tiistai 8. tammikuuta 2013

Marine jacket

IMG_0006
IMG_0005
IMG_0004
IMG_0014
Siinä olis lähikuvaa ripsistä, pisimmät on nyt 11mm ja lyhyimmät 9mm!
IMG_0019
IMG_0018
IMG_0021
IMG_0023
IMG_0026
IMG_0047
IMG_0035
IMG_0040
housut TopShop, takki äitin, kengät Bianco, laukku Primark, neule Bershka

Oon koukussa Gossip Girliin, täydellisesti. Ja mikä paremmaks ja helpommaks sen saamisen tekee on netflix, oon tosi ilonen, että hankittiin se. On niin mahtavaa uppoutua elämään joka on niin täydellinen (skandaaleista riippumatta) ja kaikki ne upeat vaatteet. Ah, oon ihan lumoutunut.
Tämän päiväisen inhottavan kelin takia, alettiin tyttöjen kanssa unelmoimaan matkasta jonnekkin lämpimään kesällä. Sen eteen pitäis kuitenkin tienata rahaa, ja hankkia uus työpaikka kesää varten ja ehkäpä vähän ennen kesää. Onks teillä mitään ideoita matkakohteista? sellasta halpaa, ja jossa on paljon nuoria, ranta ja shoppailu mahdollisuudet? 


With love
Juuli 

35 kommenttia:

  1. mitä gg tuotantokautta katot?:)

    VastaaPoista
  2. oon kuullu et kyproksen ayia napa ois tämmönen paikka =)

    http://laurabelieves.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Me oltiin kavereiden kans viime kesänä viikko Mallorcalla:) Otettii norwegianilt halvimmat lennot ja vuokrattii asunto. Asunto+lennot makso yhteensä about 400e:) Eli ei kovinkaa paljoo:D Siel oli tosi kivaa ja paljo nuorii, ihanii rantoi ja pääkaupungis paljo shoppailumahollisuuksii:) suosittelen tota!

    VastaaPoista
  4. Sulla on tosi kiva blogi :) ! Ja oot tosi nätti ja tekstit on mukavaa luettavaa !

    Voisitko käydä kattoon ja vaikka liittyä lukiaks :)

    http://mirajanika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. oon kuullu et bulgaria ois halpa ja et siel ois just paljon nuorii!

    VastaaPoista
  6. Oltiin kaverin kanssa 18 kesäisinä Sunny Beachilla ja ei voi kuin suositella sitä!! Elämäni paras viikko :) Lähdettiin heinäkuun puolessa välissä ja löydettiin matka äkkilähöistä n.350e hintaan. :)

    VastaaPoista
  7. mallorca! siellä on esim euroopan yks isoimmista "vaahto"disoista jossa on superpaljon porukkaa ja ihan hullu meno :D ja muutenki edullinen, paljon shoppailua, baareja ja upeet rannat! :)

    VastaaPoista
  8. You look very beautiful! :)
    Could you do video or post about your hair and make-up routine, that would be very nice! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. And do you know that your name in estonian means heinäkuu :)

      Poista
  9. Varmaan Bulgarian Sunny Beach tai Kyproksen Ayia Napa ovat ne perusvalinnat noille tarpeille:)

    VastaaPoista
  10. suosittelen todellaki bulgarian golden sandsii! oltii tyttöjen kaa viime kesänä siellä ja ah, siel oli todellakin KAIKKI mitä tän ikäset tytöt tarvii lomalta :D hotelli oli ihana, kultaset hiekkarannat aivan vieressä, rantakatu täynnä klubeja, joka ilta esim beachpartyt rannalla tai vaahtobileet, suurin osa turisteista vaan nuoria (jokunen eläkeläinen ja perhe oli toki myös joukkoon eksyny :D), hintataso aivan älyttömän halpaa, juominen aivan ku ilmasta (yleensä joka baarissa oli et maksa 1 saat 3 ja yhen drinkin hinta oli about 3e eli ei mikää älytön hinta jää..;D), silti kuitenkaan ei nähty yhtää liikaa mitää semmosta örveltämistä vaa suomessa todellaki kauheempaa! ja Varnan keskustassa, eli jonne on taksilla matkaa joku 15min (ei maksa paljoo), oli pari isoo ostoskeskusta josta löyty aivan kaikki berskha, pull&bear, zara, mango, pimkie KAIKKI mitä niitä nyt onkaan :D niin joo pitää vielä sanoa et oli aivan älyttömän puhdasta ku mitä vertaa johonki esim espanjaan tai kreikkaan :) joka paikka oikeen kiillotettu puhtaaks mikä oli kyl miellyttävää :) todellakin täydellinen matka ainakin meillä! hah pidin ihan niin hyvän myyntipuheen et pakko ehkä heti lähtä tytöille ehotteleen josko varattais uudestaan matka.. :D

    VastaaPoista
  11. Itsekkin oon aivan koukussa Gossip Girliin! Minulla on 2,3, 4. ja 5. kausi ja tuon vitoskauden parissa taitaa vierähtää muutamia tunteja seuraavina päivinä:D
    Sulla on tosi kiva blogi!:)
    -jenni

    VastaaPoista
  12. Ibiza, bulgaria, kypros!

