maanantai 17. maaliskuuta 2014

Helsinki SKYLINE - Trap 'n' Sexy

collage
Ne on taas täällä, Helsingin yössä kattojen yläpuolella upeassa Tigerissa järkätään jälleen SKYLINE- Trap 'n' Sexy! Illan teemaan sopivasta musiikista meillä on vastaamassa kolme DJtä, DJ Rahim,  DJ Mickey on tuttu näky Helsingin yöelämässä mutta nyt myös levyjen takana ja herran tanssilattian meininkiä kuvaa hyvin motto "Live life to the fullest", DJ Taste on suomen tämänhetken suurin Urbaanin musiikin promoottori-DJ ja maailmanlaajuisen BumSquad Djzin jäsen , joka on lämpännyt useat kerrat mm. Rihannaa, Pitbullia, Snoop Doggia, Rick Rossia, Jennifer Lopezia. DJ Taste vetää myös omaa ohjelmaansa SpinFM kanavalla. 

Eli vuorossa on jälleen upea pieni arvonta teille lukijoille! Nimittäin arvotaan jälleen kaksi (2) VIP-pakettia, joka sisältää Vip alueelle pääsyn, ilmaisen sisään pääsyn voittajalle sekä kahdelle ystävälle. 
Osallistuminen arvontaan;
1. Olet vähintään 18 vuotias. 
2. Käy tykkäämässä SKYLINE facebook sivusta.
3. Kommentoi tähän sähköposti osoitteesi. 

MUISTAKAA, kun osallistutte arvontaan laittakaa sähköposti osoite jota katsotte päivittäin. Koska jos onnekas voittaja ei vastaakkaan sähköpostiin(päivän sisällä) joudun arvomaan toisen. 

1798653_10201822438626132_483819627_n

with love
Juuli 

16 kommenttia:

 1. Jees, käyty tykkäämässä !

  milanna95@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. jonna_1993_@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. riikka_penttinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. pinjapauliina.suonpaa@gmail.com :)

  VastaaPoista
 5. Naajs! Arvonnassa mukana:)
  m.jutta@windowslive.com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.