lauantai 14. huhtikuuta 2012

Video


hieno still kuva.. HHA mut tässä on video. apuva
Valokuva 245
Valokuva 244

Heeyo tossa olis teille videota jota on niin paljon pyydetty nyt lähi aikoina. Pyydän nätisti ettette arvostele mun jäisyyttä, haha tai varsinkaan juttuja. Videolla ei pysty olla kuitenkaan täysin aito oma itsensä, ainakin minä henk.koht jännitän edelleen videolla esiintymistä. MUTTA toivottavasti se ei näy videolta haha :)
Enjoy! ps. Anteeks jos video lagittaa välillä must tuntuu että mun kone ei oikeen enään tykkää musta koska tää pursuaa kuvia ja videoita.. So bear with me on this.
with love
Juuli  

32 kommenttia:

 1. I don't understand a word but good lord - it sounds amazing! :)
  and you are just incredibly beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha thanks :) Your amazing to say that !!

   Poista
 2. ihana video! Rupesin nauraaä ääneen tolle, että " puhun yksinään" hahah :)

  VastaaPoista
 3. just kiva video! itelleni eile kävi sillee et oltii iha köksän tunnil, ja aukasin tonnikala purkkii ni se ihme pidike irtos siitä, ja sit miu käsi viils siihe tonnikala purkin reunaa ja nyt on käes sellane pien mut syvä haava :D eli todellaki uskon perjantai 13 päivään!

  VastaaPoista
 4. Hei Juuli, oot ihana tos videol :) Varmaa outoo just puhuu yksin omas huonees :D eikä sun "jännittämist" huomannu yhtää! hyvä hyvä! Hei toivoisin et tekisit päivitetyn meikkipostauksen, muistelisin että oot tehny joskus aikasemmin mutta uus ois kiva! Varsinki sun kulmat on tosi hyvin huolitellut ja iho! Sellasta, jopas innostuin raapustelee tekstiä, hyvää kevättä sinne lemppari bloggarille! :)

  VastaaPoista
 5. ei hitsi oot söpö ja ihana tos videol!! :-D

  VastaaPoista
 6. onko sulla pidennykset?

  VastaaPoista
 7. Voiiiii, vaikutat just ihanalta tollaselta höpsöltä :) eikä musta ainaka näkyny kummemmin et oisit jännitäny :)

  VastaaPoista
 8. kuinka pitkä oot? ootko koskaan ajatellu mitään mallin juttuja tai muuta vastaavaa, oot niin kaunis, hoikka ja tommonen ööööö kuvauksellinen?:) RAKASTAN SUN HIUKSIA!

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva video, tätä oli kiva kattoa! (:

  VastaaPoista
 10. eikä ! mul on on ihan erilaiset kokemukset tuosta kielten osaamisesta. esim. tulin ite just toissapäivänä espanjasta, olin torreviejassa (malagasta sitä rannikkoo vähä ylemmäs) ja barcelonassa, ja kyl ihmiset osaa olla vittumaisii jos ei osaa täydellistä espanjaa. kukaan ei osaa englantia, eikä varsinkaan ne joiden olettais osaavan. sit jos yrittää selvittää asiaansa huonolla espanjalla jossai viranomaisten tai asiakaspalvelutehtävissä olevien kanssa, nii ei ne ees kuuntele, ku huitoo vaa ja sanoo etteivät ymmärrä. :D tavalliset kadulla vastaan tulevat ihmiset on kyllä tosi ihania ja auttavaisia, vaikka eivät ihan ymmärtäisikään kaikkea mitä niille koittaa selittää.

  ja musta taas just päinvastoin suomessa ollaa nii innoissaa jos joku uus vaihtari tai ulkomaalainen oppii jonkun "tosi tärkeän suomen kielen sanan" :D esim. barcelonassa yhessä baarissa opetettii kippis ja kalja muutamalle espanjalaiselle ja oltii iha fiileissä :D

  ihana video, oot söppä ! :)

  VastaaPoista
 11. Tää video oli tosi mukavaa katottavaa :) Oot kaunis ja mun mielestä toi meni ihan luontevastikin!