    VastaaPoista
  13. harmi vaan et se gg loppu nyt :-( jatkoo kaipaisin :D

    VastaaPoista
  14. cyproksen aya navassa oon käyny. oli lämmin ja hauskaa! en muista, et miten ton rahan kanssa. hiukan halvempaa kun suomessa, muttei yhtä halpaa kuin espanjassa..

    VastaaPoista
  15. seurusteletko sää? :)

    VastaaPoista
  16. Suosittelen Rodosta! Aivan ihana :) niin täydellinen paikka. Paljon paljon nuoria, loistava baarikatu biletystä varten, komeita "poikia" eli nuoria miehiä heheh ja ihana ranta! On tuulinen ranta ja sitten toinen missä ei tuule melkein ollenkaan. Suht halpaa ja turvallista kulkea! Olen käynyt kahden kesän sisään 4 krt siellä enkä ikinä kyllästy :) ja kannattaa siis kavereiden kanssa ehdottomasti lähteä! Matkatkin ovat n. 200-250e luokkaa kesällä ja heinäkuun lopussa on paras aika lähteä joten ehtii myös tehdä töitä ennen sitä :)

    VastaaPoista
  17. malta, st julians :)

    VastaaPoista
  18. Ayia napa todellakin! :)

    VastaaPoista
  19. Mullaki on menossa hullut GG maratonit mut vaa viaplayn kautta, mut se on nii ihanaa vaa kattoo jakso toisensa jälkee:)!! Varsinki nyt ku oon sairaslomalla nii ei oo muuta parempaa

    VastaaPoista
  20. Bulgarian sunny beach on halpa kohde. Sinne ei oo kallista matkuataa, siellä on halpaa, aurinko varma, rantaa paljon , nuoria paljon... Suosittelen!

    VastaaPoista
  21. Oi sun tukka on vaan niin upea ! En kestä... :'D

    VastaaPoista
  22. Pakko sanoa, et oot kyl ihan älyttömän kaunis. Sä oot ihan täydellinen ja sun tyyli on ihana ja inspiroiva!(:

    VastaaPoista
  23. monet sanoo et agia napa mut ei siel mitkää kummoset shoppailu mestat oo, hulluu biletystä vaan :DD Ja maltan st. julians on tosiaan ihana paikka! tosi hyviä shoppailu paikkaa, kunnon biletystä ja aurinkoa :)

    VastaaPoista
  24. Sul on aivan täydelliset hiukset! Miten ja millä oikee teet noi kiharat vai onks sul luonnonkiharaa? Ja ihanat noit ripset kyl kans:)

    VastaaPoista
  25. Sunny beach, Bulgaria <3

    VastaaPoista
  26. mallorcaa! :) olin kaverin kanssa viikon magalufissa viime kesänä, tjäreborgilta otettiin äkkilähdöt. ikää kummallakin lähtiessä 18. ihan hullua biletystä, paljon nuoria (18-25v.), eritoten brittejä ja ruotsalaisia keskikesällä, loppukesästä sitten etelä-eurooppalaisia. Palmassa, eli saaren pääkaupungissa ihan suurkaupunkiin verrattavat shoppailumahdollisuudet, ostoskeskuksia jne. Magalufista menee sinne bussilla about 20min. ihan loistava paikka jos biletys/rentoutumis/shoppailulomaa kaipaa! Magalufissa yökerhoja ihan vierivieressä, BCM-klubilla maailman kuuluisimpia DJ:tä soittamassa, esim. meidän loman aikaan oli Example, Calvin Harris ja Fatboy slim. Saatavilla oli kans 20e klubipassi, eli viidelle klubille vapaa sisäänpääsy ja ilmainen baari koko illan. ja baarien sisäänheittäjien kanssa sai tehtyä ihan hyviä diilejä... eli helposti saattaa juhlinta lähteä lapasesta. :D
    suosittelen ihan sata per cent, suunnitelmissa on jo magaluf summer 2013 ;) huhhuh mikä mainospuhe!

    VastaaPoista
  27. Sunny Beach!:-) ite olin siellä viime kesänä ja siel osataan kyl bilettää;)

    VastaaPoista
  28. Suosittelen Ayia Napaa! Sieltä jos jostain löytyy paljon nuoria ja lämmintä on! :) Hintataso ei kyllä hirveesti halvempi kuin Suomessa.. Löydettiin kaverin kanssa valmismatka finnmatkojen sivuilta, niin hintaa tuli yhteensä 395€/hlö. Oltiin siis viikko.

    VastaaPoista
  29. Ayia Napa on mun ehdotus! Siellä saa juhlia, siellä saa palvoa aurinkoa ja siellä on kans hyvät ostosmahdollisuudet :-)

    VastaaPoista
  30. Ranskan Nizza!<3 oi rakkaus, aivan mahtava ranta ja kelit tietty, helppo kulkea ympäriinsä ja myös erinomaset shoppailumahdollisuudet! Rakastuin tohon kaupunkiin kun siinä on samassa paketissa ranta- ja kaupunkiloma:) Valitettavasti en tänhetken hinnoista ole kovin tietoinen mutta suosittelen harkittavaksi!

    VastaaPoista
  31. Wow that wаs strange. I ϳust wrote аn ѵеry long comment
    but afteг I clіcked submit mу
    commеnt dіԁn't show up. Grrrr... well I'm not writing all thаt over agaіn.
    Anyhοw, just ωanted to sаy fantastic blog!


    My blog poѕt Learn More

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.