torstai 1. toukokuuta 2014

H Y V Ä Ä V A P P U A !

Kerrankin saan ajoissa tehtyä "juhlapäivä" postauksen. Nyt on muutama kuva mun vapusta joka meni oikein hyvin! Olin päivän kotona Emmin kanssa ja täältä sitten liikuttiin Emmille päin stadiin. Siellä vietettiin melkein koko ilta ja seuraksi me saatiin ihana Pete ja myöhemmin Elina, Valeria ja Lilli! Meidän baariin lähteminen venyi todella myöhäseksi jonka jo toisaalta etukäteen arvasinkin, jonka vuoksi me ei keretty olla baarissa kovinkaan pitkään. Tämä ei toisaalta haitannut henkilökohtaisesti mua nimittäin kuten aika usein isoina ns. juhlapäivinä tai tapahtumapäivinä baarit on tungettu niin täyteen, että just ja just pystyy liikkumaan. Kuten monet tietääkin vappu on yksi niistä "juhlapäivistä" kun kaikilla on hyvä syy vetää pää niin täyteen ettei pysytä edes pystyssä ja kun kaupungilla käveli niin sen huomasi erittäin hyvin! haha..
Olihan teilläkin hyvä vappu? 

IMG_2752
collage45
 L O V E L Y  E M M I
IMG_2751
collage1
Mustat Farkut Pull&Bear, toppi BIKBOK, kukkapanta Glitter, jakku SheInside.com(saatu), kengät H&M 
IMG_2728
IMG_2727
IMG_2814
IMG_2810
IMG_2806
IMG_2817
IMG_2809
IMG_2808
IMG_2807
IMG_2812
Tänään aamupäivällä oltiin tuttavaperheen luona vappubrunssilla. Oli tosi kiva saada kaikkea hyvää ruokaa, hedelmiä ja vähän herkkujakin! Harmi vaan kun tänään on ollut niin kylmä ja harmaa keli, ettei ulos oikein halua mennä. Nyt väsyttää tosi paljon, onneksi saa olla vaan kotona ja rentoutua tänään!

with love
Juuli 


Hyvää vappua kaikille teille ihanille! 

7 kommenttia:

 1. oot kyllä ehdottomasti yks kauneimmista ihmisistä ikinä! :-)

  VastaaPoista
 2. Hihiiii mulla oli suunnitelmissa laittaa kukkapanta päähän vappuna, mut kun aurinkokaan ei paistanu, niin päädyin sit vähän arkisempaan vaihtoehtoon. Mut tosi ihana asu, toi bleiseri sopii sulle mielettömän hyvin:-)
  -> http://hennoaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä no ei ollu ehkä kaikista kesäsin ilma.. Mut tykkään tosta kesäpannasta ja piti vähä alkaa jo fiilistelee alakavaa kesää :) Kiitos paljon ihana!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tosi kiva toi sun kukkapanta, just sopiva vappuun!(:

  VastaaPoista
 4. tyhmää kun näitä kuvia ei nää isompana ollenkaan :-(

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.