keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

All about us

IMG_5194
IMG_5199
IMG_5201
IMG_5204
Heeyy !

Tässä olis tällänen postaus jossa vähän näytän teille miten oon noita paitoja ja kangaskasseja tehny. Ja sitten vähän kuvia kuviksesta ! En jaksa kauheesti tänään kirjotella.. Ja oon vähän pahalla päällä joten en jaksa oikeesti nyt yhtään. Valitettavasti oon tosi tylsällä tuulella tänään, ja muutenki huumori on nollilla. Mut siis oli kiva päivä kumminki vaikka nyt tällä hetkellä on tosi ärsyttävä fiilis.. Koulussa oli uintia ( Ja nyt kaikki kirkuu et hyi hitto koulun uintii aaa !!) mut mä tykkään ihan sikana uinnista, se on nii mukavaa ! Ja oon sillai ihan ookoo hyvä siinä mut tykkään hirveesti sukellella ja tällästä. Ainut huono on se ku oon kloorille allerginen, sit sen jälkeen alkaa aivastelu, kurkun aristaminen, nenän vuotaminen.. yms. Mut loppujen lopuks ihan ookoo päivä. Noita kangaskasseja sain tehtyä 5, joista yks on myyty ja yhden pidän itelläni joten jos joku haluaa ostaa ton vihreän jossa on pilvi, tai valkosen jossa on pilvi tai valkosen jossa on lintu.
IMG_5210
IMG_5211
IMG_5212

This is how i do it 
IMG_5213
Plane valkonen kangaskassi, ja sen sisälle laitetaan sellanen pahvi jotta se maali ei tule läpi paidasta ja että se maali tulee kankaalle siististi. 
IMG_5214 
Kangaskassin päälle laitetaan seula johon on mun kuvio laitettu. En osaa alkaa selittään miten toi kuvio siihen laitetaan koska se on niin monimutkanen prosessi ja muutenki en tiiä kaikkia termejä etc. 
IMG_5215 
IMG_5216
Seulan päälle laitetaan maalia jolla värillä haluat että kuvio tulee. 
IMG_5219
Maalia vedetään edestakaisin pari kertaa, jotta maali menee kunnolla kaikkiin kohtiin kuviosta. 
IMG_5222 
tadaa valmis !

with love
Juuli 

maanantai 28. maaliskuuta 2011

My first kiss went a little like this

IMG_5175
IMG_5176
IMG_5181
MOI TAAS ! Tajusin et oon aika huono kirjtotamaan blogiin viikonloppusin. Mun tekosyynä käytän sitä etten kerkee, ja joskus oon vaa yksikertaisesti niin laiska. Tänään oli taas yks hyvittava maanatai koska olin niin väsyny. En vaa saanu viime yönä unta ....Ja nyt mua väsyttää ihan sairaasti ! En oikee tiiä miks mut sillon ku oon väsyny mulla on paljon inspiraatiota. Ehkä koska oon puoliks unessa koko ajan.. Vähän sellanen olo että olisin hereillä mut silti en olis hereillä. ( ihan hiton hyvin selitetty ) Että mä oon paikalla mut henkisesti oon jossai muualla, tai sit mun aivot vaan yksinkertaisesti ei jaksa keskittyä mihinkään. Tän takia oon kuunnellu koko päivän kuulokkeilla musiikkia mahdollisimman kovalla jotta pysyisin hereillä ! Välillä mulla on sellanen olo et,"voi nyt voisin nukahtaa tähän asentoon just nyt" ja ei tee mieli liikkuu yhtään mihinkään. Nytkään en oikee jaksa keskittyä tähän kirjottamiseen, ja jotenki kirjotan vähän mitä sattuu. Mun päässä pyörii koko ajan et " mitä mä selitän, mitä tapahtuu " :DD En vaa kestä ku naurattaa niin paljon. Ja en voi puhuu kenenkään kanssa yhtään vakavasti ilman et alan nauraan jollekki yhelle sanalle esimerkiksi " käsittämätöntä ". Siis saanko kysyä että miitäää ? Nyt hereille juuli. hahah.. Vitsi ehkä heitän vaa teille kaikkii hyvii biisei jota oon koko päivän aikana popittanu ! ja sit pari tollast kuvaa jota jaksoin tänää ottaa ku oon nii aktiivinen ja kaikkee. ( Niin olen )
IMG_5184
IMG_5190
IMG_5179
IMG_5173
IMG_5183

Biisejä :

E.T. - Katy Perry ft. Kanye West 

Take over control - Afrojack ft. Eva Simons 

This is the night -Guru Josh project 

Chica Bomb ( females only ) 


En jaksakkaa enempää pistää noita biisejä, mutta niitä olis paljon haha :D
Noni siinä kaikki moikka ihanat ! :)

with love
Juuli 

torstai 24. maaliskuuta 2011

Äkkiä piiloon, se tulee tänne !

