sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

BURGUNDY CRUSH

IMG_1642
IMG_1650
IMG_1683
IMG_1680
IMG_1666
Kengät H&M, housut BIKBOK, takki SheInside.com(saatu), valkonen paita SheInside.com(saatu), ruutupaita Carlings, pipo River Island, laukku Nelly.com, korvakorut Susanne Friis Bjørner

Olin ekaa kertaa lauantaina Fazerilla tyttöjen kanssa syömässä brunssia. Joskus aikaisemmin kirjottelin pienen arvostelun Kiilan brunssista, enkä oikein osaa sanoa kumpi oli nyt parempi. Kiilassa oli paljon enemmän kaikkea mutta esimerkiksi vihannekset ja hedelmät ei näyttäneet kovinkaan herkullisilta. Fazerilla oli taas kauniimpi kattaus ja tarjolla oli esimerkiksi Fazerin leipiä ja kakkuja jotka on siis paras juttu ikinä!
Kummatkin brunssit olivat saman hintasia, en tiedä maksaako kaikkialla brunssit 20 euroa. Tuntuu niin isolta määrältä rahaa jos neljä ihmistä ostaa oman brunssin, sillä määrällä saisi aivan törkeen määrän ruokaa koko porukalle. No mutta sellasta se ulkona syöminen on!

with love
Juuli 


7 kommenttia:

 1. toi pipo on aivan ihana ja muutenkin tosi kiva asukokonaisuus:)!

  http://mirellajau.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hieno asukokonaisuus! Erityisesti pidän tosta piposta ja sun korvakorusta! Oon itelle myös etsiskelly ton tapaista laukkua, missä olisi niitit pohjassa(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) käyppä kattelee nellyn sivuilta jos siellä olis vielä !

   Poista
 3. I love your blog so much! :) It's so inspiring for me!
  http://10thjune.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. sulla on tosi mielenkiintoset jutut ja asut mikä tekee blogistas kans hyvää luettavaa :) oisko mahollista et tekisit postausta sun taiteesta mitä teet, lähinnä siis piirrokset ja maalaukset ja jotain niist ajatuksista tavallaan toivottavasti täs oli nyt ees jotain järkee!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.