sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lazy sunday

IMG_2430
IMG_2428
IMG_2433
IMG_2434
Tästä on tullut mun ultimate favourite aamupala! luonnon jugurttia ja mysliä nam.
IMG_2436
IMG_2438
uudet yökkärit
IMG_2446
IMG_2454
Kaikki Lontoosta tuljaisena äitiltä ja Niilalta!

Ihanaa sunnuntaita kaikille siellä ruudun toisella puolella! ihana aurinkoinen päivä, ja mikä parempaa kuin hyvä aamupala hyvässä seurassa. Tänään en aijo poistua kotoota paitsi salille illalla, mutta nyt lukittaudun huoneeseeni koska pitää tehdä koulu juttuja maanataiksi. Äh ahdistaa vähän koe viikko ja inhottavinta siinä on se, että pääsiäisloma on välissä ja joudun lukea kokeisiin lomalla.. No ehkä tästä selvitään, ja kohta alkaa viimenen jakso ja PIAN KESÄLOMA! Tai onhan siihen aikaa vähän mutta kuitenkin, tätä on odotettu.

with love
Juuli 

10 kommenttia:

  1. tossa sun uudet yökkäri kuvassa näkyy takana vissiinki sun sänkys niin onks sulla jenkkisänky? :)) ja jos on niin onks se parempi ku sellane ns. normi ku oon vähä miettiny et haluisin ehkä jenkkisängyn..:D jaja taas kerran niin ihana postaus! ihailen sua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näkyy! Se on 160cm levee jenkkisänky ja muistaakseni jostain iskusta tai ikeasta ostettu :) jenkki sängyt on ihania!! Kiitos paljon :)

      Poista
  2. näin sut eilen leffassa! oot ihan super kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai näit :) vähän kiva! Mikset tullu moikkailee!

      Poista
  3. Ihan älyttömän söpöt noi yökkärishortsit! :)

    VastaaPoista
  4. Heips, hirmu mukavan olonen blogi sulla ja ihana tyyli kans!:) Häiritsee ehkä vaan noi kirjotusvirheet, tai lähinnä silmiä raastavat, simppelit yhdyssanavirheet. Oot kuitenkin lukioo käyvä tyttö niin luulis niiden olevan hallussa:p Musta blogin pitäminen edistää kirjotustaitoo tietyssä määrin, niin kannattaa ihan vaikka ylppäreitä aatellen kiinnittää huomioo noihin pikkuvirheisiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo siis kyllähän mä yritän niihin kiinnittää huomiota eikä virheitä tule ainoastaan blogissa vaan ihan vaikka äikän kirjoitelmiin. En oleta sun ymmärtävän sitä et se on kuitenkin mulle tosi vaikeaa. Mutta en sano etten yritä

      Poista
  5. Mä tykkään tosi paljo sun blogista :) Paljo hyviä kuvia aina! Ehottomasti yks lemppareista :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.