keskiviikko 14. toukokuuta 2014

S I M P L E

IMG_9044
IMG_9032x
IMG_9026

 Pahoittelen mun taukoilua välillä näissä postauksissa, sekä mun tuimaa ilmettä kuvissa. Vaikka näissä kuvissa mulla onkin tuima ilme tää päivä on ollut mahtava. Aamulla sain ruusun palkkioksi hyvästä työstä, sekä illalla sain tietää, että mulle on myönnetty Espoon kuvataidekoulun stipendi! Oon tosi ilonen. PLUS mä vielä pyöräilin kuvikseen eli yhteensä edes takas 20 kilometriä! Harvoin on ollut näin hyviä päiviä.
Aikasemmin valittelin sitä kuinka mulla ei ole päivisin mitään tekemistä, no nyt tosiaan on ollut. En edes ole ihan varma mihin kaikkeen mun päivät oikein menevät, ne vaan menee. Joskus saatan lähteä keskustaan aamu päivällä tai aamulla ja palaankin vasta illalla. Toisaalta mun mielestä se on tosi hyvä juttu, nimittäin nyt en ala esimerkiksi kasvattamaan karkkipapereita mun ympärille mässäämisestä tai sohvaperunoidu telkkarin ääreen. Palaillaan taas mahdollisimman pian!

with love 
Juuli 

ps. Kuvat on ihanan Sanni Pasurin ottamat, TÄSTÄ pääset sannin blogiin. 

9 kommenttia:

 1. hieno juttu toi stipendi!hienoja kuvia<3

  VastaaPoista
 2. ihanat housut ja upeita kuvia ! :)

  VastaaPoista
 3. Nää on mun lempparikuvat susta pitkään aikaan! Tosi hienoja :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Onnittelut tosta stipendistä! Olis muuten tosi hienoo nähdä enemmänkin sun taidetta täällä blogissa ja jotain siihen liittyvää postausta. Ne kuvat mitä sun maalauksia täällä on näkyny, on ollu nimittäin upeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se oli tosi iso yllätys ja oon niin ilonen :) Joo voisin alkaa pistää jonkin verran enemmän, en oo vaan oikeen koskaan kehdannu laittaa!

   Poista
 5. tosi kaunis oot! sähän oot oikeestikki iha malli<3 :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.