lauantai 12. maaliskuuta 2011

A joy you cant keep in


Valokuva 787
Valokuva 788
Valokuva 792
( sori nää kuvat nyt on vähän .. mitä on :D.. tylsiä, ja samanlaisia..) 
Moi, ajattelin kirjottaa vähän jotain koska mulla oli vähän tylsää.. toivottavasti jaksatte lukea, ja toivottavasti vähän saatte selkoa mitä hain tällä tekstillä. Yritin siis vähän hahmottaa teille mitä mun sisällä pyörii.
Oon kuunnellu nyt tän illan aikana biisejä jossa lauletaan pysähtymisestä, etsimisestä, rakkaudesta, kadottamisesta, menettämisestä, välimatkasta. Mulla tulee joka vuos sellanen olo että mun pitää ettiä surullisia, rakkaudesta kertovia, rauhallisia tai hitaita biisejä. Sitten niitä kuuntelen uudelleen ja uudelleen kyllästymiseen saakka. Kuuntelen tarkasti sanoja ja yritän miettiä sen biisin oikeaa tarkoitusta. Joskus on hyvä pysähtyä, katsoa ympärille, ihmetellä, miettiä. Mä teen sitä tosi usein, varsinkin matkalla kotiin bussilla. Joskus tahallani otan toisen bussin jolla menee kotiin 45 min jotta voin vain istua ja kuunnella musiikkia. Oman elämän tulkitseminen ja tutkiminen on hyvä ja normaali asia. En vieläkään ole saanut selkoa mitä elämältäni haluan. Vähitellen, alan hahmottaa pieniä asioita jotka ovat tärkeitä ja jota haluan pitää elämässäni. Ootteko te koskaan pysähtyneet oikeesti, ja kliseesti sanottuna "kuunnelleet omaa sydäntä", se voi olla oikeesti aika vaikeata.. Mä mietin paljon asioita mun omasta elämästä ja muiden elämästä, mietin hirveesti miten ihmisillä sujuu ja miten mulla sujuu. 

Unelmat.. kehitetäänköhän me unelmia siks että meil olisi aina jotain jota me haluttais tai yritettäis tavotella.. Mulla on tällä hetkellä niin paljon unelmia ja niin paljon toivomuksia. Jotka tuskin toteutuvat, jotka vain kehittyvät kehittymistään mun päässä. Niistä ei varsinaisesti hyötyä ole, mutta joskus auttaa mua motivoimaan itteni johonkin asiaan. Ja auttaa mua pitään innostuneena, ja ehkä välillä kiva uneksia jos on tylsää. Mulla ois ihan hirveesti asioita ja ajatuksia jotka haluais vaan purkautua, mutta en osaa kirjottaa niitä ylös. En osaa ilmaista itteäni tarpeeks hyvin. Elämä on lyhyt, kannattaa elää niinkuin joka päivä olisi viimeinen. Miettimättä huonoja asioita vaan yrittää keskittyä positiivisiin ja hyviin puoliin elämässä. 
Klassinen ja hieno lause "You cant have sunshine, without a little rain". Musta toi on hyvä koska se kuvaa elämää niin hyvin, elämä ei ole pelkästään kukilla tanssimista se on myös huonojen asioiden vastaan ottamista ja niiden kanssa elämistä. Ei voi olettaa että elämässä saa vain hyviä asioita, täytyy myös hyväksyä ne huonot asiat. Elämä antaa, elämä ottaa, se kantaa ja voi pudottaa. Jos jotain haluut nii älä jää odottaa koska hetken voi kadottaa.. ( Elämä kantaa - Kärkiryhmä) Tässä ois jotain biisejä jota oon kuunnellu nyt, vaikka osa onkin jo pitkään lojunu mun itunesissa. Mutta noi on kaikki tosi hyviä, ja osa onkin tuttuja dear john elokuvasta. Mut ihania biisejä :)

with love
Juuli 


ps. sori jos tossa on kirjotusvirheitä, nimittäin nukkumis prosentit on taas lähellä nollaa.. :D

14 kommenttia:

 1. toi mitä kirjotit tähän postaukseen, on kyllä niin totta. oon useesti miettiny ihan täsmälleen samaa. itseasiassa, musta on kans ihanaa vaan istua bussissa ja kattoo maisemia ja kuunnella jotain ihania rakkausbiisejä ym.
  sun teksti on tosi rakentavaa, ja pysyy hyvin kasassa vaikka selittäisit paljon.

  oot kaunis ja ihanat hiukset !

  VastaaPoista
 2. oi vitsi tää oli kiva :) mä ainaki ymmärsin pointin. mäki tykkään mietiskellä bussis heh.
  + ihanat noi kuvat (:

  VastaaPoista
 3. rakastan sun hiuksia! Onks sulla luonnostaan kiharat hiukset? <:

  VastaaPoista
 4. oot niin kaunis ja kirjotat ihan sikahyvin! (-:

  VastaaPoista
 5. mitkä biisit tossa on ku mulle ei näy:(

  VastaaPoista
 6. oi hitsi toi sun kirjotus oli kyl hyvä! voin sanoo et sait mut tirauttaa pari kyynelt:) oot kyl mainio kirjottaja muutenki tosi kiavlt tytöltä vaikutat:)

  VastaaPoista
 7. Titta : Kiitos :) !

  Anonyymi : Kiitos :)

  Francesca : Jep nii on :) Se on kyl parasta, ja sit ihmetellä elämää ! Kiitos ! :)

  alisA : Kiitos :) hihi bussit <3 kiitos vielä :) !

  Mari : Kiitos :) Juu on mulla vähän muttei ihan noin korkkiruuvimaiset :) ne on tehty kihartimella tai sellasella. :)

  Lilli : Kiitos ! :))

  Anonyymi : Siinä on Snow partrol- you could be happy, Snow Patrol - chasing cars, snow partol - Set the fire to the third bar ja Amanda Seyfried - little house :)

  Anonyymi : No voi kiitos :) oih olinko noin koskettava :)) kiitos hirveesti !! :)

  VastaaPoista
 8. Jossai tuola aikasemmassa postauksessa joku oli kysynyt tosta ikenestä joka on vähä sun hampaan päällä ja sanoit sen johtuvan jostai tapaturmasta, ni mitä siis on käyny joskus:D?

  VastaaPoista
 9. oon kuunnellu noita samoja biisejä just tovi sitte, ennen ku luin postaukses,mahtavan outo sattuma ! Muutenki voin tosi hyvin samaistuu sun ajatukiin tässä postauksessa, oot vaan mahtava kirjottaja ja muutenki tää blogi on <3

  VastaaPoista
 10. Sulla on maailman ihanimmat hiukset!Ja rakastan sun blogia <3 Mistä oot ostanu ton harmaan paidan ? :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi : No siis, joskus pienenä laskin pulkalla sellasta isoa leikkilentokone juttua päin ja mun hampaat osu siihen:/ :D ja siitä mä luulisin että se on tullu, tai sitte ku oon kaatunu monesti ku oon ollu pieni :D

  Anonyymi : haha joo :D :) jep ! kiitos paljon <3

  Anonyymi : Kiitos ! :) hyvä kun tykkäät ! En itseasiassa tiiä mistä se on ostettu koska se on mun äitin :D :)

  VastaaPoista
 12. ihana lukee tommosta tekstii ku voi samaistuu:-) noi biisit on tosi koskettavii ja ihan huippuja noi sanat, oiskivaa jos laittaisit jatkossaki lisää tommostii biisei!!;) ja sun hiukset!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.