maanantai 2. joulukuuta 2013

If I had money..

things
1. Skotti huivi 2.Timberlandin kengät 3.Canada goose

Vitsi, että oon halunnut noita niin pitkään jo.. Mua harmittaa, ettei mulla ole varaa noihin juttuihin. Menis aika tosi pitkään, että saisin kerättyä rahaa noihin varsinkin Canada Goosen takkiin. Se olis vaan niin super lämmin talvitakki ja kun Ylläkselläkin tulee käytyä aika paljon nyt kun mökkikin on niin ainakin tarkenis ulkoilla. Tottakai on monia muitakin lämpimiä takkeja, mut en vaan saa mun mieltä pois tosta, toi malli, toi väri, toi huppu.. Toisin en tota väriä ole koskaan suomessa nähnyt myytävänä? Onko joku muu teistä nähnyt?
Skotti huivin varmaan löytäisin jostain muualtakin kuin netistä. Jostain Helsingistä kenties eikä toi tossa netissäkään oo kovinkaan kallis. Eli ehkä ainut sellanen johon mun lompakolla olis varaa hah!


with love
Juuli 


20 kommenttia:

 1. Kaveri osti tollasen suomesta (en kyllä tiedä mistä liikkeestä), eli pitäis kyllä saada jostain :)

  VastaaPoista
 2. harmi vaan että canada goose rääkkä eläimiä..! Lukekaa esim. tämä http://furbearerdefenders.com/blog/blog/1-blog/92-saving-trapped-skunks

  VastaaPoista
 3. Partioaitta myy noita takkeja :) en oo varma onko noita lyhyitä malleja mut itse sovittelin pitempää mallia siellä :) ainakin itiksen partioaitassa on!
  -Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tiiän kun oon käyny siellä pari kertaa muttei tota väriä ainakaan oo siellä :(

   Poista
 4. hennesillä on ihan ton tyylisiä skottihuiveja myynissä jollain 15 eurolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu no sillä vois käydä kattelemassa sitä! :)

   Poista
 5. saman näköset kengät saa myös catmando merkkisenä, ei huomaa mitään eroa ulkonäössä paitsi merrkin joo:D cittari..anttila .. ja on ihan sika lämpöset.. hintaluokkaa 40-60e jos oikein muistan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos muuten ku kerroit, olin miettinykki että mikä se toinen merkki oli joka tekee ihan saman tyylisiä kenkiä!!

   Poista
 6. Tollasia skottihuiveja saa kans Cubukselta, hintaa oli joku 20€ :D

  VastaaPoista
 7. Mulla on tollanen skottiruutuhuivi Ginasta ostettu, mutta Cubuksessa on melkeen samanlaisia :)

  VastaaPoista
 8. Gantilta löytyy monia eri värisiä ja materiaalisia skottiruutuhuiveja n. 50-70e hintaan. Laatu on todella hyvää, itse oon ainakin ollut todella tyytyväinen :) Suosittelen käväsemään katsomassa!
  https://stockmann.com/p/fi/Gant-Villahuivi/660218/45205?itemId=660219 <--- stokkalta näytti myös löytyvän, mutta mun mielestä gantin omassa liikeessä hieman halvempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo coool täytyykin käydä kurkkaamassa :) kiitos paljon sulle!!

   Poista
 9. Itse ostin juuri Canada goosen takin ja olen ollut todella tyytyväinen kuinka lämmin takki onkaan vaikka vähän hinta suhde on iso mutta takki tulee kestämään monia vuosia, ja törmäsin melkein samaan takkiin mutta lyhyempään malliin huutonetistä! http://www.huuto.net/kohteet/canada-goose-chilliwack-untuvatakki-xs--loppuunmyyty-vari-/292803187, ja myös haluan sanoa että mitä itse olen kuullut että canada goose ei käytä turkistahauksien eläimiä, heidän takeissaan! joka oli plussaa! vaikka itse syön lihaa yms. mutta tuntuu silti hirveältä tietää että karva on aito...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tosi paljon kun kerroit :) toisin toi takki ei ehkä oo just nyt se malli minkä olisin halunnu, väri on täydellinen mut toi musta kiristys tossa takin helmassa ei oo niin mun silmään :( Mut ihana kun tulit kertomaan! huomasitko ton yhden anonyymin kommentin tossa ylhäällä että ne muka vissiin käyttää turkitarhauksien eläimiä.. en nyt oo varma ://

   Poista
 10. No mutta kannattaa kuitenkin tarkkailla torista ja huutonetistä jos arpa onni onnistuu ja löydät samantakin sieltä! Juu näin kyseisen kommentin mutta siis canada goose ei käytä ainakaan tarhauksien eläimiä heidän takeissa, se lukee heidän sivuillaan, elikkä en nyt tiedä mitä tolla rääkkämisellä tarkoitetaan.. Koska luin asiasta äsken enemmän niin kojootit on metsästetty kannansäätely tarkoituksessa, elikkä saanut elää normaalissa luonnossa!

  VastaaPoista
 11. http://www.arcticparka-finland.com/montebello-parka-c-1_6.html?zenid=741df050c44bcb84b132b7f537853dab :))

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.