maanantai 14. maaliskuuta 2011

Be true to thine self

IMG_4689IMG_4691IMG_4694IMG_4686
Neule Nümph, leginssit H&M, huivi Crtl, kengät Converse
Hola !
hahah se Napapiirin Sankarit elokuva oli ihan mahtava ! Naurattaa vieläkin jotkut jutut siinä, varsinkin yli liioteltu lappalainen murre :D Tänään oli jotenkin tooosi huvittava päivä.. En oikeen nukkunut viime yönä hyvin. Ja sen huomas mun käytöksestä, välillä olin ihan koomatilassa ja nukuin puoliksi, ja sitten välillä nauroin jollekki turhille jutuille. haha ja nyt tyyliin nauran itekseni ku muistelen mille oon oikeesti nauranu. Väsyttää niiin paljon... Niin ja pitkästä aikaa siis jaksoin kantaa mun kameran kouluun, ja sainkin sillä parit kivat kuvat ennen kun aurinko meni piiloon tossa 14-15 aikaan ja se heräs taas tossa 16 aikaan :) Oh ihanaa kun lumet sulaa, mut oon kyl iha varma et luontoäiti tekee kepposet ja heittää taas kohta pikkusta lumipyryä.. niin että en koskaan pääse pyörällä kouluun :( Voi säälin ihan jopoa kun se on mua odottanu niin kauan. Niin siis joponi jonka nimesin Zuikeksi ( siis mitä ? ). Nii ja se mopokorttiki pitäis joo.. ehkä luen tänäänki siihen vähän, ja sit huomenna ja voisin soittaa sinne mestaan ja varata ajan kokeeseen. Ku oon tossa tehny sellasta maksullista koetta jossa on siis se oikea aika joka siinä kokeessakin on, nii on kyl kiva ku on tää lukihäiriö joka vaikeuttaa mulle sen et kun oon sen tyyliin lukenu ja kattonu vähän niitä kuvia niin aika jo loppuu. HAHA :D pitää vaan opetella melkeinpä ulkoa kaikki. Nii ja se taitaa olla ihan tarkotuskin... Niin niin tiiän liikenteessä ei välttämättä oo niin paljon aikaa, siksi siinä on se aika juttu. Mut liikenteessä ei tarvii lukea kun vaa fiksusti miettiä saako vai eikö saa mennä. Nii tai tien kylttejä pitää lukea joo.. :DD haha mitä hittoo mä selitän oikeesti.. Okei nyt tää loppuu tähän.. :D tässä siis kuvat tältä päivältä enjoyy !!
IMG_4695IMG_4705IMG_4706IMG_4710IMG_4702IMG_4709IMG_4703IMG_4685IMG_4701
IMG_4713
IMG_4716
with love
Juuli 

21 kommenttia:

 1. sun hiukset on niiiin täydelliset! :)

  VastaaPoista
 2. ihanan paljo kuvia ja hienoja sellasii, ja muutenki aina teet niin kivoja ja pitkiä postauksia c: ps. halluun noi siun hiukset !♥

  VastaaPoista
 3. Mun kaveri, jolla on lukihäiriö niin sai muistaakseni semmosen mopokortti kokeen jossa ei ollu aikaa tai jotenki se oli helpompi ku normaali. Että jos sul on siitä lukihäiriöstä mustaavalkosella nii mainitseppa se siellä. :)

  VastaaPoista
 4. ne antaa helpotusta siinä kokeessa jos sanoo että on lukihäiriö :-)

  VastaaPoista
 5. must lukihäiriöiset saa pidemmän ajan noihi teoriakokeisii! Tai ainaki autokoulus en tiiä mopost ku en oo sitä suorittanu :) mut luulis et sais! kannattaa kysästä!

  VastaaPoista
 6. kannattaa varmistaa soittamalla paikkaan mihin meet sen kokeen tekemään että onks m-kortin teoriakoetta mahollista tehä hidastettuna niinkun b-kortin teoriakokeen voi, jos on lukihäiriölausunto.
  ellet sitten oo jo ottanu selvää :-)

  VastaaPoista
 7. voi miten ihania kuvia! :) oooot niin nätti! mistä noi aurinkolasit on?

