.. ja nyt ajetaan putkeen noin 12-13 tuntia. INNOLLA ODOTAN. noot.. No mutta siitä oon ilonen että pääsen uudeks vuodeks kotiin !
hahah ainii opetettiin sille mun norjalaiselle serkulle Maialle "mjataa" ja se hoki sitä koko loppu matkan, ne lähti takasin norjaan päin maanataina. haha :D oli kyl hauskan kuulosta.

IMG_2473
IMG_2478
IMG_2492
IMG_2512
IMG_2502
IMG_2524
IMG_2551
IMG_2543
IMG_2549
IMG_2582
IMG_2624
JOULULAHJAT :
Josta puuttuu suklaat ja hieno vihreä viltti jonka kanssa olen nukkunut koko joulun :) Siitäkin kuvaa ehkä kun meen kotia.. Suklaista en ehkä ota.. koska oon luultavasti kerenny syödä ne ennen kuin pääsen kotiin..
IMG_2585
iPhone 4 ! OLIN tosi ilonen ku avasin pikkupaketin josta tuli upouusi iphone.. vooii :) Lovin' it !
IMG_2601
Lumenen tosi hyvä meikkivoide :) ei kauheen peittävä mut hyvä silti ja tulee sellanen luonnollisen näkönen iho. Hyvän tuoksunen ja makunen huulirasva, jaaaaa toi tosi ihanan tuoksunen hajuvesi jota toivon ja joka mulla on aikasemmin ollukki :)
IMG_2608
Itse tehdyt villasukat sain mummilta, ja sitten tollaset urheilusukat :)
IMG_2614
IMG_2619
NÄÄ IHANAT housut jota olen odottanut jo niin kauan !! :) Voi love them !!
IMG_2622
Calvin Kleinin sika kivat yökkärit ! Hirmu mukavat päällä, mut tossa paidassa on ehkä hitusen liian avonainen kaulus yökkäriks.. Ei ehkä mun makuun mutta ihanaa materiaalia :)
IMG_2623
Ja sitten rahaa :)

ja tässä vielä pari kuvaa jotka otin tänään :
IMG_2646
IMG_2656
IMG_2641
IMG_2642
IMG_2652

with love
Juuli

Nii sellasta tälläkertaa.. seuraavan postauksen teen varmaankin uuden vuoden jälkeen :) heipä hei !

lauantai 25. joulukuuta 2010

Mun kuulumisia täältä ylläkseltä

Heippa kaikki lukijat !
Tää yks palelee täällä pohjosessa.. Vaikka kuullemma espoossa on kylmempi..
Eilen oli siis joulu..Tuli ihan sairaan kivoja lahjoja ! ja niistä pistän kuvia sitten kun pääsen kotiin.. Koska tällä mun veljen upealla ipadilla ei voi lisätä kuvia.
Sain sen iphonen se on upeeeeeee ! Voittaa mun edellisen kännykän kerta heitolla. Vietettiin tosi mukava joulu perheen kanssa plus mummo mun eno ja mun 8v serkku norjasta. Ihan näin luhyesti, lähettiin tänne pohjoseen päin keskiviikkona kun loppu koulu. Matka Tornioon kestää noin 9-10 tuntia.. Yövyttiin torniossa meijän tädillä ja serkulla ja seuraavana päivänä matka jatkui kohti yllästuntureita. Torniosta matka ylläkselle kestää noin 2-3 tuntia. Mutta sellasta, tää mökki on kyllä tosi hieno, hyvin tilaa kaikille. Mökistäkin tuleee varmasti kuvia sitten myöhemmin :) haha väsyttää ihan hirveesti kun se mun serkku norjssta Maia, tää yks pieni riiviö herää itse joka aamu klo 8 ... Ja sit se rupee sählää jotain omia juttuja ja puhuu norjaa ihan sairaan kovaan ääneen :D meillä on pieni kieli muuri..mut selviän tällä mun vähällä ruotsin puhumisella :)

Nii sellasta, ei mullamuuta.. Toivottavasti jaksatte lukea mun kuulumisia vaikka kuvia en nyt saakkaan.. :)

Juuli

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

ylläs kutsuu







 HEEYY !
Tässä tulee nyt tällänen tylsä musiikkipainotteinen postaus ! :) Toivottavasti kaikki viettää tosi kivan ja rauhallisen joulun, mä ainakin aijon viettää ! Jos siellä on netti niin voin postailla sitten välillä. Tänään saatiin todistukset, ja mä oon tyytyväinen mun todistukseen. Paransin viime todistuksesta paljon, jotkut pysy valitettavasti samana ja sit jotkut nous. Kaikista yllättävin mulle oli ruotsi, viime todistuksessa oli 6 ja nyt oli 9 !! :D heheee panostin ! Vahvimmat aineet oli todistuksessa ruotsi, YH ja heikoimmat oli matiikka, kemia ja bilsa. Kuvis oli 10 jeij :D mut sellasta ! toivottavasti kaikille muille tuli hyvät todistukset ja sellasta. Hyvää joulua vielä kerran :)