  ♥: veeraxblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. wauu oot niiin kaunis! tosi kiva toi video kans heh

  VastaaPoista
 13. mää ainaki uskon perjantai 13 päivään! viime perjantai 13 pvänä multa varastettiin laukku, jonka sisällä oli tietenki lompakko ja kaikki rahat :))))) lompakko löyty rikkinäisenä ja tyhjänä poliisiaseman löytötavaratoimistosta, mutta laukku vaihto omistajaa :(
  Sulla on tosi kiva blogi ja rakastan sun hiuksia!! :)

  VastaaPoista
 14. Apua oot ihan sairaan kaunis!!! ja tää videopostaus on ihan superkiva sun pitäis tehä näit enemmän :))

  VastaaPoista
 15. sulla on ihana ääni :)

  VastaaPoista
 16. millä värillä sä oot värjännyt sun hiukset?:-) oot kaunis!!

  VastaaPoista
 17. Mun oli pakko tulla sanomaan, että olin ite espanjassa Barcelonassa kielikurssilla 3viikkoo ja se oli aivan mahtava kokemus! Oltiin kaverin kanssa luettu sitä kieltä sillon 2 vuotta eli ei osattu paljon mitään ja kun meidän perhe puhu vaan espanjaa niin siinä oppi kyllä tosi paljon kolmen viikon aikana. Nyt oon lähdössä vaihtoon Espanjaan ens vuodeks ja odotan sitä innolla. Espanjalainen kulttuuri on niin erilaista, kun suomessa esim ne syö ruoan vasta 11 illalla, mikä oli aika hirveetä suomalaiselle ja sielä ei puhuta melki ollenkaan englantia mikä oli välillä vähän ongelma, mutta toisaalta oppii paremmin espanjaa kun joutuu käyttämään vaan sitä kieltä :-)

  VastaaPoista
 18. Mun oli pakko tulla sanomaan, että olin ite espanjassa Barcelonassa kielikurssilla 3viikkoo ja se oli aivan mahtava kokemus! Oltiin kaverin kanssa luettu sitä kieltä sillon 2 vuotta eli ei osattu paljon mitään ja kun meidän perhe puhu vaan espanjaa niin siinä oppi kyllä tosi paljon kolmen viikon aikana. Nyt oon lähdössä vaihtoon Espanjaan ens vuodeks ja odotan sitä innolla. Espanjalainen kulttuuri on niin erilaista, kun suomessa esim ne syö ruoan vasta 11 illalla, mikä oli aika hirveetä suomalaiselle ja sielä ei puhuta melki ollenkaan englantia mikä oli välillä vähän ongelma, mutta toisaalta oppii paremmin espanjaa kun joutuu käyttämään vaan sitä kieltä :-)

  VastaaPoista
 19. EIkä, ku oot niin kaunis ♥ Ja ihana video (:

  VastaaPoista
 20. !! tykkään sun äänestä ihan tajuttomasti! tää video oli muutenki aivan superkiva, nauroin noille 'puhun iteksee' jutuille :) useammin tällasia, oot tosi luonteva näissä :)

  VastaaPoista
 21. Oot ihan mielettömän kaunis! Vauu oikeesti ja toi sun tukkas on upee.. Susta tulee mieleen joku egyptiläinen jumalatar tai jotain vastaavaa - älä kysy miks :D sulla on semmoset ihanat keijukaisen kasvot. im so jealous

  VastaaPoista
 22. voisitteko tehä nicon kanssa yhteis videon joskus?:)

  VastaaPoista
 23. uii vitsi kiva nähä sua video :))) tuutte enjan kans??? MÄ NIIN TUUN MOIKKAA SIT TEITÄ!!!! :)) millo tuutte tarkalleen :) jeejeee ja hei toi video oli just hyvä. et vaikuttanu niin jännittyneeltä :) enemmä vaa ;) terkkui kaikille sinne!! :)<3

  VastaaPoista
 24. ihana video susta! :) oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 25. Sä oot niin kaunis! Mut tosi kiva oli nähä susta videoo, ja et sinä näyttäny ees jännityneeltä! :-) Lisää vaan videoita!

  VastaaPoista
 26. HEI OHO ihan eri kuvan sai susta! jotenkin siis oot upean persoonnallinen ja aikuismainen! aw :)

  VastaaPoista
 27. WOU! Siis tosi hyvä videopostaus, tällasia näkee harvoin!! Ja oot ihan super kaunis! :)Ja sain ainaki tosi semmosen aikuismaisen kuvan, olin heti silleen voi ku ois kiva tutustuu!! :DD

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.