lauantai 11. lokakuuta 2014

NEW IN

IMG_7558
IMG_7563
IMG_7560
IMG_7564
IMG_7561

My love DKNY, todella pitkään olen halunnut jotain pientä laukkua. Oon kolunnut läpi vaikka mitkä kaupat pikkulaukun vuoksi. Muistin, että mulla lahjakortteja Stokkalle joita oon halunnut käyttää johonkin merkitykselliseen tarkoitukseen eikä vaan mihinkään hömpötykseen. Muutaman kerran kävin läpi Helsingin Stockmannin ja mulle parhaiten jäi mieleen juuri tämä aivan ihana pieni DKNY;n tummanpunainen tai burgundy laukku. Mun yksi ehdottomia lempivärejä on juuri tämän laukun väri, siksi oonkin ihan hirveän tyytyväinen tähän laukkuun. 
Nuorempana olin hirveän paljon merkin perään, kaiken piti olla jotain merkkiä ja jos ei ollut sen oli pakko olla huono laatuinen. Kun oli aika käyttää omaa rahaa vaatteisiin niin aloin harkitsemaan hieman halvempaa vaihtoehtoa. Tämä on yksi ensimmäisiä ns. "merkki tuotetta" jota ostan omalla rahalla. 
IMG_4197
IMG_4195

Oih Missguided, jo pitkän aikaa sitten löysin sivun nimeltä missguided.com ja ihailin upeita vaatteita ja kävin satunnaisesti katselemassa uusia tuotteita heidän sivulla. Nyt kesällä mä uskaltauduin tilaamaan kengät jota olin kuolannut jo niin pitkään, koska hinta luokka oli mun budjetille todella sopiva. Nämä kengät ovat jo näkyneet muutamassa mun asussa ja oon siis aivan rakastunut noihin. Ne on todella hyvät jalassa ja aivan sairaan kauniit. Olen siis todella iloinen, että tilasin nämä kengät!

with love
Juuli 

15 kommenttia:

  1. Voi tuo laukku on aivan ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana laukku! :) Mistä oot noi valkoiset eläimet löytänyt! Tänne kanssa semmoiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) äiti on löytänyt jostain espoolaisesta pikkuputiikista cafe latte spirit !

      Poista
  3. Kuinka nopeasti sulle tuli nuo kengät tuolta? Oon itsekin monen monta kertaa harkinnut tilaavani Missguidedilta, mutta netistä löytää aina joko erittäin positiivista tai närkästynyttä palautetta kyseiseltä sivulta niin apua! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niillä kesti kyllä jonkin aikaa, vissiin vähän pitempään kuin luvattiin. Olikohan se kaksi tai kolme viikkoa! Että en tosiaan tiiä kannattaako niihin arvioituihin saapumisaikoihin luottaa :(

      Poista
  4. Järjettömän ihanat molemmat! Oi että <3

    VastaaPoista
  5. Aivan sairaan täydellinen toi laukku; väri, koko ja muotoilu. Ihanan yksinkertanen merkkituotteeksi :)

    VastaaPoista
  6. Tosi hyvännäköset kengät ja laukku, mutta minun pitää kommentoida noita peura...koristeita! Mistä ne on hommattu? :D Tosi hyvän näköset, kävisi omaankin huoneeseen!

    -Kia
    http://kiaanette.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. mikä kamera sulla on :? millä kuvaat? mitä kameroita suosittelet :)?

    VastaaPoista
  8. mitä kokoa noi kengät on? tai mitä kokoa sun jalka on? (:

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.