maanantai 13. helmikuuta 2012

Santa Fe, Enjan synttäri illallinen

IMG_4816
IMG_4820
IMG_4819
IMG_4822
IMG_4833
IMG_4824
Tein tälläsen pikku kortin Enjalle, ja paketin sisällä oli hopeinen koru ja karkkia!
IMG_4857
synttäri sankari, Enja
IMG_4823
IMG_4852
Fajitas

IMG_4831
IMG_4830
Jassu hassu !!
IMG_4849
OOH nachoos, ihanaa hyvää ja aivan mahtavaa ! Nachojen fanit, suosittelen lämpimästi !
IMG_4837
Ihana Enja ja Ihana Pepsi !!
IMG_4876
IMG_4894
Tehtiin tällänen ylläri Enjalle, käytiin tarjoilijalta pyytämässä jos kokki vois kirjottaa jälkkäri lautaseen HBD( happy birthday) ! Ja Enja oli ihan yllättyny vaikka aika näkyvästi kävinkin tarjoilijalta kysymässä haha :) mutta kiva ylläri varmasti ainakin enja tykkäs !
IMG_4871

IMG_4908
Me tytöt
IMG_4879
IMG_4906
Moikka moi !
En viikonloppuna kerennyt näitä postailla, mutta nyt tulee siis perjantailta tyttöjen ilta kun juhlittiin Enjan synttäreitä joka varmaan on tullut jo selväksi.. haha huomasin että hoen samaa aika paljon.. hups. Mutta kuitenkin oli ihanaa, ja kivaa nähdä kaikkia pitkästä aikaa, juttua riitti vaikka kuinka paljon. Haluaisin tälläsiä iltoja enemmän kuin enintään kerran kuukaudessa. Ennen oli tottunut näkemään näitä tyttöjä joka päivä.. mutta sellasta kai se on kun kaikki kuljemme omia polkujamme. Kuitenkin ihana nähdä !
Santa Fe oli taas yhtä täynnä kun aina, ja tällä kertaa he todistivat ainakin mulle, että MIKSI ? söin varmasti elämän parhaan annoksen nachoja jossa oli kaikkea mahdollista sörsseliä ! Annos oli kuitenkin niin iso että saatoin jakaa muillekkin. Eli siis jonotuksen arvoinen ruoka, sekä jälkiruoka jumalallinen mud cake !!
Asiasta toiseen, nyt alkaa pian vanhojentanssi kuumotukset, tai no ne on ollu jo niinkuin olette parista postauksesta huomanneet. IHAN kohta on suuripäivä kun pitää kävellä kaikkien vanhempien ja tuttujen ja ystävien eteen tanssimaan, TANSSIA JOTA EN OSAA.. XD ei.. no mutta niinkuin aikasemmin sanoin motto on siis " Smile and no one will notice". Sillä mennään, ja ensi vuonna osaan sitten paremmin! Nicokin sai vasta hankittua frakin onnekas, ei meinannu löytyä. Nyt on siis kaikki kondiksessa paitsi tanssi ja sellasta.. heh.
Mietin mitä laittaisin jatkoille päälle, ja tuntuu siltä ettei mitään oo tuolla kaapissa. Ja kaikki muut sanoo että vois viedä kaikki mun vaatteet mutta omasta mielestä sieltä ei tunnu löytyvän YHTÄÄN mitään. nyyh. Mutta kyllä se siitä !

with love
Juuli 



20 kommenttia:

  1. voi kyllä pitäis olla enemmmän tälläsii! love you guys soo much<3

    VastaaPoista
  2. Mistä se sun vanhojen mekko on ostettu ? :o

    VastaaPoista
  3. Eiks sul oo Nicon synttäreiltä mitään kuvia ? (:

    VastaaPoista
  4. Ootko sä menossa Kaitaan / Nicon koulun jatkoille?

    VastaaPoista
  5. Oi, ku ootte kaikki niin kauniita! :)

    VastaaPoista
  6. voih näitä iltoja on kyllä ikävä <3 my favorite girls!

    VastaaPoista
  7. Hehe oli super kiva ilta!! :) love you guys <bigheart3
    Mut juuli seriously, sanoin etten halunnu mun kuvii ku en tykänny noist yhtää, nii ainaki toi mun naama kuva poiisss, me no likey :((

    VastaaPoista
  8. ihania kuvia taas ja kiva toi hbd - idea:)!

    VastaaPoista
  9. miten oot saanu laitettuu/muokattuu tonne sivuun noi facebook linkit ym? :)

    VastaaPoista
  10. Ite ku söin tota mud cakee viimeks santa fessä, se oli semmosta pahaa kaupan kovaa kakkua, kaukana mutakakusta! Mut näyttää olleen kivaa, onnea vanhoihin ja NAAAAAAAAAAM NOI NACHOT! :D

    VastaaPoista
  11. vooi, onko enja tehny sen kulmille jotain? :o se oli ennen niin luonnollisen näkönen

    VastaaPoista
  12. juuuulii, postailisit useemmin <3 xx

    http://fannieriikka.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. oli fun ilta ja love you girls<3 ja toi yks anonyymi hahahaa mun kulmat on kyllä iha luonnolliset pikkasen pistän kulmakynää vaa niihin koloihin enkä jaksa nyppii niit koskaa :DD

    VastaaPoista
  14. Kirjotat kyllä aina niin suloisesti :D Oot symppis. Ja huippuja vanhoja, nauti ja pidä hauskaa!!

    VastaaPoista
  15. Herranen aika oot niin kaunis ja noi hiukset !!!Ja pakko sanoo, näin sut siel vanhhois ja sul oli hienoin asukokonaisuus kaikista ! se mekko+meikit ja luonnollisen ( ei liian ylilaitetun näköset!!) hiukset oli viel loppusilaus ! olit tosi tyylikäs ja tää sun blogis on hieno ! ja vaik ei tunneta, nii toivottavasti ei haittaa et aina lueskelen tätä xd vaikutat niin kivalta ihmiseltä !! (ps en tiiä tunnetko mut näytät ihan Haley Reinhaltilt American idolist :Oo)

    VastaaPoista
  16. olin eilen tylyssä kattomas wanhoja ja taisin bongata sutkin sieltä :-D

    VastaaPoista
  17. onko enjalla blogia? :]

    VastaaPoista
  18. hitsi miten kauniita te kaikki ootte! :-)

    VastaaPoista
  19. Jos enjaa pelottaa bloggauksen negat.puolet, niin sehän vois laittaa kommentoinnin vain profiilillisille (ei anonyymeille ollenkaan) ja kommentinvalvonnan päälle :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.