maanantai 9. joulukuuta 2013

New things and thoughts

IMG_0106
IMG_0108
Uusi rento asu Sheinside.com (saatu)
IMG_0101IMG_0098IMG_0104Tämä ihana neule lämmin ja pehmeä Sheinside.com (saatu)
IMG_0088
Tämä ihanan värinen kynsilakka ei ole mun, lainasin äitiltä!
IMG_0092
IMG_0096
IMG_0094
Tässä mun ensimmäinen öljyvärimaalaus, en tiedä olenko laittanut siitä aikaisemmin kuvaa tänne!

Elossa ollaan, en ole oikeastaan tuntenut kovinkaan paljon motivaatiota olla kuvattavana lähiaikoina. Joten blogi on jäänyt lyhyeen pimentoon, olen toivonut pientä inspiraatiota tai jonkin näköistä valaistumista tässä lähiaikoina kun tuntuu, että päivätkin vain lyhenee ja joulukin on jo ovella. Miksi musta tuntuu siltä, että pienempänä odotus oli niin pitkä? Odotin nuorempana joulua kuin nousevaa aurinkoa, en malttanut odottaa sitä kun sain kirjottaa joulupukille kirjeen mitä haluan ja jännittää mitä niistä pukki on päättänyt tuoda.. Nyt se vain tulee niin nopeasti ennen kuin kerkeän edes odottaa mitään.. Mihin katosi kaikki taika, jännitys ja odotus? 
Mulla ei ole minkäänlaista joulukalenteriakaan tai eipä mulla ole ollut moneen vuoteen. Nyt kalenterina toimii vain ja ainoastaan lukiolaiskalenteri tai puhelimen kalenteri. Onko aikuistuminen ja kasvaminen sitä, että aika menee nopeammin kuin nuorena. Tuntuu kuin en odottaisi mitään niin pitkään, kaikki vain yhtäkkiä ovat ja tapahtuvat ja sitten ne ovat ohi. Viime kesäkin, se vain tuli yhtäkkiä ja olinkin "aikuinen" tai no lain mukaan.. Koko kesäkin vain oli ja meni ja nyt on jo kylmä vaikkei luntakaan ole maassa tai ainakaan paljon. 
Pienenä tyttönä tuntui siltä, että kaikkeen oli hirmuinen matka kaikkea piti odottaa ja kaikki kesti niin pitkään, oli se sitten kauppareissu vanhempien kanssa tai jouluaaton odotus. Onko muilla samoja fiiliksiä?

Mun mietteitä näin tummina iltoina, mutta ehkä jotain ilosempaa ensikerralla! 

with love
Juuli10 kommenttia:

 1. ekaks oot niin hyvä tossa öljyväri maalauksessakin :) ja totta nyt kun on täyttänyt 18 ei odota nii inoissaan synttäreitä, joulua ja jotain puuttuu :( mäki haluun sen taian takas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitosta :) Niimpä, mulla alko tulla tohon merkkejä kun täytin 17.. jotenkin odotti vaan sitä täysikää, ja kun se oli ohi nii mitä sit :(

   Poista
 2. Mulla on ihan sama fiilis! Aika vain katoaa ja tuntuu että mistään ei ehdi kunnolla nauttia kun se on jo ohi. On muuten upee toi öljyvärimaalaus, oot super taitava!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaan tän fiiliksen onneks muidenkin kanssa, en oo ihan yksin!! mitä oikeesti pitäis tehdä, että sais kaiken sen jännityksen takaisin? kaikki menee niin nopeasti! Kiitos tosi paljon :)

   Poista
 3. hahah kuulostaa kamalalta mut täs vanhentuessa (täytin tänä syksynä 18) jotenki mikää tapahtuma tai muu ei enää tunnu miltään. joulu, kesäloman alku, ensilumi, kevät ja kaikki vaan tulee yhtäkkiä ja loppuu ennen ku oon edes tajunnu kunnolla niiden olemassa oloa. elämässä on jotenki nii paljon kaikkea et esimerkiks joulu ei enää tunnu samalta, siinä ei oo nimenomaan sitä taikaa. joulu tulee vain, en oo nytkään kaiken kiireen ja stressin keskeltä ehtiny fiilistelemään sitä ja yhtäkkiä huomaan et jaa nyt se jouluaatto sitten on, ja nykyään sekin tuntuu päiviltä muiden joukossa. tää kuulostaa nyt kyllä ihan jonkun masentuneen tekstiltä..:D hahah sori kilometrikommentista!

  VastaaPoista
 4. Hei kauan noissa Sheinside tilauksissa yleensä kestää? :) tai siis ku haluisin niin sieltä yhen talvitakin ja mietin et onkoha talvi jo ohi ennenku se tulee perille :D ja muutenki onko sieltä ihan turvallista tilata? :)

  VastaaPoista
 5. Voitko joskus tehä sellasen linkitä blogisi postauksen johon saa linkittää blogeja jossa on vaan jotain alle 300 lukijaa? Ja sit valitset niistä lempparit? :)

  VastaaPoista
 6. oi vitsi oot niin taitava taiteessa! oot mun roolimalli ja niin kaunis! sun täytyy postailla useemmin ni saat ihmiset paremmalle tuulelle(: ja mä kans pelkään kasvamista mut se on sitä elämänkiertokulkuu, se täytyy hyväksyy(: oot paras<3

  VastaaPoista
 7. ihan sairaan hieno toi maalaus. oot tosi taitava :) oon pikkasen nuorempi, mutta huomaan silti kyllä eron ajankulussa siihen verrattuna kun olin pienempi, ja täyikäisyys vähän ahdistaa, mut onneks siihen on vielä hiukan yli vuosi. Varsinkin toi joulunodotus on nykyään niin erilaista kuin lapsena ja kaipaan hirveesti sitä innostusta ja taikaa! Tosi kiva toi Neule ja oot kyllä todella kaunis :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.