maanantai 11. maaliskuuta 2013

“Never dull your shine for somebody else.” ― Tyra Banks

Vihdoin pääsen paljastamaan asian josta olen ollut muutaman viikon ajan ihan älyttömän innoissani, nimittäin pääsin mukaan Indiedaysin Sunsilk-kampanjaan. Olin ihan onnesta soikeana kun mulle saapui suuri Sunsilkin tuotepaketti, josta löysin ennestään tuttuja lemppareita sekä testailujen jälkeen uusia lemppareita. Moni teistä ja ystävistäni ovat kyselleet että miten saan hiukseni tuuheiksi, ja vieläpä pysymään tuuheina. Tottakai tälläiset hiukset kuin minulla vaatii hoitoa ja vähän lisää hoitoa, varsinkin kun olen löytänyt uuden rakkaan nimittäin kiharrusraudan. Nykyään kiharran hiukseni lähes aina, välillä pidän tauon jotta mun hiukset ei palais kokonaan pois. Sunsilkin hiusnaamio on mun hiuksille loistava, se pehmeyttää karheat latvat ja todistin sen tän viikonlopun aikana, että se tosiaan toimii!
IMG_2334
IMG_2331
IMG_2333
IMG_2339
Advanced Damage Re-Construction, hiusnaamio joka auttaa vaurioituneita hiuksia.
IMG_2340
Advanced Damage  Re-Construction, shamppoo ja hoitoaine! LEMPPARIT

Mutta koska olette monesti pyytäneet kiharrusvideota niin päätin sellaisen teille väsätä, koska tiedän kuinka moni (toivottavasti) ilahtuu. Videoista pahoittelen pituutta, mun koneella on nimittäin joku todella vanha versio jossa ei pysty videota nopeuttamaan.. 
Bonuksena tein vielä tälläsen videon ennen kuin aloin mun hiuksia kihartamaan ja hoitamaan. Eli mulla ei todellakaan ole noin huonon näköset hiukset aina ( mihin melkeempä viittasin että olisi), mulla ei oo noin takkuset kun vain viikonlopussa jos oon tupeerannu ja pistäny kauheesti eri aineita hiuksiin. Tän videon jälkeen oli AIVAN ihana mennä pesemään hiukset Sunsilkin vaurioittuneita hiuksia korjaavilla tuotteilla. 
Eli näitä Sunsilkin tuotteita käytin videoissa; Sunsilk Dry Shampoo, Sunsilk Volumizing Mist ja Sunsilk Pro heat ( heat protection)
IMG_2351

Sunsilkin sivuilla on tällä hetkellä meneillään kadehdittavan mahtava kilpailu Sunsilkin Shine Bright,  pääpalkintona on Ibizan matka kaveriporukan kanssa! Suosittelen ehdottomasti osallistumaan, jos vaikka juuri sinä voittaisit upean reissun IBIZALLE. 

With love
Juuli 

Ps. Mitäs tykkäsitte? Onko teillä syntynyt jo monia Sunsilk lemppareita? Jos on kertokaa toki löytyykö teillä samoja kuin minulla :) 

31 kommenttia:

  1. Noi Sunsilkin shampoo ja hoitoaine on ihan lempparit!:) Oon aatellut kokeilla kaikkia muitakin tuotteita mut en oo vielä saanut aikaseks:)

    VastaaPoista
  2. Niiin kaunis!! Jumalaiset hiuksetkin!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus huomaa selvästi että sait tosta ylläristä paljon inspistä tän postauksen tekoon :) kunno panostus haha! Paras kohta tos ekas videos on 0.49 ku heilautat sun päätä vahingos just tollee mite tos musas menee :D kelasin sen varmaa 5 kertaa hahahaha

    VastaaPoista
  4. mistä toi sun ihana farkkupaita on? :)

    VastaaPoista
  5. oot aivan ihana ja sun hiukset on aivan ihanat !!! haluaisiks kertoa noi videoissa käytetyt biisit :) kiitos paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Hmm hmm.. Kill paris - baby come back , Kill paris- girl you one of a kind jaja nyt en muista olikohan Mammoth.

      Poista
  6. Sun hiukset on kyl niin ihanat ja tää postaus on kiva!! :)

    VastaaPoista
  7. sun hiukset on täydelliset !! :)

    VastaaPoista
  8. Ihan tajuttoman siisti tollanen jättikihara, mun mielest kaikil tytöil pitäs olla tollaset hiukset, ainakin sillointällöin ! C:

    VastaaPoista
  9. mistä noita oransseja puteleita voi ostaa?!?!?! en löydä mistää :(:( en stockalta, en sokokselta en hiuskaupoista.... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tavallisista marketeista :-D

      Poista
    2. saako noita muita tuotteita mistä???

      Poista
    3. Kaikkia noita tuotteita pitäisi saada ihan normaaleista kaupoista!

      Poista
  10. Sun elämä vaikuttaa niin täydelliseltä!
    Voi kun mullaki ois tommoset hiusset ):

    VastaaPoista
  11. Harrastatko jotain kun oot niin hyvässä kunnossa ?:)

    VastaaPoista
  12. wauuuu niin ihanat! ja toi tunne ku pääsee pesee hiukset jos ne ollu pari päivää täynnä kaikenmaailman aineita, ah parhautta :D

    VastaaPoista
  13. Mikä biisi soi tos kohtaa, ku rupeet kokoo tukkaa nutturalle? (:

    VastaaPoista
  14. Ihanat hiukset! :) Sun blogi on yks mun lemppareista! :)

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisti vaikka oman mielipiteesi! Tai jos nappaa, jää ihmeessä lukijaksi =)

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Oot tosi kaunis! :) Käytätkö muuten itseruskettavaa? Jos käytät niin mitä? :)

    VastaaPoista
  16. Nopeesti sivusta katottuna sä näytät vähän Jennifer Lawrencelta:D:D

    VastaaPoista
  17. Onks sulla pidennykset vai onko noi ihan sun omat hiukset :)?

    VastaaPoista
  18. sulla on ihanat hiukset!!! ootko värjänny noita lainkaa, vai onko ne luonnolliset?:) ihanan vaalean ruskeat meinaa:)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.