lauantai 2. elokuuta 2014

SÄRKÄNNIEMI

IMG_3869
IMG_3877
IMG_3894
IMG_3885
IMG_3900
IMG_3892
IMG_3870
IMG_3875
IMG_3904
IMG_3905
Mun yksi lemppari juttuja huvipuistoissa ja festareissa on ehdottomasti roskaruoka, rakastan makkaraperunoita. Vaikka oonkin niin nirso etten tykkää suolakurkku sotkusta tai majoneeseista, silti ihan vaan makkaraperunat ketsupilla on paras juttu ikinä!
IMG_3909
IMG_3921
Meidän Särkänniemen reissun aikana pääsin ekaa kertaa mun elämässä näkemään aidon delfiinin, joka oli ehdottomasti yksi meidän seikkailun kohokohta. En olisi koskaan voinut kuvitella, että ne on noin isoja ja kauniita. Nyt mulla on kauhea kuume päästä johonkin sellaseen paikkaan jossa voin uida delfiinien kanssa, kuinka siistiä se olisi!?
IMG_3945
IMG_3947
IMG_3948
IMG_3889
collage
IMG_3978
IMG_3970
Housut Nelly.com, toppi ja aurinkolasit Gina Tricot, reppu Primark, kengät Adidas

Viime vuonna ennen mun synttäreitä mentiin tyttöjen kanssa Linnanmäelle, tällä kertaa eri tyttöjen kanssa synttäreiden jälkeen mentiin Särkänniemeen. Huvipuistot on vaan mun mielestä maailman siistein juttu ikinä, olis sairaan siistiä päästä esimerkiksi jenkkeihin maailman isoimpiin huvipuistoihin. Aina kun käyn  huvipuistoissa mun vaan tekisi mieli vangita kaikki ihmisten olotilat ja tunteet valokuviin, mutta huomaan kyllä etten silloin pysty itse pelkästään nauttimaan. 
Joskus olisi kiva mennä vaikka Linnanmäelle ihan vaan pelkästään kuvaamaan ihmisiä ja esimerkiksi lasten onnea. 

Edelleen Särkänniemessä, mun lemppari laite on Tornado. Se on ollut mun lemppari aina ihan pikku Juulina kun kävin Särkänniemessä. Ja nyt on tullut myös toiseksi lemppariksi se skeittilaudan näkönen laite jonka nimeä en nyt muista. Kaikki vähänkään lapsenmieliset, SÄRKÄNNIEMEEN! 

with love
Juuli 

5 kommenttia:

 1. NOUUU! miks menitte kattomaan delffiinejä!!! et oo vissiin tutustunut tohon hommaan ollenkaan, jos tietäisit mitä rääkkäystä toi on niin et toivottavasti olisi mennyt.. Noilla on syntynyt tonne moniamonia poikasia ja yks niistä on säilynyt hengissä koska ne ei vaan kuulu tonne. Tää särkän delffinaario on viimenen pohjoismaissa ja tääkin ehkäpä pian suljetaan. onneks. Sori, en oo mikään hippi enkä itekkään ennen tienny, muttakun otin vähän selvää tästä hommasta nii rupes hirvittää:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Delfiinaariota ynnä muita paikkoja, joihin delfiinit on pakotettu ei missään nimessä saa tukea. Suosittelen kattomaan The Cove dokumentin :)

   Poista
 2. Joo, makkaraperunat ja tornado! <3

  VastaaPoista
 3. Munkin unelmana on jo pitkään ollut delfiinien kanssa uiminen, voin vaan kuvitella kuinka siistiä se olis! :)

  VastaaPoista
 4. oi kiva reissu! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.