keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Love me or hate me, its still an obsession.

IMG_4783
IMG_4806
Ostin ekaa kertaa ittelleni kuivashamppoota, toi ei oikeen toimi mut ajattelin jos joku osais suositella jotain hyvää ? Sit kokeilin kans tota itseruskettavaa, eikä toimi mulle juuri ollenkaan. Eli edelleen lempparina toimii se nivea.
IMG_4782
IMG_4780
IMG_4807
IMG_4803
IMG_4805
IMG_4801
Tässä on mun vanhojentanssi kengät, oli ehkä turhan kalliit(79€) mutta mitäpä Vagabondilta voi olettaa.. MUTTA kyllä on sen arvoiset, nää kengät on nimittäin tosi hyvät jalassa, ja mukavat. Eikä sillä ulkonäöllä ole niin väliä kun ne on kuitenkin mekon alla. JA näitähän voi käyttää sitten muutenkin kuin tansseissa.
IMG_4802
Tossa näkyy vähän mun vanhojentanssi mekosta, en viittiny laittaa kuvaa jossa se näkyy kokonaan haluun et se pysyy vähän jännityksenä vielä ! muttaaa rakastan sitä ah <3
IMG_4815
IMG_4790
IMG_4788

HEYYAAH ! täällä minä taas. HAh ootteko huomannu et sanon nykyään tosi usein noin ? .. Mulla on ollu ihan outo päivä, aamulla olin ihmeen hyvällä tuulella. Kerkesin tehä kaiken hienosti ja söin äitin kanssa aamupalan. Tänään alko uus jakso ja joka tunnilla on ollut joku kaveri, joka on kivaa. Nauroin tosi paljon enkä tiiä mistä syystä olin niin hyvällä tuulella. Mutta kun olin lähdössä kotiin, myöhästyin bussista. TAI NO juoksin siihen bussiin ja niinku kaikki pendeja(kusipää)bussikuskit nykyään tekee, ne odottaa just sen hetken et pääset bussin eteen, painaa kaasua ja lähtee eikä edes kato. JA pahimmassa tapauksessa kattoo ja hymyilee kettuilevasti. Sen jälkeen alko painaa pahamieli, ja vielä cherry on top sain niin ihania kommentteja blogiin ja formiin. MUTTA eipä se kuulkaas mitään nimittäin, mulla on mahtava päivä tänään. Anna on matkalla tänne ja syödään vähän, ja sitten suunta kohti kuvista. Sen jälkeen pääsen Annalle yöks ja nääin. Joten hyvä päivä ! Nää ylläolevat kuvat on tältä viikolta, otettu vähän millon sattuu.
heido !

with love
Juuli 

44 kommenttia:

  1. oij oon kattonu noit kenkii ain rakkaudel kaupanhyllyl ja oon vähä kateelline ku sä sait ne :P ja mekkos näyttää myös ihanalta :)

    VastaaPoista
  2. Mul on kans noi kengät mustan ja ne on tosi hyvät jalas!:)

    VastaaPoista
  3. tosi kivalt näyttää toi sun mekkos ! :) ainaki tosta kuvasta päätellen :D

    VastaaPoista
  4. ihana blogi ! ♥

    www.nnepaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Oot mieletön, en malta oottaa että nään kuvias sun wanhoista ja mekosta! :-)

    VastaaPoista
  6. ihanat noi kengät ja vitsi toi mekko näyttää unelmalta!

    VastaaPoista
  7. sun huone on niin organized ja clean näkönen! so jealous!! :)

    VastaaPoista
  8. tigin kuivashampoo on tosi hyvää! semmone mustapullo mis on vihree korkki! voin vaan suositella:-)

    VastaaPoista
  9. olet todella todella nätti ((:

    VastaaPoista
  10. Klippoteketin kuivashampoo on aineki itteni mielest hyvää ja toimii.. hiusten rasvasuus ja likasuus aineki lähtee huomattavast:-)

    VastaaPoista
  11. KATO SAMI HEDBERGIN BUSSIKUSKIT!!! PLIIS KATSO

    VastaaPoista
  12. OMGGGG oot megakaunis ja sun huone on iha megaihana ja mekkoki on iha megaihanaaaaaaa en kestäää :33

    VastaaPoista
  13. Mekko näyttää hyvältä! Ootan ihan sairaasti, että näkee täällä kuvan tosta kokonaan sun päällä, meinaa toi sävy sopii sulle tosi hyvin! :)
    http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    VastaaPoista
  14. Hei mist toi ihana korupuu on??

    VastaaPoista
  15. toi näyttää ihanalta toi sun mekko ! cant wait että nään sen kokonaisuudessaan! (-:

    VastaaPoista
  16. voi että ku oot niin kaunis! (:

    VastaaPoista
  17. Rakastuin noihi kenkiin! Onks noi ton 80euron arvoset sun mielestä, että on tosi hyvät jalassa eikä hierrä? Vois ostaa noi kevääks just jos kävelee pitkiiki matkoi jotenki tosi nätit:)
    Ja ootko Nicon parina vanhoissa vai onko jo omat tanssit? Tsemppii:) ps. tykkään paljon sun blogista!
    http://riikkar-onegirlintheworld.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Herbinan kuivashampoo on hyvää : ) toiminu ainaki mulla! taitaa olla vieläpä halvinta noista marketintuotteista. ehkä iltaa kohden alkaa olla vähän tahmee mutta sitten ehtiikin jo suihkuun : )

    VastaaPoista
  19. Olipa muksa postaus :> Mulla toimii ainakin Klippoteketin (halpaa ku mikä!) ja Tigin kuivashampoot! Esim svartskoffin (en jaksa miettiä miten se kirjoitetaan, toivottavasti tajuat tuosta :D) kuivashampoo on tosi huonoa, sama kuin suihkisi pelkkää ilmaa päähän.
    Niin juu ja noita molempia saa esimerkiks Sokokselta!