Stromae- House'llelujah ( klaas mix ) 
Don't stop the party - Black Eyed Peas
IMG_5006
IMG_5007
IMG_5008
Hola !
Tällästä jännää tylsää sitten tänään :) Eli ei kummosempaa.. Koulun jälkeen mentiin omppuun katteleen kaikkea, ja löytykin sieltä korvikset ja käsikoru ! Voi vitsi ku ei tuu nyt mitää tekstiä.. AA joo nii tosta tai noista paidoista piti sanoa se että jos joitain kiinnostaa saada paidalle tollanen paper planes kuvio tai noi linnut, nii voi pistää mulle vaikka Paper Planessin facebook sivulle viestin että haluat sellasen. Tai toinen yksinkertanen tapa olis lähettää mulle sähköpostia osotteeseen paper-planes@hotmail.fi ! Jos teitä kiinnostaa muistakaa pistää teijän vaatekoko, minkälaisen(t-paita, pitkä hihanen.. ), minkä värisen, tai muuta tietoa esim haluatte kuvan taakse eteen yms. :) Nii että näin ens viikolla meen siis kuvikseen ja noi on luultavasti edelleen tallella noi mun kuviot niin voin pistää niitä sitten tulemaan niille joita kiinnostaa. Pyydän näistä paidoista about 10-20 euroa. (plus postikulut).. Voin myös laittaa kangaskassille kuvion jos joku haluaan :) Näin siis ! Ilmoitelkaa kiinnostuneet !

IMG_5014
IMG_5018
IMG_5020
IMG_5021
IMG_5022
IMG_5025
IMG_5047
IMG_5052
IMG_5054
IMG_5042
IMG_5063
IMG_5064
IMG_5065
IMG_5066
Tässä olis se toinen kuvio jonka voin sitte painattaa sellaselle joka sen haluaa :) ( maksua vastaan siis) lukekaa se teksti jos ette oo sitä lukenu :) heha.. Nii ja siis itse olen ton paidan " tehny " .. leikkasin ite XL kokosesta paidasta ja ompelija teki saumat paitsi ton alimman sauman.. jonka mä ite varmaan jossain vaiheessa ompelen siistiksi :) Nii ja jos jollekki jäi epäselväks, nii oon ite piirtäny noi kuviot ja ite ne painanu tohon paitaan maalilla :)

with love 
Juuli 


keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

nahkatakkinen tyttö

IMG_4899
IMG_4897
Heeyy !
No mitäs tässä.. en mä minnekkään oo kadonnut, vähän ollu innostus nollilla vain. Kamera on visusti pysyny mun huoneen pöydällä, ilman akkua. No nyt tänään sitten jaksoin sen raahata kouluun, ja painoi aikalailla laukun pohjalla. Mutta tuli sitä käytettyä tossa koulun jälkeen jaksettiin Kaisan kanssa vähän kuvailla ja sellasta. Mun ihanaa farkku asua ei huomaa kunnolla kun mulla on toi H&M neule siinä tiellä, mutta siis noi housut ylettyy vähän rintojen alapuolelle. Noi housut on kyllä omasta mielestä ainakin ihan sairaan makeet, en vaan oo niitä hirveesti käyttäny. Tossa syksyllä kävin kaventamassa housun lahkeet koska ne oli sellaset makeet retro leveät.. Ja en niistä NIIN paljon sillon tykänny. Mut nyt kyllä lupaan alkaa käyttää noita enemmän koska noi on kyl kivat hehe ! Huhhuh, ja hassua vaikka nyt hetkeksi kaikki kokeet on ohi silti tuntuu että kiirettä pitää.. Pitäis niitä kangaskassejaki jooo... Niin siis mihin mun aika menee. Facebookkiinko ? eikai nyt sentään.. haha .. tai toivottavasti ei. GLEE se vie aikaa :) Oon kyllä ihan koukussa !.. Harvoin jään mihinkään sarjaan näin koukkuun. Kiitti Kaisa :D Mutta juu sellasta. Koulun jälkeen mentiin siis Kaisan kanssa perinteisesti tapiolaan, ruoka ostoksille ja siitä sitten WeeGeelle syömään ja hengailemaan. Sain kuviksessa tehtyä kaks paitaa josta otan teille varmaankin huomenna kuvan :) ! Ne on kyl ihan super hienoja ! Voisin parille niitä heittää ( maksusta) kun ne mun kuviot on vielä siellä tallella ! Hohhoh.. Mut loppujen lopuks haluisin sanoa että, mä olen hyvin hyvin tyytyväinen ja iloinen mun elämään tällä hetkellä ! Varsinki ku kirjotan tätä tekstiä ja kuuntelen M.I.A - Paper Planes.. Mul tulee vaa nii uskomattoman hyvä fiilis..
IMG_4924
IMG_4906
Heha hannes pääs mun blogiin ku nähtiin se Kaisan kanssa tossa matkalla tapiolaan.. hah sulopoika, eikös ? Ihanasti sano että ota kuva niin pääsen sun blogiin haha :D näin mä siis tein
IMG_4961
SAIN nää aivan IHANAT RayBanit mammalta tuljaiseks Wienin matkalta ! Ne on ihanat ja oon ihan rakastunu ! Ennen ajattelin ettei noi oo ees nii kivat mut oikeesti ne on IHANAT :) ah kiitos mamma !
IMG_4954
IMG_4953
IMG_4962
IMG_4973
IMG_4937
IMG_4938
IMG_4944
IMG_4967
IMG_4951
IMG_4958IMG_4966
IMG_4963
Housut Guess, neule H&M, kengät ASH, takki H&M. 

haha hyi nyt tajusin just et noita kuvia musta on aika paljon.. mut innostuttiin kaisan kaa kuvailee tollasii haha ! No mut siitä huolimatta enjoy ! :)

with love 
Juuli