  VastaaPoista
 8. mistä ne yhet farkut on jotka sulla oli yhseeä postauksessa kun sanoit että ne on enjan? :)

  VastaaPoista
 9. Katariina : No voi kiitos :)

  petwa : hihi kiitos :) Jep, itekku tykkään lukea muiden blogeissa pitkiä postauksia :) haha :D kiitos !

  Anonyymi : Aijjaa no hyvä kun kerroit en tiennyt ennen ! :) täytyypä kysellä siellä sitten :) joo on papereita lukihäiriöstä :)

  Noora : Aijjaa no hyvä !!:D pitää kertoa siis paikan päällä siitä ! :)

  Anonyymi : Joo kysäsempäs ! Hehe voi olla toivottavasti sama olisi siis mopokokeissa myös :D :)

  Anonyymi : Juu lukihäiriölausunto löytyy, kysympä sitten kun sen ajan varaan :) en oo ottanu selvää kun äskön sain tietää teiltä lukijoilta :)

  Anonymi : no voi kiitoksia :)) Ne on piecesin ! :P

  VastaaPoista
 10. oot ihanan luonnonkaunis ja sul o upeet hiukset :)

  VastaaPoista
 11. Vau, onks sulla noin siniset silmät oikeesti? IHANAT! :)
  -oona

  VastaaPoista
 12. Toi Napapiirin Sankarit oli ihan loistava leffa kävin ite kattoo joku viikko sitten! Varsinki se lopun helikopterikohta...:D:DD

  Mut nyt mitä muuten sul on ihanat hiukset taas, tai ihanan väriset:D Mut eiks teil oikeesti tuu kylmä ku tollee urheilette ku ei vielä niin lämmin oo:( Ja kevätflunssa ei oo kiva:)

  VastaaPoista
 13. http://riinamarias.blogspot.com/2011/02/this-aint-one-of-those-once-in-lifetime.html#comments eiks vituta ku kuviis kopsataan ilman lupaa?:o

  VastaaPoista
 14. oi näin sut tänään dösäril! :)

  VastaaPoista
 15. aada : Kiitoksia :)) !

  Oona : Juu on mulla :) heha kiitos paljon !

  Anonyymi : hahah JOO se loppu oli ihan mahtava ! :D itekkin nauroin maha kippurassa :D Kiitos :) haha no on ! muttei siinä ulkona noin vähissä tarvi olla ku vaan sen 15 minuuttia ottaa pari kuvaa ja takas sisälle vaan :) Juu tosiaan ei oo kiva, oon ite tosi harvoin kipee :)

  Anonyymi : haha nooo kyllä se vähän mietiyttää et mihin niitä käytetään, mutta sanoin kyseiselle tytölle äsköttäin että ensikerralla lupa ! :)

  Anonyymi : Aijjaa :) hihhi

  VastaaPoista
 16. en voi muutaku kehuu noit sun hiuksias! (:

  VastaaPoista
 17. Siis onko sulla jo skootteri? Minkälainen? :)

  VastaaPoista
 18. täytyy sanoo että ihana blogi ! kirjotat hyvin enkä oo tylsistyny koskaan :) ps. siitä mopokortista. jos sulla on todistus että sulla on lukihäiröi ni ku soitat sinne, ni kerro siitä ni saat pidemmän ajan mutta niitä aikoija on harvemmin että kannattaa varata ajoissa :) tsemppiä siihen !

  VastaaPoista
 19. pls do not smile with teeth.. cos u look like a horse!

  -anon

  VastaaPoista
 20. Liisa : Kiitos :))

  Anonyymi : Ei oo vielä :)

  Elisa : No voi kiitos paljon :) hyvä kun ei tylsistytä :P Juu näin mulle on kerrottu ! onneks ah muuten se ois nii vaikee :( :) kiitos paljon !

  Anonyymi : HAHHA i just have to laugh at you :D Does it make you feel so much better when you diss someone ? :D you just made my fucking day ;) :D

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.