    VastaaPoista
  20. Klippotekin kuivashampoo on ainakin hyvää (:

    VastaaPoista
  21. mistä liikkeest toi vaatetangon kuva on, ihanii vaatteit!!! :)

    VastaaPoista
  22. mistä noi töppöset on tokavikassa kuvassa? :) sika söpöt

    VastaaPoista
  23. toi mekko näyttää tosi ihanalta!:)

    VastaaPoista
  24. sulla on tooosi ihana huone ja oot tosi nätti !:) ooon niin kade tolle tietokone näytölle ja tolle huoneelle !!:):)

    VastaaPoista
  25. Tanssitko sie vanhojen tanssit ykkösellä vai oonko koko ajan ajatellu väärin, että et ookkaan ykkösellä vaan kakkosella :D

    VastaaPoista
  26. jos jotain hyvää kuivashampoota haluut kokeilla niin kokeile sitä klippoteketin pinkkiä :-)

    VastaaPoista
  27. schwarzkopfin got2b rockin it kuivashampoo on ihan huippuhyvä. tai mulla se toimii ainaki ihan moiteettomasti, ja tuoksuu kans tosi kivalta:)

    VastaaPoista
  28. Oot niin kaunis! Ja toi mekko näyttää upeelta :)

    VastaaPoista
  29. Itellä ollu tota kuivashamppoota nyt pari kertaa, ja todellakin toiminu ja pelastanu päiviä (: Voi riippua hiuksista, mut tost jäi vaaleaa hiuksiin, ja itellä tummat.

    aboutmeroosa.blogspot.com

    VastaaPoista
  30. mikä on nicon blogi ?

    VastaaPoista
  31. oiii toi mekko näyttää tosi ihanalt!!

    VastaaPoista
  32. hihiiiii can't wait to see kuvii vanhojentansseist!!! oot ihana sweetie <3 ja älä välitä tyhmistä kommenteista niitä tulee aina kaikille-.-'

    love kaisa

    VastaaPoista
  33. oi vitsi toi sun mekko on gorgeous!

    VastaaPoista
  34. heii mietn aiot laittaa hiukset wanhoihin? :)

    VastaaPoista
  35. kicksistä saa tosi hyvää Batiste Dry Shampoota mikä mulla ainaki toiminu kaikista parhaiten , ja oon muuten kokeillu tosi monia eri .Siit on eri tuoksu vaihtoehtojaki, ite tykkään siit cocout&exotic tropicalista. Itelläki on tummat hiukset mutku vähän hankaaa tai harjaa hiuksii ni ei siihen jää mitään vaaleeta . Kaverien vaaleisiin hiuksiin toi käy kuulemma vielä paremmin, vaik mulla tuntuu auttavan jo ku paras mahollinen. ja se maksaaki vaan joku 7 e ! :)

    VastaaPoista
  36. mitä sun vanhemmat tekee työkseen?

    VastaaPoista
  37. hui miten jaksat tanssia noilla kengillä :D Ite en varmaan tanssi vanhoja (oon ykkösellä) mutta jos tanssisin niin laittaisin vaan jotku hyvin jalassa pysyvät matalapohjaset :D Mutta tuleehan tollasista kengistä sitä juhlantuntuaki :)

    VastaaPoista
  38. oiii näyttää tosi hyvältä, mitä nyt tosta näkyy! oot varmaan sairaan kaunis sillä! :)))

    VastaaPoista
  39. Oi että sun mekkos näyttää ihanalta!!! ja sinä tietty myös =) voisitko sä tehä kysymys postauksen? tai jos oot jo tehny niitä aikasemmi nii linkkaa =) mut hei sitte vielä toinen postaus ehdotus olis sellanen et esittelisit teidän taloa vähä paremmin ja jotain sun lemppareita sieltä, teil on niin ihanan näkönen talo :) jatka samaan malliin sun blogis on ihan huippu! <3

    VastaaPoista
  40. http://www.google.fi/imgres?q=kuivashampoo&um=1&hl=fi&sa=X&biw=1278&bih=634&tbm=isch&tbnid=fsHLSTfJvgA9QM:&imgrefurl=http://ajastaika.com/2010/10/kuivashampoo-hakusessa/&docid=oZmfigWP7A7WkM&imgurl=http://www.ajastaika.com/img/2010/20101003_fr-puuteri.jpg&w=500&h=332&ei=9Sg2T43TBu6N4gTg68zMDA&zoom=1&iact=rc&dur=294&sig=108146523296242064735&page=1&tbnh=118&tbnw=178&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=103&ty=83 <-- toin on hyvä kuivashampoo :)!

    VastaaPoista
  41. iiiihanat noi kengät ja toi mekon väri! :--)

    VastaaPoista
  42. missä liikkeessä noi kuvat tossa välissä on otettu?

    VastaaPoista
  43. hei toi sun mekko on näin pienenkin sneakpeekin perusteella IHANA mutta haluisin vaan tiedustella, että mistä oot tollasen löytäny? :) aloitko katella miten aikasin noita mekkoja? nimittäin mulla on aika samantyyppinen mekkovisio itelläni kun ens vuonna tanssin ja ajattelin ihan mielenkiinnosta kysyä kun toi näyttää täydelliseltä:)

    VastaaPoista
  44. toi mekko näyttää iha hirveen upeelta tos wanhoje postaukses! mistä löysit?

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.