with love
Juuli 

tiistai 21. joulukuuta 2010

Be beautiful, be smart, be you

IMG_2422
IMG_2416
IMG_2420
IMG_2418
IMG_2429
IMG_2431

Tänään olen :
  • Myöhästynyt bussista aamulla
  • Mennyt kirkkoon klo 9.50 aamulla
  • joutunut eturiville ottaamaan kuvia 
  • Kuunnellut papin puheita ..
  • Melkein kaatunut kirkosta lähtiessä
  • Syönyt mailman kamalimman makuista tortillaa josta tuli paha olo
  • päässyt koulusta ja mennyt omenaan kavereiden kanssa
  • ostanut Niilalle toisen joululahjan, ja ostanut suklaa paketit kavereille
  • joutunut kärsimään lievästä sydänkohtauksesta.. noei nyt sentään ! 
  • Ja mennyt kotiin bussilla.
Nyt mä meen pois koneelta ja meen löhöö telkkarin ääreen. Huomenna on vika koulu päivä ja sitten YLLÄS kutsuu ! Otetaan ehkä kone mukaan mutta en voi luvata että postauksia tulee.. koska en usko että siellä on nettiä.  Joten jos en huomenna postaa niin nyt valmiks HYVÄÄ JOULUA kaikille ! heipsulivei :D

with love
Juuli 

lauantai 18. joulukuuta 2010

Dont act like you know

Heippa kaikki !

Juuli is in da house.. öö mitä ? Joo eilen oli kyl kivaa, juhlittiin siis Juulian synttäreitä tyttöporukalla ja must tuntuu että en kauheen monta niistä kuvista voi laittaa tänne ku ne on jotain niin .. separia ! Me mentiin illall a joskus 19 aikaan syömään. Ensin oli tarkotus mennä Coloradoon ravintolaan joka on Kampin ja Foorumin keskellä. Luultiin että oltiin varattu pöytä mutta paikan päällä saimme tietää että pöytä varausta ei ollutkaan hyväksytty joten meillähän ei ollut pöytää. Joten jos coloraadoon haluaa syömään kannattaa varata pöytä viikkoa ennen koska siellä sanottiin, että kaksi viikkoa on kaikki poydät buukattu täyteen. No sitten meidän matka jatkui Espalle ja mentiin meksikolaiseen ravintolaan nimeltä Cantina West. Juulian äiti ihmetteli miten päästiin sisään kun on luullut että ravintola on k18. No ei se meille selvinnyt siellä, meiltä kysyttiin baari tiskillä mitä juotavaa haluttiin ja pöytään ohjaus kesti noin 50 min.. Oli aika paljon ihmisiä, ja siis todella iso melu. Parasta siellä oli meijän jutut ja tequila nainen joka laulo jtn arribaa joka kerta kun joku otti shotin. (?:D ) Naurettiin kun viereisessä pöydissä ihmiset otti shotteja, ja sillä naisella oli sellanen shotti vyö :D Oli kyl kivaa.. Toisin en niin innostunu siitä ruuasta, ihan hyvää juu mutta kyl siinä vähän siihen kyllästyy ku lautanen pullottaa nachoja salsaa ja cheddarjuustooooo. Sen jälkeen mentiin Juulialle ja sotkettiin mutakakun kanssa suut ja vedettiin massut täyteen. Nukkumaan mentiin joskus 02 aikaan :) Nii ja tässä sitte kuvia niistä mun uusista hiuksista .. Ne on mun mielestä kivemmat luonnon kiharana kun ihan suorana :)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
DSC_0126
IMG_2364
IMG_2359
IMG_2340IMG_2372
IMG_2374
IMG_2375
IMG_2380
IMG_2382
IMG_2376
IMG_2371
with love
Juuli 

torstai 16. joulukuuta 2010

Take it easy

Image and video hosting by TinyPic
Moikka kaikki ihanat !

LUKJIOITA ON NYT 300 !!! WOW, kiitos kaikille ja varsinkin niille jotka on tosi kauan jo jaksanu mun blogia lueskella ! Kiva jos ootte tykänny :) Tässä lisäsin tälläsiä kuvia tältä viikolta.. On ollu aika rauhallinen ja chillailu viikko kun ei oo enään kokeita eikä mitään. Ollaan saatu parit kokeet ja esseet takasin ! JOTEN nyt ylpeenä voin kertoa teille että oon parantanu aika huimasti mun koulun käyntiä, nimittäin YH research paperista tuli excellent - eli tavallaan niinku 10- , ruotsin kokeesta sain 8 puol, enkun kirja kokeesta 8 ja terveystiedon kokeesta sain 9+ !! Oon tosi ylpee ittestäni :) Huomenna me vietetään Juulian synttäreitä, mennään vissiin syömään ravintolaan ja sen jälkeen juulialle yöks ! Tulee varmasti kivaa.. Mut tässä nyt siis vähän jotain kuvia tältä viikolta !
AA NII VIEL YKS JUTTU.. Tänää kävin värjäämässä hiukset ja otan niistä teille huomenna kuvan :D haha toivottavasti teki tykkäätte niistä koska I LOVE THEM ;) enjoy !

Image and video hosting by TinyPic
Evelle tekemä kangaskassi jonka lähetin Kanadaan :)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

JA PIENI KYSYMYS LUKIJOILLE :
Millasta hyvää kehitystä ootte huomannu mun blogissa ?
plussia ja miinuksia ?
Kehitysideoita ?
jotain muuta ? 

with love
Juuli