torstai 21. elokuuta 2014

WEEKEND FESTIVAL / day2

CAM01681
GOPR1193
GOPR1191
collage4
CAM02191

Käytiin maailmanpyörässä, josta näki koko festarialueen. Se oli tosi siistiä. Ihmisiä oli niin paljon ja kaikki näyttivät ihan muurahaisen kokosilta sieltä korkeuksista. Vaikka toi maailmanpyörä ollut edes niin korkea. Alueella oli mahdollisuus hypätä benjihyppy ja niille jotka uskaltaa oon tosi kateellinen koska en vaan koskaan näkis itteäni hyppäämässä sitä. Olisihan se ehkä maailman siistein kokemus lentokoneesta hyppäämisen jälkeen.

CAM02207
CAM02222

Weekend festivalin tokana päivänä, ei otettu niin paljon kuvia vaan enemmänkin nautittiin fiiliksestä ja meiningistä. En ottanut tokana päivänä mun asusta yhtäkään sellasta hyvää kuvaa valitettavasti, mutta päällä oli siis mustat pitkät housut, lyhyt harmaa croptop, tummanpunainen hattu sekä vaalea pitkä takki. Toka päivä oli siinä mielessä parempi koska ei satanut kertaakaan ainakaan huomattavia määriä.
Nyt illan esiintyjiin, mun oli ehdottomasti pakko pakko nähdä Knife Party joka loppujen lopuksi oli mulle ihan pienonen pettymys. Tykkäsin eniten bonfire biisitä jonka ne taisivat soittaa viimeisenä, mutta muuten keikan aikana mentiin maailmanpyörään koska esitys oli oikeastaan aika tylsä. 
Mun on ihan ihan pakko hypettää Deadmau5ia joka oli yks isoimpia syitä miksi halusin mennä Weekend festareille! Deadmau5 oli paras ja siistein, laitoin kameran ja kännykän laukkuun esityksen ajaksi koska halusin vaan kuunnella. Jostain syystä tää artisti ei ollut joidenkin mieleen koska porukka väheni jonkin verran kesken esityksen. Ainut kuva jonka esityksen aikana otin oli postauksen viimeinen kuva.
Illan jälkeen oltiin Elinan kanssa puhuttu jatkoille menemisestä, mutta kas kummaa heti kun sieltä pääsi lähtemään tunsi sen kivun ja väsymyksne jaloissa. Mulla ei olisi ollut yhtään voimaa lähteä enään mihinkään. Kotiin meneminen tuntui vaan maailman parhaimmalta idealta.

with love
Juuli 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.