maanantai 17. joulukuuta 2012

Style is the dress of thoughts. -Philip Chesterfield

IMG_9576
IMG_9582
IMG_9593
IMG_9571
IMG_9570
IMG_9564
IMG_9565
ihana Elina!
IMG_9563
IMG_9558
Helsinki on jouluna ihana! Niin tunnelmallinen, kaikki värit ja valot. Ihmisetkin ovat monesti ihan hyvällä päällä jouluruuhkan keskellä, joskus kyllä on niitä jotka on ylistressaantuneita. Mutta huomaa, että paljon hymyä ja naurua on kaiken keskellä. Koulupäivä oli aika rankka, kahdeksasta neljään.. Mutta jaksoin silti mennä Helsinkiin tapaamaan Elinaa, oli tosi mukava iltapäivä. Käytiin vähän kiertelemässä kauppoja, ja ekaa kertaa mäkin pyörähdin Bik Bokissa! Onneks seuraan Ainoa instagramissa nii pääsen näkemään kaupan alennukset etukäteen hah. Juteltiin Ainon kanssa pitkät pätkät, ja kokeilin muutamat aika rohkeat mini mini topit.. ei tosiaan ehkä menneet just mun malliin niinku olisin toivonu hah! Mut kiva päivä, ja nyt suuntaan untenmaille!

ps. Miten kaikki bussit voi olla niin täynnä.. Tulin kotiin vasta 21 ja bussi oli ihan täynnä. Yleensä ketään ei oikeastaan liiku arkisin enään siihen aikaan.. ? Ehkä jouluostokset vie Helsinkiin? 

with love
Juuli 

16 kommenttia:

 1. oon kans huomannu et julkiset on ollu ihan täynnä viime viikkoina... taitaa johtuu lumest ja just sun mainitsemast jouluostosten hankinta! no minkäs sille voi... keväästä lähtien on kaikki taas niin paljon helpompaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onki! Nii joo totta lumiki tekee sen et ihmiset sekoilee liikentees mut jotkut on kans ylivarovaisii joka ei tietenkää oo aina huono asia! :)

   Poista
 2. I'm in love with your hair!
  Also love the jacket, where is it from? :)

  Sabrina

  VastaaPoista
 3. Just love your style!!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia, ja Helsinki on niin kaunis!


  hillalap.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. ku tuol ylhääl ja sivul on välillä noita mainoksii, ni saatko niist rahaa ku niit on tääl ?:)

  VastaaPoista
 6. mikä sun instagrammitunnus on?

  VastaaPoista
 7. mistä toi sun takki on ? :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.