perjantai 11. lokakuuta 2013

Syksyä kyllästymiseen asti!

IMG_9010

Jakku Caramelo, housut Zara, neule SheInside.com ( saatu) IMG_9043

Kengät ASH
IMG_9014
Reppu Primark
IMG_9034
Kaulakoru StradivariusIMG_9038
IMG_9025
New York paita Bershka
IMG_9047
IMG_9049

Onko syksyä saatu nyt tarpeeksi? NO EI! Mun silmää miellyttää erityisesti meidän koulun lähellä olevat puut joiden värit niin kauniisti kukoistaa. Moniin puihin on syntynyt jännä liukuvärjäys, oon katsellut näitä puita joka päivä kouluun mennessä ja sieltä lähtiessä.

Oon ilonen, että syyslomakin alkaa huomenna ja mulla on ainakin viikon syysloma kuten varmasti monilla muillakin pk seudun lukiolaisilla(entiedä)! Me mennään ainakin nyt perheen kanssa syysloman lopussa käymään pohjosessa möksällä ja juhlitaan mummon synttäreitä. Vaikka tulihan tota reissua ensin vastusteltua kun olis ollu niin paljon kaikkea kivaa täälläkin mutta toisaalta vähän irtautumista arjesta ettei koko syysloma mene paikasta toiseen juoksemiseen.

Pakko muuten vielä tässä nopeasti mainita kun tuli tosta "kaikesta kivasta" mieleen sellanen aivan uusi juttu kun Mansion. Pääsin mukaan promoomaan tällästä ihan uutta klubia kun Mansion jota järjestetään Kaivohuoneella. Ja nyt mulla on mahdollisuus arpoa 2 VIP lippua teille ihanille lukijoille!
Mansionin facebook-sivuilla kirjoitetaan tapahtumasta näin, Haluamme tarjota jotain erilaista jo vakiintuneeseen Helsingin yöelämään ja samalla panostaa laatuun. Tulkaa katsomaan mitä tämä tarkoittaa. 

Mikä VIP? Mitä siinä on erityistä; Olemme halunneet ennen kaikkea panostaa näyttävään VIP-tilaan, jotka ovat Suomen mittatasolla yleensä erittäin vaatimattomia. Tarjolla on jos kaikennäköistä syötävää kuten sushia, suolaista ja muita yllätyksiä. Myös erikoisdrinkkibaari varmistaa, että drinkit maistuvat siltä kuin pitää. VIP-lippuja myydään vain rajoitettu määrä ja niillä jonon ohi sekä omaan tilaan.

ELI sinä 18-vuotta tai yli pääset osallistumaan tähän pienimuotoiseen arvontaan näin:

2. Paina ATTENDING/osallistun
3. Kommentoi kommenttiboksiin sähköposti osoitteesi

Siellä nähdään!!

with love
Juuli 

12 kommenttia:

 1. Jeeeeeee!
  mirkaarina_95@hotmail.com

  :)))

  VastaaPoista
 2. sanni.pykalamaki@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 3. nasukka--@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. voitko laittaa sitten myöhemmin lisää kuvia siitä teiän mökistä ja sen sisustuksesta, kun se on vaikuttanu niin kauheen ihanalta! :)

  VastaaPoista
 5. Mustaki tuntuu että noista kauniista puista ja lehtien väriestä ei vaan saa tarpeekseen:D!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.